تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۴۱
کد مطلب : ۴۹۳۹۴۶
کبنا بررسی کرد؛

آقای رئیس؛ از مدیریت ویژه‌نگر و اقلیت‌گرا تا یک دهه تلون سیاسی / کرسی ریاست دانشگاه یاسوج به چه کسی می‌رسد؟

۱۱
۶
آقای رئیس؛ از مدیریت ویژه‌نگر و اقلیت‌گرا تا یک دهه تلون سیاسی / کرسی ریاست دانشگاه یاسوج به چه کسی می‌رسد؟
کبنا ؛به دلیل نارضایتی‌هایی که بر اثر ضعف و ریاست ویژه‌نگر و اقلیت‌گرای رئیس فعلی دانشگاه یاسوج به وجود آمده، این روزها خبرهایی از طرح چند گزینه برای جایگزینی او شنیده می‌شود.
به گزارش کبنا، در حالی که حدود یک دهه شاخص‌های مختلف نشان از روند صعودی دانشگاه یاسوج داشت، در دولت سیزدهم با تغییر ریاست دانشگاه، هر چند برخی شاخص‌ها روندی صعودی‌ای که در گذشته به وجود آمده بود را ادامه دادند، اما به طور کلی شاهد افت محسوسی در شاخص‌های مختلف ارزیابی دانشگاه بودیم.
رئیس فعلی دانشگاه یاسوج که در طول سال‌های گذشته بارها تغییر مسیر داده تا بتواند ریاست را به دست بگیرد، حالا نیز تغییر جهت داده تا بتواند ریاست را حفظ کند. او روزی خود را از معتقدان به گفتمان اعتدال و از حامیان حسن روحانی نشان می‌داد، اما پس از تغییر دولت، در قامت یک سوپرانقلابی ظاهر شد و در سخن و در عمل این را نشان داد. معاونت‌های مختلف به جریان پایداری داده شد تا بتواند ریاستِ به‌دست‌آورده، را حفظ کند. او امیدوار بود که بتواند حداقل یک سال دیگر نیز در رأس دانشگاه حضور داشته باشد، فکرش را هم نمی‌کند روزی ورق برگردد و دولت عوض شود. با همین اعتقاد بود که در ایام انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، جانب سعید جلیلی را گرفت که به مرحوم رئیسی نزدیک‌تر بود.
او حتی در ستاد انتخاباتی رقیب پزشکیان ظاهر شد تا نشان دهد حامی جلیلی و تفکرات اوست. در همان روزها گفته می‌شد رئیس فعلی با استفاده از سیاست هویج و چماق در پی متقاعد کردن برخی از اعضای هیئت علمی معترض به وضعیت موجود برآمده است. بالاخره نامزد مطبوع او رأی نیاورد و به مسعود پزشکیانی باخت که به نظر می‌رسید کمترین آرا را در بین نامزدهای انتخابات دارد. اما به هر حال شهروندان بیشتری نسبت به او تمایل داشتند و او را برگزیدند.
حال که رئیس فعلی دید بازی را واگذار کرده، به تدریج دست به تغییر و تحولاتی زد. جالب اینجا بود که یکی از اصلاح‌طلب‌ترین افراد کابینه دولت چهاردهم بر مسند وزارت علوم نشست؛ گویا همین موضوع بود که ترس از دست دادن صندلی ریاست را برای رئیس فعلی بیش از پیش کرد. حال آقای رئییس برخی از معاونینش را تغییر داد تا نشان دهد با این دولت نیز همسوست. او که صبحانه‌اش را با دولت اعتدال و نهارش را با دولت مرحوم رئیسی خورده بود، گویا حال می‌خواهد وعده سومش را همراه با دولت چهاردهم صرف کند.
اما عمق نارضایتی‌ها از وضعیت دانشگاه آنقدر زیاد است که به نظر نمی‌رسد دیگر چنین سیاست‌هایی جواب دهند. به نظر می‌رسد کرمی رفتنی است. روزهای گذشته که از طرف وزارت علوم بازرس برای بررسی وضعیت دانشگاه، به یاسوج آمده بود، اعضای ناراضی هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان ناراضی همگی نارضایتی خود را به گوش آنها رساندند. بنابراین احساس می‌شود رئیس دانشگاه آخرین روزهای خود در قامت ریاست را سپری می‌کند.
از سوی دیگر، تغییر و تحولاتی که رئیس فعلی در این روزها انجام داده، نه از افراد همسو با گفتمان دولت، بلکه اغلب افرادی دونبش هستند که یک پا در جریان اصولگرا و پای دیگرشان در جریانی دیگر است و حتی در بین افراد همسو با دولت مقبولیت چندانی ندارند. علاوه بر این، یکی از مهمترین معاونت‌های دانشگاه در دست فردی است که هر چند به پایداری‌چی‌ها نزدیک است اما روزی جانب ستار هدایتخواه و اردوان ارژنگ را گرفته بود و سپس تغییر مسیر داد و به سمت غلام‌محمد زارعی رفت. او از این نظر که در تغییر جهت دادن، دستی دارد، به خود رئیس شبیه است.
پس از بازرسی از دانشگاه و البته در جلسه‌ای که استاندار به رئیس فعلی و برخی دیگر از مدیران تاخت، زمزمه‌هایی از طرح گزینه‌هایی برای جایگزینی کرمی شنیده می‌شود. گویا سه نفر نیز برای ریاست دانشگاه مطرح شده‌اند، اما تا این لحظه نام آنها منتشر نشده است.
به هر حال با تغییر ریاست دانشگاه برای روزهای محدودی هم که شده، رضایت به دانشگاه بازمی‌گرداند. اما چه بهتر که فردی همسو با گفتمان دولت، ریاست دانشگاه را بر عهده بگیرد تا بتواند همسو با این دولت، وفاق را سر لوحه خود قرار دهد و این‌گونه به یک اقلیت به هزینه اکثریت پر و بال ندهد. فردی رئیس شود که بستری فراهم کند که همه دانشگاهیان بتوانند در امور دانشگاه مشارکت فعالانه داشته باشند و میزان نارضایتی مدیریتی به حداقل خود برسد.
این مطلب نافی خدمات مسئولان دانشگاه یاسوج نیست و صرفاً در راستای اصلاح رویه‌ها و فرایندها منتشر شده و پایگاه خبری کبنا نیوز آمادگی درج جوابیه مسئولان این دانشگاه را دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

