تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۵
کد مطلب : ۴۹۴۰۰۱
کبنا بررسی کرد

ریاست دانشگاه یاسوج به چه کسی می‌رسد؟ / تعاملات سیاسی نامتعارف و واسطه‌گری، دانشگاه را به عقب بازمی‌گرداند / نماینده تسلیم سهم‌خواهیِ عده‌ای منفعت‌طلب نشود

۴۵
۴
ریاست دانشگاه یاسوج به چه کسی می‌رسد؟ / تعاملات سیاسی نامتعارف و واسطه‌گری، دانشگاه را به عقب بازمی‌گرداند / نماینده تسلیم سهم‌خواهیِ عده‌ای منفعت‌طلب نشود
کبنا ؛شنیده‌ها حاکی از آن هستند که بالاخره، نوبت به تغییر رئیس دانشگاه یاسوج نیز رسید. نمایندگانی که در انتصاب رئیس جدید نقش ایفا می‌کنند، بدانند با واسطه‌گری و تعاملات سیاسی نامتعارف، نه تنها به توسعه استان و شاخص‌های علمی دانشگاه لطمه می‌زنند، بلکه در نهایت دود این انتخاب اشتباه به چشم خودشان خواهد رفت.
به گزارش کبنا، به نظر می‌رسد قطار تغییر مدیران به دانشگاه یاسوج نیز رسیده است. بر اساس اطلاعاتی که به این پایگاه خبری رسیده، گزینه‌هایی برای ریاست این دانشگاه در نظر گرفته شده است. رئیس کنونی دانشگاه رفتنی شده؛ اما چه بهتر که فردی ریاست این دانشگاه را بر عهده بگیرد که علاوه بر همسویی گفتمانی با دولت چهاردهم، امکان رشد و ظهور به همه دانشگاهیان با هر سلیقه‌ای را فراهم کند.
گفته می‌شود یکی از اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج، به واسطه یکی از فارغ‌التحصیلان دکترای این دانشگاه، به یکی از نمایندگان استان معرفی شده و این استاد، در ازای پادرمیانی این فارغ‌التحصیل، به او قول همکاری برای جذب او تحت عنوان هیئت علمی در دانشگاه را داده است؛ به همین راحتی فردی از یکی قول می‌گیرد که اگر در فرایند جذب من به عنوان هیئت علمی کمک کنی، من نیز تأیید نماینده جهت موافقت با ریاست شما در دانشگاه را به دست می‌آورم. در این میان به راحتی، اصولی همچون شایسته‌سالاری، تعهد، تجربه و تخصص ذبح می‌شود تا برخی به نان و نوایی برسند.
نماینده‌ای که با این روش‌ها در فرایند عزل و نصب ریاست دانشگاه دخالت می‌کند، علاوه بر آن‌که دانشگاه را به حاشیه می‌برد و نارضایتی بدنه دانشگاه را موجب می‌شود، در نهایت به ضرر خود نیز رفتار می‌کند. کافیست نگاهی به عاقبت نمایندگان پیشین و دخالت‌های آنها در دانشگاه یاسوج انداخت. در دوره‌ای، ستار هدایتخواه نماینده وقت بویراحمد در مجلس شورای اسلامی، تقش زیادی در دانشگاه یاسوج ایفا کرد، حتی بسیاری از نیروهایی که از نظر سیاسی به او نزدیک بودند، وارد دانشگاه شدند. همین حالا نیز برخی از نیروهای وابسته به او در دانشگاه حضور دارند. اما به واسطه تندروی‌های سیاسی بعضی از این نیروها، بسیاری از افراد دانشگاهی، برای «نه گفتن به هدایتخواه» به سمت نماینده مخالف او یعنی غلام‌محمد زارعی رفتند. در واقع، پررنگ‌شدن نقش هدایتخواه در دانشگاه، علیه خود او شد. سپس بدنه دانشگاهی به سمت زارعی رفتند. اگر نزدیکان سیاسی هدایتخواه در دوره‌ای وارد دانشگاه شدند، پس از آن‌که دانشگاه به زارعی نزدیک شد، نزدیکان فامیلی و طایفه‌ای زارعی در دانشگاه غلبه یافتند. در واقع هم هدایتخواه و هم زارعی یک راه را رفتند؛ با این تفاوت که یکی از آنها سیاسی و دیگری طایفه‌ای عمل کرد.
