تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۰۵
کد مطلب : ۴۹۳۵۰۱
گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم در دانشگاه یاسوج: هیچ‌کس با فیلترینگ مخالف نیست / دکه‌ای که آدامس خرید و فروش می‌کند باید مجوز دریافت کند؛ اما پلتفرم‌های خارجی بدون یک برگه کاغذ تعهد در ایران با این گستردگی فعالیت می‌کنند/ پاسخ بهادری‌جهرمی به فعالیت مسئولان عالی رتبه کشور در پلتفرم‌های خارجی

۰
کبنا ؛بهادری جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه یاسوج حاضر شد. وی به پرسش‌های دانشجویان در خصوص قانون حجاب، شورای نگهبان، قرارداد ۲۵ساله چین و ایران و... پاسخ داد.
به گزارش کبنا، صبح امروز (چهارشنبه 14 آذرماه 1403) نشست پرسش‌وپاسخ دانشجویان دانشگاه یاسوج به همت بسیج دانشجویی و با حضور بهادری جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم در سالن شهید چمران این دانشگاه برگزار شد.
علی بهادری‌جهرمی در پاسخ به سؤالی در خصوص فضای مجازی و فیلترینگ، اظهار کرد: حوزه حکمرانی فضای مجازی بسیار حائز اهمیت است.  شرکت‌های خارجی پلتفرم‌های فعال و زیرساخت‌های دارند که در اختیار ما نیست، اینستاگرام، واتس‌اپ و...مالکیتش متعلق به امریکا است.
وی با تأکید بر حکمرانی فضای مجازی، تصریح کرد: هر کس در هر سرزمینی که می‌خواهد هر فعالیتی کند، اقتصادی، اجتماعی و... باید بر اساس چارچوب قوانین آن کشور این اقدام را انجام بدهد، من یا شما و یا هر کس دیگری که بخواهد در کشور عراق سرمایه‌گذاری یا فعالیت اقتصادی کند باید طبق قوانین آن کشور این کار را انجام دهد، دیگر نمی‌تواند در کشور عراق بگوید من بر اساس قوانین کشور خودم این کار را می‌کنم. 
وی افزود: امریکا زور می‌گوید، آن‌ها می‌گویند این پلتفرم‌ها متعلق به ما است و ما بر اساس قوانین خودمان عمل می‌کنیم، آن طرف مقابل به حاکمیت ما احترام نمی‌گذارد.
سخنگوی دولت سیزدهم در ادامه با ذکر مثالی بحث خود را بیشتر توضیح می‌دهد و می‌گوید: شما فرض کنید از طریق این پلتفرم‌ها به ارزش 10 میلیون تومان کالایی را خریداری می‌کنید و آن طرف مقابل کالای خریداری شده را به شما تحویل نمی‌دهد، دادگاه ما به مالک این پلتفرم یا شرکت‌نامه می‌زند که این اتفاق افتاده، شما باید اطلاعات این فرد را بدهید، آن‌ها قبول نمی‌کنند. آیا در چنین بستری باید فعالیت کرد یا خیر؟
وی اضافه کرد: شما در هر منطقه یا شهری که بخواهید یک دکه هم بزنید بدون مجوزهای لازم نمی‌توانید فعالیت کنید و شهرداری منطقه جلو شماها را می‌گیرد. برای دکه‌ای که قرار است آدامس خریدوفروش کنید باید مجوز بگیرد، اما این شرکت‌های بزرگ که فضای مجازی و پلتفرم‌های مختلفی را در اختیار دارند و به این گستردگی می‌خواهند فعالیت می‌کنند و هر روز ما هم در کشور خودمان پهنای باندمان را گسترش می‌دهیم تا آن‌ها راحت‌تر فعالیت کنند، آیا نباید مجوز بگیرند. 
سخنگوی دولت سیزدهم گفت: حتی یک کاغذ از این پلتفرم‌ها نگرفته‌اند، آنها باید به حکمرانی ما احترام بگذارند. در غیر این صورت ما باید خودمان پلتفرم‌هایی را طراحی و زیرساخت‌های را فراهم کنیم که در بستر آنها فعالیت داشته باشیم.
بهادری‌جهرمی در پاسخ به سؤالی که گفته شد برخی از مقام‌های عالی‌رتبه کشور در پلتفرم‌های خارجی فعالیت دارند، گفت: به طور مثال آن کسی که تأمین امنیت را برنامه‌ریزی می‌کنند، می‌گوید هیچ‌کسی حق حمل اسلحه ندارد؛ اما به پلیس این اجازه را می‌دهد. مثلاً خبرنگاران فیلتر نیستند به دلیل شرایط کاری‌شان. در خارج از کشور چندین میلیون نفر از مقام معظم رهبری پیروی می‌کنند و آنها از همین طریق با مرجع تقلید خود در ارتباط هستند؛ پس این مسئله قانونی است و قانون این اجازه را داده است. اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها بدون فیلتر می‌توانند از یوتیوب استفاده کنند.
وی تأکید کرد: متأسفانه بدون زیرساخت‌های حقوقی لازم به پلتفرم‌هایی اجازه فعالیت دادند و الان این وضعیت شکل‌گرفته است. مثل همین سدسازی که شماها می‌گوئید. باید در بحث فعالیت پلتفرم‌ها در کشور حاکمیت سرزمین ما حفظ شود تا بتوانیم تنظیم گذاری کنیم و حقی از کسی پایمال نشود و بتوانیم حقی را هم بگیریم. هیچ‌کسی مخالف فیلترینگ نیست؛ اما باید به حقوق ملت ایران تمکین کنند.
در این نشست، یکی از دانشجویان به موضوع سدسازی در استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و با انتقاد از وضعیت موجود گفت: «این چه داستانی است که سد آبریز که قرار است صدها خانوار را از فقر و بیکاری نجات بدهد، ملی نیست؛ اما سد ماندگان که تنها برای صنایع اصفهان ساخته می‌شود، ملی می‌شود.»
این دانشجو با اشاره به تناقضات موجود در تخصیص منابع آبی، افزود: «استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن یک درصد جمعیت کشور، ۱۰ درصد منابع آبی کشور را در اختیار دارد؛ اما شهر یاسوج، مرکز این استان، در حال حاضر با تنش آبی شدید مواجه است. در حالی که استان اصفهان با داشتن صنایع مختلفی همچون فولاد و ذوب آهن، روز به روز صنعت آن در حال افزایش است و این صنایع عمدتاً آب‌بر هستند.»
وی همچنین به روند جداسازی معنادار روستاها در این استان اشاره کرد و گفت: «ابتدا سه روستا را از استان کهگیلویه و بویراحمد جدا کردند و سپس عملیات اجرایی سد خرسان ۳ آغاز شد. برای اینکه سد ماندگان را بدون هیچ‌گونه مانعی شروع کنند، مدیریت دنای شمالی نیز از استان کهگیلویه و بویراحمد گرفته و به استان اصفهان واگذار شده است. در حالی که در تمام دنیا مدیریت مناطق حفاظت‌شده محیط زیست باید یکپارچه باشد، کشت برنج در استان کهگیلویه و بویراحمد با 10درصد منابع آبی به دلیل کمبود آب ممنوع است، اما در استان اصفهان، کشت برنج و سایر محصولات کشاورزی بدون محدودیت ادامه دارد.»
این دانشجو در ادامه به غیرقانونی بودن ساخت سد ماندگان اشاره کرد و گفت: «نظرات کارشناسی با ساخت این سد مخالف است و قوه قضائیه نیز حکم به توقف این سد صادر کرده است. این سد مجوزهای لازم را ندارد و سؤالی که مطرح می‌شود این است که مافیا چه کسانی هستند که قدرت بیشتری از نماینده مجلس، استاندار و سایر نهادها دارند.»
بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، در پاسخ به این دانشجو گفت: «من درباره این سد هیچ اطلاعی ندارم»، [در حالی که لازم به ذکر است که سد ماندگان در دولت سیزدهم تصویب و فعالیت خود را آغاز کرده است.]
وی افزود: «هر پروژه‌ای که مجوز زیست محیطی ندارد، بر اساس قانون امکان کلنگ‌زنی ندارد. ما باید حامی قانون باشیم. جنس شبکه فساد اینگونه است که کارهایی می‌کنند که ما نمی‌توانیم.»
فیلم| کل‌کل دانشجوی یاسوجی با سخنگوی دولت سیزدهم درباره احداث سد ماندگان: چرا سد ماندگان ملی می‌شود اما مشکلات کهگیلویه و بویراحمد ملی نمی‌شوند؟ / برای احداث سد خرسان سه روستای ما را واگذار کردند و برای احداث سد ماندگان مدیریت دنای شمالی را از ما گرفتند
    