برادری دانشگاه
Iran, Islamic Republic of
آخ
فکر کنم خودش محترمانه استعفا بده بهتره
باند پایداری و بورسیه های مساله دار و چند ترم مشروطی نزاشتن خوشنام بره وگرنه بد آدمی نبود.
Iran, Islamic Republic of
خدادونه آدم هست تو این مملکت ک دکتری یش را آزاد دهدشت هم نمیخاد،بواسطه،اعتدال و عریان علنی وسفارش بدون هیچ گزینش و رقابتی و ازمونی،هیت علمی میشه ،دوشاخ کلو(ملخ)رو نمیتونه باز کنه.ی مرغ مثنوی وش،ساخته نی در سخاوت،کل تبارش16رای نداره،سه خونه و 6کدخدا و 16راه و روال وخط وجناح دارند.عصر پیش همند وهم شور،صبح در تقابلن،باهمه می‌ماند و مینالند،ی انتگرال دوگانه بلد نیست حل کنه.صرفا بواسطه قومیت جغرافیا محور،مسولیت میگیره،ایسو اگر آدم توانایی بالفعل هم داشته بو،ی حرف دیگرس.
Iran, Islamic Republic of
جریان استخدام های فله ای و رانتی و بدون ضابطه در دانشگاه چیشد.
اونایی که به واسطه سیاسیون بخصوص موحد گمارده شدند.

اگر عدالت وجود ندارد شما آن را ایجاد کنید.
اگر عدالت وجود می‌بود، خیلی که در اینجا هستند، نبودند!
اگر عدالت محقق شود، رویش ها محقق می‌شود!
عدالت گمشده حال حاضر!
علی
Iran, Islamic Republic of
دانشگاه با وجود کرمی واقعا بی رمق شده
Iran, Islamic Republic of
دکتر رضا دهبانی
دانشجو
Iran, Islamic Republic of
اوضاع خوبی نیست دانشگاه
عادل
Iran, Islamic Republic of
با سلام. با خبر شدیم که یکی از اصول گرایان که از مرداد ماه امسال اصلاح طلب شده کاندید ریاست دانشگاه است و نماینده بویر احمد پیگیر کار او است.
عشق به معنویت و خدا
Iran, Islamic Republic of
اقای کبنای باصفا . کرمی کجات را سوزانده که اینقدر داغونی و شبانه روزت شده مقاله نوشتن و گزارش . اونایی هم که بهت میرسونند همگی دروغ و کذب هستش .
بازرسانی هم که اومدند فقط تعداد محدودی مخالف بودند که همگی درخواست های شخصی داشتند و دارند .
برادر عزیز، دیگر رئیس دانشگاهی نخواهد آمد که با تجریه دکتر کرمی باشد و عملکرد خوبی داشته باشد .
انشالله هر چه خیر و مصلحت باشد پیش آید . بقیه دوستان را خواهم دید .
ناشناس
United States
چه نفعی به حال توداره سرپیازی یاته پیاز چن گرفتی این نوشتی
United States
با کمال تاسف این تیتر صحت دارد.
ای کاش مسولین نظارت بیشتری بر عملکرد دانشگاه داشتند
نظارت
Romania
کبنا من مدام تیترهات را می خونم. چه منفعتی از تغییر رییس دانشگاه یاسوج به تو میرسه؟ تو در حدی نیستی که بخوای نظرت را به اساتید و دانشجویان دانشگاه یاسوج تحمیل کنی.
بنظر من خود کرمی نباید اینقدر برای ماندن هم اصرار داشته باشه ، نه به دلیل تنفر شما از او و تیمش، بلکه برای اینکه بعد از کسی میاد که ناخن کوچک کرمی هم در اجرا نمیشه. او از گروهبانی به تیمساری رسیده. اینهایی که شما دارید میندازید توی اذهان مردم، هیچکدام از نظر سواد اجرایی، سابقه مدیریتی و ارتباطات به او نمی رسند. ضمنا تعاملی که کرمی با همه داره زبانزده. اشتباه کرمی اینه که به مخالفینش هم باج داد و الان طلبکار شدند.
توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب با تصمیم «شورای‌عالی امنیت ملی»

توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب با تصمیم «شورای‌عالی امنیت ملی»

ابلاغ قانون عفاف و حجاب متوقف شد؟ زمزمه ها و برخی خبرها حکایت از آن دارد که پاسخ به این ...
نگاهی متفاوت به حضور وزیرخارجه در سوریه؛ چرا عراقچی در دمشق به رستوران رفت؟

نگاهی متفاوت به حضور وزیرخارجه در سوریه؛ چرا عراقچی در دمشق به رستوران رفت؟

وزیر خارجه ایران از کاخ حاکمیت در سوریه به بستر جامعه رفت و در کنار مردم نشست. یعنی انتخاب ...
تصميم با مردم است

تصميم با مردم است

صبح روز يكشنبه در شرايطي براي ايران آغاز شد كه خبر سقوط دمشق و خروج بشار‌اسد از پايتخت ...
1