رئیس کنونی دانشگاه نیز هر چند اعتقادی به این نوع رفتارهای سیاسی نداشت؛ اما او نیز تقریباً همان راه پیشینیان را در پیش گرفت. با این تفاوت که بورسیه‌ها را بر صدر نشاند و قدر نهاد و مناصب مهم دانشگاه را در اختیار آنها قرار داد. حالا هم که دولت عوض شده، با تغییر برخی از معاونین می‌خواهد دوباره همان مسیر را ادامه دهد. اما این بار دیگر چنین سیاست‌هایی جواب نداده و زمزمه‌هایی از تغییر رئیس کنونی دانشگاه شنیده می‌شود.
بنابراین نباید نماینده کنونی، همان راه نمایندگان سابق و اسبق را در پیش بگیرد و در فرایند تعیین رئیس دانشگاه بازی بخورد. چرا که علاوه بر سیاسی‌شدن دانشگاه و بی‌راهه رفتن آن، هم دانشگاه از مسیر توسعه باز می‌ماند، هم نارضایتی در بدنه دانشگاه افزایش می‌یابد و هم در نهایت دود این نارضایتی به چشم خود نماینده می‌رود.
حال که دانشگاه یاسوج بیش از دو سال است که از نظر مدیریتی در برخی جهات ناکارآمد بوده، نباید همان مسیر گذشته تکرار شود و فردی همچون رئیس کنونی ریاست دانشگاه را بر عهده بگیرد. با تغییر صرفاً یک نام، هیچ چیزی در دانشگاه عوض نمی‌شود. این دانشگاه به کسی نیاز دارد که بتواند آن را بازآفرینی کند. شخصی که از بدنه دانشگاه باشد و ارتباطات گسترده‌ای در دانشگاه داشته باشد. نه فردی که در دانشکده‌ای صرفاً با چند صد دانشجو بدون ارتباط با کل بدنه دانشجویی. روشن است فردی که حالا بخواهد با واسطه به ریاست برسد، در ادامه نیز به دلیل همین مناسبات سیاسی، ممکن است دانشگاه را تبدیل به مکانی برای زد و بند کند. فردی که در طول سال‌های گذشته مدام رنگ به رنگ شده و با هر دولت و سیاست، رنگ عوض کرده، مشخص است که نمی‌تواند ثبات سیاسی داشته باشد و ممکن است هر جا که منفعتش ایجاب کند، بر بسیاری از اقداماتی که به نفع دانشگاه است چشم ببندد. از سوی دیگر، افراد بسیار دیگری نیز در دانشگاه هستند که علاوه بر توانایی ریاست دانشگاه، از محبوبیت برخوردارند و می‌توانند رضایت و مشارکت نسبی همه بدنه دانشگاه را به دست بیاورند و این نهاد علمی را به ریل اصلی خود برگردانند. با توجه به این موارد، لازم است نماینده یا نمایندگان استان بدانند نباید بدون در نظر گرفتن بدنه دانشگاه، در عزل و نصب‌های دانشگاه نقش ایفا کنند.
این مطلب نافی خدمات مسئولان دانشگاه یاسوج نیست و صرفاً در راستای اصلاح رویه‌ها و فرایندها منتشر شده و پایگاه خبری کبنا نیوز آمادگی درج جوابیه مسئولان این دانشگاه را دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
آخ وبخت دانشگاه
عادل
Iran, Islamic Republic of
دوست عزیز سلام. نماینده دکتر ن. پ را انتخاب کرده و پیگیر کار او است واسطه ن هم همان فردی است که فرمودید دو نفر دیگر هم به او کمک میکنند
زرنگار
Israel
تنها انتخاب دکتر بهرامی نوری پوره
سیسخت به قامت دناست
فرزاد
Israel
جونم من کرل ودرد بخر
کارشو درسته
دتا
Russian Federation
معتمدی پور رئیس جهاد کشاورزی رای دکتر نوری پور پیش موحد تلاش کرده و نوری پور قول داده جذبش کنه عجب دنیایی
اصلاحات
Belgium
کاری به اینکه چه کسی رئیس دانشگاه بشه ندارم اما کسی که هر سه مقطع دانشگاه دولتی درس خونده و دکتری گرفته حق نداره هیئت علمی بشه اما اون افراد مشروطی و دانشگاه آزادی حق داشتن؟!