این نشست با طرح سوالات و دغدغه‌های دیگر دانشجویان ادامه یافت و به بحث‌های مهمی در زمینه مسائل محیط زیستی و مدیریت منابع آبی استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخته شد. دانشجویان در این نشست خواستار شفاف‌سازی بیشتر در خصوص سیاست‌های آبی و سدسازی در استان خود شدند و بر لزوم توجه به نظرات کارشناسی در این زمینه تأکید کردند.
در پایان این نشست، بهادری جهرمی به دانشجویان اطمینان داد که نظرات و دغدغه‌های آنان را به مسئولان مربوطه منتقل خواهد کرد و بر اهمیت مشارکت فعال جوانان در مسائل اجتماعی و زیست‌محیطی تأکید کرد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

دانیال
Iran, Islamic Republic of
بیکار شدند استان به استان می‌گردند تا دولت پزشکیان را خراب کنند
علی اکبری
Iran, Islamic Republic of
من تو جلسه بودم گفتن: هیچ‌کس با فیلترینگ "موافق" نیست ولی چون قانون هست اعتنا می کنیم.
احتمالا اشتباه تایپی کردید
محمد ولایی
Iran, Islamic Republic of
باچه رویی آغای جهرمی پا به این استان گذاشته ؟؟؟
امیر
Iran, Islamic Republic of
بهادری جهرمی
حلقه جوانان یا گعده های سیاسی دوستان
تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

هیچ‌کس کمک نکرد. تماشاگران بیشتر مشغول فیلم‌برداری بودند و ماموران پلیس و مسافران و عابران ...
نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

احمد بیگدلی عضو کمیسیون اجتماعی گفت: موضوع کنکور متعلق به شورای عالی انقلاب فرهنگی است ...
دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در تهران مشخص شد +  فیلم

دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در تهران مشخص شد + فیلم

رئیس کمیسیون بهداشت درباره دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در یک بیمارستان چشم پزشکی گفت: هنوز ...
فایل های مرتبط
1