تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۲۱
کد مطلب : ۴۹۳۷۲۵
اولین کنگره پژوهشی فناوری دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد

جاودان سیرت: عدم تأمین منابع مالی مورد نیاز مشکل اساسی در حوزه تحقیقات و فناوری کهگیلویه و بویراحمد است / با وجود همه کمبود‌ها پنج نفر از اساتید ما جزء دانشمندان برتر دنیا هستند / استعداد در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد اما اسباب و ابزار لازم برای مطرح کردن آن‌ها وجود ندارد/ این خواسته ما را به مقام عالی وزارت برسانید /  کوروش کمالی: در پژوهش قفل نباشیم / کم امیدی در حوزه پژوهش داریم / روحیه جوان‌گرایی و شور و نشاط در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج وجود دارد

۱
کبنا ؛
اولین کنگره پژوهش فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با پذیرش بیش از 100 مقاله و پوستر برگزار شد.
به گزارش کبنا، این کنگره روز چهارشنبه (21 آذرماه 1403) با حضور مدیر اطلاع رسانی معاون تحقیقات فناوری وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سالن کنعانی پردیس آموزشی این دانشگاه برگزار شد.
  
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: اولین کنگره پژوهشی فناوری دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به همت وزارت بهداشت و معاونت فناوری خود دانشگاه برگزار شده و این همایش هم‌زمان با یازدهمین کنگره منطقه‌ای آمایشی منطقه پنج در حال اجرا است.
سعید جاودان سیرت افزود: این کنگره با شعار «سلامت و توسعه پایدار، پیشگیری و نوتوانی» برگزار شده است، بیش از ۱۴۵ مقاله به دانشگاه آمده و توسط ۶۰ داور مورد داوری قرار گرفته است.
وی تأکید کرد: بیش از ۱۰۰ مقاله و پوستر مورد تأیید قرار گرفت که در این کنگره به مقالات پرداخته می‌شود. هدف از برگزاری چنین کنگره‌هایی سبب تشویق و ترغیب و ایجاد انگیزه در میان دانشجویان برای انجام کارهای پژوهشی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: باتوجه‌به سرعت و پیشرفتی که علم در جهان دارد لزوم و ضرورت این کنگره‌ها در سطح استان‌ها و ملی به طور کامل احساس می‌شود. می‌تواند سبب شود تا ما توانمندی‌هایمان را و ظرفیت‌هایمان را بشناسیم و در راستای ارتقای کمی و کیفی علمی دانشگاه پیشرفت داشته باشیم.
وی تأکید کرد: حضور بسیار خوبی دانشجویان در این برنامه داشتند و این اولین کنگره پژوهشی و فناوری در سطح دانشگاه علوم پزشکی بوده است و این مهم بیانگر آن است که ما به تحقیقات، پژوهش و فناوری اهمیت می‌دهیم.
جاودان سیرت بیان کرد: حضور دانشجویان و اساتید و پژوهشگران در چنین برنامه‌هایی موجب می‌شود به سطح بالاتری از پیشرفت و توسعه در جامعه برسیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: برای رشد و توسعه یک کشور ما نیازمند داشتن انسان‌هایی سالم هستیم و محور توسعه پایدار انسان‌های سالم هستند و انسانی که از لحاظ جسمی و روحی و از نظرهای دیگر در سلامت کامل به سر می‌برد و ما هم مجموعه سلامت هستیم و طبیعتاً نیازمند این است در این حیطه آنچه شایسته است برای جامعه و مردم ارائه کنیم و بادقت نظر بیشتری موردتوجه قرار بدهیم.
وی ادامه داد: ما نیازمند چند فاکتور در کنار همدیگر هستیم. یکی از آن‌ها نیروی انسانی است؛ یعنی نیروی انسانی که ویژگی‌ها و امتیازات خاص را برای توسعه و پیشرفت داشته باشد و اهل تحقیق و پژوهش، اهل فکر و اندیشه باشد چنین فردی اگر بدون تجهیزات باشد یقیناً به جایی نخواهد رسید.
جاودان سیرت تصریح کرد: یکی دیگر از فاکتورهای موردنیاز در حوزه تحقیقات و فناوری تجهیزات است و دیگری هم که باید به طور اساسی به آن پرداخته شود تأمین منابع مالی است.
وی افزود: این سه پارامتر به‌عنوان سه‌پایه اصلی هر تغییر و تحولی و هر تحقیق و پژوهشی موردنیاز است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: در حوزه تحقیقات و فناوری شاید یکی از مشکلاتی که در سطح کلان کشور داریم بحث عدم تأمین منابع مالی موردنیاز است اگر به این توجه بیشتری شود یقیناً ما در حوزه فناوری در آینده بهتر خواهیم شد.
وی بیان کرد: اولین استدعای ما این است که هم سلام ما را دکتر کمالی به مقام عالی وزارت و معاون تحقیقات و فناوری کشور برسانند و این خواسته ما را که به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های منطقه سه است و از بضاعت مالی خوبی برخوردار نیست عنایتی داشته باشند.
جاودان سیرت تأکید کرد: این افتخار را داریم باوجود همه کمبودهایی که در سطح استان وجود دارد بیش از پنج نفر از اساتید ما و اعضای هیئت‌علمی ما جزء یک درصد و دو درصد دانشمندان برتر دنیا باشند.
وی افزود: وقتی این دانشگاه کم‌برخوردار توانسته در دنیا خودنمایی کند یقیناً اگر در حوزه اعتبارات کمک شود ما می‌توانیم رتبه‌های بهتری در سطح ملی و جهانی پیدا بکنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: استعداد، توانمندی و علاقه در این استان وجود دارد؛ اما اسباب و ابزارهایی که بتوانیم این‌ها را به نحو مطلوبی به منصه ظهور بگذاریم وجود ندارد وامید است بتوانیم با نگرش مثبتی که مقام عالی وزارت و رئیس‌جمهور دارند به این مهم دسترسی پیدا بکنیم.
   