اصلاح طلب دانشگاه
Singapore
جناب اقای دکتر بهرامی این حرف را خوب مرور بفرما ، دانشگاه یاسوج در هر دوره ای از انتخابات مشخص کننده نتیجه انتخابات بوده و هست، پس تصمیم معقول بگیرید . دکتر نوری پور چند درصد دانشگاه ایشان را میشناسد تاکنون چه ارتباطی با بدنه دانشگاه و تفکر اصلاح طلب دانشگاه داشته؟ اصلا در کل دوره خدمتی ایشان چه هزینه ای و یا حتی برای یکبار مشخص بفرماید که در این همه سال در این جریان حضور داشته ، یه شخص که هیچکس را نمیشناسد چگونه میخاد ریس دانشگاه شود، جناب دکتر بهرامی دانشگاه یاسوج نیاز به بازسازی و ترمیم دارد محبت کنید به اصلح بسپارید، جناب دکتر نوری پور جز هیات علمی کشاورزی هیچ گونه محبوبیت و شناختی بین جامعه دانشگاهی ندارد محبت کنید و رابطه و ضابطه بازی را کنار بگذارید چون دود این انتخاب فقط به چشم شما خواهد رفت
بویر احمد
United States
اگر بهرامی فقط می خواهد همین یه دور نماینده باشد.پس از نوری پور حمایت کنه.دانشگاه یاسوج سرنوشت نمایندگان بویراحمد در مجلس را رقم می‌زند.امیدوارم بهرامی چنین خطای استراتژیک و بزرگی را از خود دور کنه/لطفا نام و بزرگی و اقدار دانشگاه را با خاک یکسان نکنید.با نام بردن چنین اشخاصی.
تنها نجات دهنده و ریاست درخور دانشگاه دکتر شاهپور رمضانی .اما افسوس که تمام چهره‌ای سیاسی و علمی و حتی دکتر تاج از ایشون خواسته اند که بپذیرد.اما ایشون تا الان چراغ سبز نشان نداده.
دنالی
Iran, Islamic Republic of
شاپور رمضانی املای ناننوشته است، که ظاهرا هیچ غلطی ندارد
United States
اتفاقا ، قبلا املاشو نوشت و سراسر غلط بود. بسیار فرد احساسی و عجولی است و دانشگاه را قطعا متلاطم خواهد کرد. ایشان برای هیچ پستی مناسب نیست.
امید
Iran, Islamic Republic of
شک نکنید دکتر بهرامی همانگونه که با مدیرکل نوسازی مدارس ساخت وپاخت کر وبرای بستگانش بدون مناقصه پروژه گرفت که البته به زودی مستند به سایتها اعلام میشه پس با دیگران هم ساخت وپاخت میکنه وشایسته سالاری براشون مهم نیست .خاک
هیات علمی
Iran, Islamic Republic of
دانشگاه یاسوج قربانی بده بستان سیاسی و طایفه ای شده است. کسانی داعیه دار ریاست دانشگاه شده اند که هیچگاه هویت سیاسی خود را واضح مطرح نکرده اند. چنین کسانی نمی توانند دغدغه های دانشگاهیان را بر طرف کنند. نهایتا با جریان موجود که دانشگاه را جولانگاه مطامع حزبی و جناحی کرده اند وارد معامله می شوند و فقط ناامیدی و دلسردی برای اصلاح طلبان ایجاد می کنند. لطفا دوستانی که اعتقادی به جریان اصلاح طلبی ندارند، فرصت طلبی نکنند و سر سفره آماده ننشینند و بگذارند دانشگاه بر مدار قانون اداره شود و کسی که توان هماوردی با مشکلات کنونی را دارد در مسند ریاست قرار گیرد. اگر توان و دغدغه ای هست در همان حوزه کشاورزی صرف کنید و بازی خراب کن نشوید.
دانشجو
Iran, Islamic Republic of
چرا دروغ تحویل مردم میدین!
/// نپذیرفته؟؟؟؟!!!!
از روز اول دولت چهاردهم تاکنون رمضانی برای ریاست دانشگاه یاسوج دست به هر بی اخلاقی داره میزنه، تمامی مطالب در سایت ها و شب نامه های این چندماه زیر وست ایشون رد شده ولی غافل از اینکه ایشون یه بار خودشو نشون داد همه هم دیدن
اگر آبی گرم می‌شد حکم ریاستش صادر می شد پس ...
شاپور رمضانی نه تنها دانشگاه یاسوج بلکه هیج جای دیگری رنگ مسئولیت رو نمیبینه آخه هنر رمضانی چیه؟
لطفا اصل موضوع رو وارونه جلوه ندین
Iran, Islamic Republic of
خدامیداند نوری پور در حد واندازه ریاست دانشگاه نیست
Iran, Islamic Republic of
نوری پور محبوبیت نداره همان بهتر کرمی بمونه
ریاضی
Iran, Islamic Republic of
پسر عمومی نماینده نه سواد هیات علمی شدن را داره نه اخلاقش را
Iran, Islamic Republic of
کبنا شاید شاااید بعدا بفهمی که چه خطایی در ایجاد تنفر رسانه ای علیه دکتر کرمی انجام داده ای. مطمئن باش نه رمضان و نه نوری پور در خد رییس دانشگاه نیستند. بعداً پشیمان میشی از این موضع گیری هات
امان از این شهر که تو باید برای دانشگاه مادر استان جریان رسانه ای راه بندازی.
