تاریخ انتشار
شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۲:۴۱
کد مطلب : ۴۹۵۲۷۴
کبنا گزارش میدهد
حادثه تلخ و قابل تأمل در جادههای دنا: خودرو دامپزشکی سه روز در دره ماند
۱
کبنا ؛در حادثهای قابل تأمل، خودروی دو کابین اداره دامپزشکی شهرستان دنا در حین مأموریت اداری در منطقه محروم جلاله به دره سقوط کرد و به مدت سه روز بدون امدادرسانی باقی ماند.
به گزارش کبنا، در حادثهای قابل تأمل، خودروی دو کابین اداره دامپزشکی شهرستان دنا در حین مأموریت اداری در مسیر منطقه محروم «جلاله» به دره سقوط کرد. این سانحه به مدت سه روز به دلیل عدم همکاری و امدادرسانی به حال خود رها شد. مرتضی کرمی، کارمند اداره دامپزشکی شهرستان دنا، در گفتوگویی درباره جزئیات این حادثه گفت: «من کارمند رسمی دامپزشکی شهرستان دنا هستم و سالانه چهار مرتبه تحت عنوان مأموریت به مناطق مختلف شهرستان اعزام میشوم. حق مأموریت دریافتی من برای این مأموریتها، هر ماه ۳۰۰ هزار تومان است که با این وضعیت تورم هیچ دردی دوا نمیکند. تنها برای رضای خدا و خدمت به مردم کار میکنم.»
وی ادامه داد: «طبق مأموریت از پیش تعیینشده، روز اول بهمنماه به منطقه جلاله اعزام شدم. به دلیل لغزندگی جاده و عدم دید کافی، خودرو به ته دره سقوط کرد. یک خانم سالخورده که در همان روز مشکل دامش را حل کرده بودم، به کمکم آمد و جانم را نجات داد. خدا میداند اگر کمک او نبود، چه بلایی بر سرم میآمد.»
کرمی با ابراز نگرانی از عدم دسترسی به امکانات ارتباطی در آن منطقه، گفت: «برای دریافت کمک و همکاری به هیچ چیز دسترسی نداشتم، حتی موبایل هم در آنجا آنتن نمیداد. نمیدانم مردم منطقه جلاله در صورت بروز یک مشکل چه راهی دارند. آنها چه گناهی کردند که گرفتار بیتدبیری برخی از مدیران شدند. با طی کردن یک مسافت سنگین، خودم را به تپهای رساندم که تنها بتوانم با رئیس دامپزشکی شهرستان دنا تماس بگیرم و به ایشان اطلاع دادم که پیگیری کنند. اما از دامپزشکی تنها یک ماشین فرستادند که حتی نزدیک بود خودروی آنان هم به دره سقوط کند. آنها تنها آمدند نهار خوردند و گفتند یک لودر پیدا کنید تا ماشین را بالا منتقل کند و رفتند.»
این کارمند دامپزشکی شهرستان دنا تصریح کرد: «خدا به مردم «پلوزا» از روستاهای منطقه جلاله خیر بدهد، آنها همکاری و مهماننوازی خوبی داشتند. تنها مدیری که در این ارتباط با ما همکاری داشت، فرماندار دنا بود که مرتب پیگیری میکرد. تا اینکه دو مهندس از کارکنان سد خرسان ۳ با لودر ماشین را به منطقه امن انتقال دادند که جا دارد در همینجا از زحمات جناب رسولی تقدیر کنم.»
وی ادامه داد: «مدیر اداره دامپزشکی دنا پیگیری میکرد اما کاری از دست وی ساخته نبود. مدیرکل دامپزشکی استان از کمترین همکاری دریغ میکرد. بیشتر از آنکه به فکر خودم و خودروی اداره باشم، به فکر مردم منطقه جلاله هستم. آنها چه گناهی دارند که باید در طول سال با مشکلات فراوان دست و پنجه نرم کنند.»
کرمی خاطرنشان کرد: «مدیران اگر لیاقت و توان اداره این منطقه را ندارند، آن را به چهارمحال واگذار کنند. چرا برخی از مدیران نالایق تغییر نمیکنند؟ مسئولان استانی دامپزشکی چرا برای کارمند و خودروی اداره تحت مدیریتشان احساس مسئولیت نمیکنند؟»
عباس رسولی، فرماندار شهرستان دنا، در این خصوص گفت: «به محض اطلاع از وضعیت پیشآمده، پیگیریهای لازم انجام شد تا خودرو به بیرون دره منتقل شود. با تقدیر و تشکر از عوامل سد خرسان ۳ و راننده لودر، با دستور ویژه تیم کمکرسان سد خرسان ۳، یک دستگاه لودر به منطقه جلاله محل وقوع حادثه اعزام و عملیات انتقال و جابجایی ماشین با جادهسازی مجدد انجام شد. همچنین به دلیل صعبالعبور بودن منطقه و عدم آنتندهی، دهیاران روستاهای مذکور موظف به همکاری با تأمین امکانات غذایی و گرمایشی شدند.»