 کوروش کمالی: در پژوهش قفل نباشیم/کم امیدی در حوزه پژوهش داریم/ روحیه جوان‌گرایی و شور و نشاط در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج وجود دارد
 سرپرست اطلاع‌رسانی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: متأسفانه تحریم‌ها و تهدیدها ظلمی است که به مردم این کشور روا داشته شده است؛ اما باید از همه این‌ها گذشت و چندین بار ثابت شده که ما با همه این مشکلات سربلند بیرون آمده‌ایم.
 کوروش کمالی افزود: مسائل مادی اثرگذار بوده و هست و در تمام حوزه‌های دانشگاه علوم پزشکی، معاونت‌های درمان و بیمارستان‌ها مردم این را احساس می‌کنند.
 وی تأکید کرد: همکاران ما در بیمارستان‌ها و کادر پزشکی و پرستاری همه با فداکاری در حال زحمت کشیدن هستند و کمبود منابع را مردم در بیمارستان‌ها تحمل می‌کنند.
 سرپرست اطلاع‌رسانی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: سیستم بهداشت شبانه‌روزی زحمت می‌کشند، همکاران ما در حوزه آموزش باوجود محدودیت‌ها و مشکلات مالی پای‌کار ایستاده‌اند.
 وی عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که اکنون وجود دارد روحیه و بحث کسالت و کم امیدی و داریم عقب می‌افتیم است گرچه این مهم در سه سال اخیر در تولیدات مقالات پیش‌آمده است؛ اما باید از اینها گذشت.
 کمالی ادامه داد: از این به بعد قفل نباشیم و به عبارتی دیگر در پژوهش قفل نباشیم و درگذشته یک سری مقاومت‌هایی در حوزه‌های پژوهشی و روند تصویب‌ها و پرداخت‌ها وجود داشته است که باید توجه ویژه بشوند و تسهیل گیری بشود. 
سرپرست اطلاع‌رسانی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تصریح کرد: روحیه نشاط در بعد پژوهش هم نیاز است. جوان‌ها را بیشتر مشارکت بدهیم. روحیه جوان‌گرایی و شور و نشاط در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج وجود دارد.
 وی افزود: افراد بزرگی در این استان وجود دارند و سرمایه‌های بزرگی وجود دارد و لازم است در بحث مالی کمک شوند.
 کمالی افزود: دانشگاه‌ها جزیره‌ای و تک‌تک برای حوزه‌هایشان رفتار نکنند و مأموریت محور رفتار کنند این مهم سبب می‌شود منابع مدیریت شود.
به گزارش، افتتاحیه اولین کنگره پژوهشی فناوری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج_یازدهمین کنگره منطقه آمایشی با شعار سلامت و توسعه پایدار، پیشگیری تا نوتوانی با حضور مدیر اطلاع‌رسانی معاون تحقیقات فناوری وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سالن کنعانی پردیس آموزشی این دانشگاه برگزار شد. 
این کنگره از تاریخ ۲۱ تا ۲۲ آذرماه در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
جالبه.۸میلیارد از منابع دانشگاه رو مفت دادی به اون نهاد/ در حالی که دانشگاه از هزار و یک مشکل مالی رنج میبره بعد میای حرف از کمبود منابع میزنی؟🤣🤣🤣خوب منابع هم بهت بدن دوباره بذل و بخشش میکنی به نهادهای خارج دانشگاه
علوم پزشکی
Iran, Islamic Republic of
چرا آقای جاودان سیرت عزل نمیشه؟ وضعیت دانشگاه علوم پزشکی را به بدترین شکل ممکن رسانده است
پرسنل
Iran, Islamic Republic of
/مسیولین دانشگاه هیچ کس راضی نیست هرکس پارتی قوم خودشه
تبوک
Iran, Islamic Republic of
دانشمندان شما چه کرده اند؟
Iran, Islamic Republic of
والله قشنگ با مترون بيمارستان ها هماهنگ کردن تا پرستارای بیچاره یه اعتراضی کردن یه پول خوبی هم وزارتخونه بهتون داد دریغ از کمکی به پرستارا معلوم نیست کجا خورده شدند
تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

هیچ‌کس کمک نکرد. تماشاگران بیشتر مشغول فیلم‌برداری بودند و ماموران پلیس و مسافران و عابران ...
نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

احمد بیگدلی عضو کمیسیون اجتماعی گفت: موضوع کنکور متعلق به شورای عالی انقلاب فرهنگی است ...
دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در تهران مشخص شد +  فیلم

دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در تهران مشخص شد + فیلم

رئیس کمیسیون بهداشت درباره دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در یک بیمارستان چشم پزشکی گفت: هنوز ...
1