هیات علمی
United States
دانشگاه یاسوج نیاز به آرامش دارد. باید کسی انتخاب شود که ضمن همسویی با دولت، اهل چالش و درگیری نباشد. فردی کاملا علمی و معتدل و منطقی و البته توانمند و مدیر.
علی
Iran, Islamic Republic of
اون بنده خدا هیچ نسبتی با دولت وفاق نداره
دانشکده ادبیات
Iran, Islamic Republic of
کماییهمه میدانند اینها همش کار شاپوره
نوری پور استاد تمام. رئیس دانشگاه علمی وکاربردی، معاون آموزشی و البته از مردم فرهنگی و عالم شهر برف و آفتاب سی سخت ست
اخلاقهم خوب چیزیه آقای رسانه
مطلع منصف
Iran, Islamic Republic of
بالاخره زمستان میگذره و روسیاهی به ذغال میمونه. تا جایی که من شنیدم، فردی که تو کامنتها گفتید، فقط یکی از گزینه ها است. اما کاش فرد منصفی بود رزومه ایشون رو با تمام کسانی که ادعا دارند مقایسه می‌کرد و اونوقت مشخص میشد سایتها روی تحلیل و حساب کتاب حرف میزنن یا چیز دیگه. دانشگاهی که افرادش فقط جناحی و متعصبانه مطلب می‌نویسند و اسم شخص هم بدون هیچ تعارفی آورده میشه، هیچ وقت دانشگاه نخواهد شد. اگر من جای ایشون بودم عطای این دانشگاه رو به لقایش می بخشیدم.
کارمند
Iran, Islamic Republic of
خدا دونه رئیس و دکتر رمضانی رد وانبیه
منابع طبیعی
United States
اسمشم غلطه چه برسه به...
فعلا که داخل دانشگاه یاسوج پشت هر دیواری که نگاه میکنی تا شاپور رمضانی نشسته
خودشو کشت برا صندلی رياست
ولی چه فایده اینهمه تلاش برا چند روز سرپرستی خخخح
Iran, Islamic Republic of
ترجمه اش راهم خواهشا بنویسید
پیام آشنا
Iran, Islamic Republic of
سلام
نوری پور حتی در انتخابات ممیزه دانشگاه نتوانست رأی همکاران خودش در دانشکده کشاورزی را به دست آورد. دیگر خودتان به میزان محبوبیت او در دانشکده خودش پی ببرید، چه خواسته در کل دانشگاه. ریاست دانشگاه باید جامع الشرایط باشد و محبوب همکاران، اگر قرار است دانشگاه در انجام وظایف خود موفق باشد
دانشگاهی
Iran, Islamic Republic of
کاش حداقل منصفانه مینوشتید. از ۱۰ تا موردی که نوشتید ۲ موردش هم صدق نمیکنه. عالم و آدم میدونن معتمدی با کرمی رقیق نزدیکه. عالم و آدم میدونن موحد با کرمی جوره و حامیش هست. شخصی که گفتید فقط ۴ سال سابقه ریاست دانشگاه دیگه و ۲ سال سابقه معاونت دانشگاه یاسوج داشته. سابقه مدیریتهای اجراییش از همه افرادی که مدنظر شماست بالاتره. تنها چیزی که درست گفتید اینه که کسانی مثل "ر" در بدنه اصلاح طلبان جایگاه بالاتری دارند. به نظر من این دو نفر که مسیرشان هم متفاوت نیست میتونن با هم تعامل و همکاری داشته باشن. بی دلیل آب به آسیاب بدخواهان نریزید
محمد
Iran, Islamic Republic of
توی این سرمای این روزای یاسوج فقط همین که عزل بهادر کرمی موجب دلگرمی است. انتظار حداقلی همین بوده که خیلی به تاخیر افتاده؟!؟
نیک پر
United States
به امید خدا به گور خواهید برد
کارمند
Iran, Islamic Republic of
ننگ ما ننگ کما رئیس فعلی ما
بزرگواری
United States
ننگ آدم حق نشناسه
مطمئنا شما کارمند نیستین وگرنه خدمتی که کرمی به کارمند کرد در تاریخ دانشگاه بی‌نظیره
البته بساز بفروش های دانشگاه خیلی منتظر بازگشت بی‌قانونیه چون از روزی کرمی اومده نونشون آجر شده
Iran, Islamic Republic of
یعنی فقط کرمی در این دانشگاه با این همه هیات علمی قانونمنده😀😀😀
معاون س
Israel
کدملی
روشنگر
Israel
بازرسان متوجه تخلفات ایشان شدن
Israel
موحد چطور برنده بد اخلاق افتضاحات کهگیلویه شد ؟
هیات علمی
Iran, Islamic Republic of
همین مونده که نوری پور بشه رئیس دانشگاه.این همه هیات علمی درست و حسابی و اصلاح طلب باسواد تو دانشگاه داریم.یکی از آنها مسئولیت بپذیرند.
دانشاهی
Israel
فقط نوری پور میتونه مدیریت کنه دانشگاه را
علی
Iran, Islamic Republic of
نوری پور بسیار ضعیف و محبوبیتی ندارد...
نظریان
Israel
حتما کرمی خوبه
خخخ
فقط نوری پور
پیامنور
Iran, Islamic Republic of
دانشگاه باید به دست بچه های گچساران سپرده بشه
عنا
Israel
تاج خوابشه ببینه
بره معامله هاشو کنه
قلی
Iran, Islamic Republic of
فقط دکتر کشواد سیاهپور می‌تواند این دانشگاه را نجات دهند
مدیریت ؛ مدرک نیست .اینو کی باید بداند
United States
نوری پور مدیریت بلد نیست اصلا آدم اینکار نیست
نوری پور در مدیریت نه طرح مسئله بلده ونه حل مسئله .
سوابق مدیریتی اش جز ضعف وناتوانی ‌چیزی نبود ونیست
فقط مدرکی دارد وبس.
مدیریت مدرک نیست
اونهایی که از دانشگاه یاسوج به استاتداری رفتند بهترین گواه این‌ناتوانیها و موضوعات است وبوده .
ضعف ضعف ضعف .
ایها الناس
مدیریت
مدرک
نیست
دانشگاه یاسوج را به خاطر یک نفر نابود نکنید
Iran, Islamic Republic of
بله عده زیادی از اساتید به استانداری رفتند به وزیر هم اعلام کردند که نوری پور خیلی ضعیفه
موثق موثق
Iran, Islamic Republic of
سلام به همگی
من تا حالا چندین بار از جمله بعد از درج این خبر با نوری‌پور صحبت کرده‌م. دو نکته برام مسجل هست و با اطمینان کامل در مورد اون صحبت م‌یکنم:
۱. نوری پور میتونه از گزینه های اصلی مورد نظر نماینده باشه ولی تنها گزینه یا گزینه نهایی نیست
۲. ایشون برای دکتر رمضانی همیشه احترام قائل بوده و هست و حتی همین الان هم میگه اگر رمضانی وارد گود بشه من به احترام ایشون میرم کنار و تنها در صورتی میام جلو که رمضانی نخواد یا به هر دلیلی کارش اوکی نشه.
با توجه به جمیع موارد فوق، چیزهایی به نظرم میاد که البته شک دارم کمایی منتشرش کنه؛
۱. خبر درج شده اساس دقیقی نداره و فقط شلوغ بازی رسانه ای هست
۲. اونجوری که نوری‌ پور احترام رمضانی و دار و دسته شو داره، احترام متقابل برقرار نیست و این بسی مایه تاسفه که دو گروه از دوستان دنبال تغییر، خودشون با هم مشکل داشته باشن
۳.نوریپور از لحاظ سابقه مدیریت از تمامی هیات علمیهای دانشگاه سابقه بیشتری داره و نحوه مدیریتش مخصوصا در سه پست رییس دانشگده، معاون دانشگاه و رییس دانشگاه (علمی کاربردی) قابل دفاع هست. لذا لطفا اینقدر شلوغش نکنید
۴.هدف مشترک که همانا تغییر در شرایط فعلی است رو فراموش نکنید
۵.من اصلا از مجموعه دانشگاه یاسوج نیستم و قرار نیست از این مطالب چیزی عاید من بشه
دل درد
Iran, Islamic Republic of
فقط شاپور رمضانی
تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

هیچ‌کس کمک نکرد. تماشاگران بیشتر مشغول فیلم‌برداری بودند و ماموران پلیس و مسافران و عابران ...
نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

احمد بیگدلی عضو کمیسیون اجتماعی گفت: موضوع کنکور متعلق به شورای عالی انقلاب فرهنگی است ...
دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در تهران مشخص شد +  فیلم

دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در تهران مشخص شد + فیلم

رئیس کمیسیون بهداشت درباره دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در یک بیمارستان چشم پزشکی گفت: هنوز ...
1