رسولی افزود: «دوستان ما در آن منطقه کمک کردند تا مشکل مرتفع شود. مقداری راننده خودرو بیاحتیاطی داشت. در این زمان از سال نباید در آن معبر تردد میکرد زیرا عبور و مرور با این وضعیت لغزندگی بسیار مشکل است. معمولاً جاده دسترسی در این منطقه از سمت شهرستان لردگان استان چهارمحال و بختیاری است.»
وی در خصوص چگونگی حل مشکل این منطقه عنوان کرد: «حدود ۱.۵ ماه پیش با حضور استاندار محترم و معاونین، نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی، از همین منطقه بازدید کردیم که اتفاقاً اولین سفر استاندار محترم به شهرستان دنا بود. برای حل مشکل جاده دسترسی این منطقه به اعتباری حدود ۳۰۰ میلیارد تومان نیاز است که اگر پنج سال اعتبارات شهرستان دنا را برای این مشکل هزینه کنیم، شاید حل شود که ممکن نیست. این جاده از پاییز تا اواخر زمستان مسدود است و امکان تردد وجود ندارد.»
فرماندار دنا تأکید کرد: «برای حل مشکل این منطقه نیاز به برنامهریزی بلندمدت است. اینکه به صورت قطعهای کار شود، کافی نیست. اینکه استاندار محترم برای اولین دیدار از شهرستان، آنجا برنامهریزی شده بود، برای این بود که از نزدیک مشکلات را نظاره کنند تا با همراهی سازمان مدیریت برای این منطقه چارهاندیشی اساسی شود.»
در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی درباره حادثه سقوط خودروی اداری دامپزشکی دنا به دره در حین انجام مأموریت، اداره کل دامپزشکی استان جوابیهای جهت تنویر افکار عمومی منتشر کرد.
متن این جوابیه بدین شرح است:
باتوجهبه حادثه واژگونی خودرو وانت دو کابین اداره دامپزشکی شهرستان دنا به درهای در حوزه جلاله بخش پاتاوه و انتشار اخبار ضدونقیض و همچنین پخش کلیپهای ضبط شده از محل حادثه، اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با انتشار بیانیهای به واقعیات این حادثه پرده برداشت.
در راستای اجرای سیاستهای کنترلی و پیشگیری از بیماریهای واگیر دامی با اولویت اجرای فاز ملی ایمنسازی دامهای سبکوسنگین استان بر علیه بیماری تب برفکی، اکیپ عملیات صحرایی اداره دامپزشکی شهرستان دنا طبق روال معمول و روزانه روز سهشنبه مورخ دوم بهمن 1403 به این منطقه اعزام شدند که در حین برگشت از منطقه که حوالی غروب نیز بوده است به دلیل یخزدگی مسیر ارتباطی بااطلاع کامل به این موضوع که این مسیر مناسب رفتوآمد در فصل سرما به دلایل شرایط آبوهوایی و نبود امکانات ایمنی است، تخطی نموده و خودرو به درهای سقوط مینماید که به حمدالله به همکاران آسیبی وارد نشده؛ ولی خودرو اداری کاملاً ازردهخارج است. موضوع ساعت 22 همان شب از طریق رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دنا به مدیرکل و معاونین اطلاعرسانی گردید. باتوجهبه صعبالعبور بودن منطقه و نبود امکانات و بااطلاع کامل از سلامت حال همکاران عزیز، موضوع اول صبح روز بعد از حادثه با اعزام کارشناسان اداره کل به منطقه آغاز گردید. در همین اثنا مراتب از طریق فرمانداری محترم شهرستان دنا و دستگاههای امدادرسان از جمله راهداری با منطقه لردگان در استان چهارمحالوبختیاری (به دلیل نزدیکی منطقه به استان چهارمحالوبختیاری) بهمنظور امدادرسانی و همچنین ارسال ادوات راهداری در جهت بیرون آوردن خودرو از دره هماهنگ گردید. همکاران اعزامی از استان تا بعدازظهر همان روز در منطقه حضور داشته و در کنار عزیزان بودند. روز 5 شنبه علیرغم تعطیلی دستگاههای اجرایی، اکیپی متشکل از رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دنا و کارشناس اداره مجدداً به منطقه اعزام گردید که ضمن تقدیر و تشکر از فرمانداری و راهداری دنا، یک دستگاه لودر به منطقه اعزام و با همکاری مردم محلی و مسئولین شهرستان لردگان و بخشداری سردشت نسبت به خارج نمودن خودرو از دره به بالا در کمترین زمان ممکن اقدام و خودرو به مکانی امن انتقال داده شد. همچنین در حد توان نیز امکانات لازم از جمله خوراک و سایر ملزومات نیز توسط اداره دامپزشکی دنا به همکاران دچار سانحه در منطقه نیز ارسال گردید که علیرغم همه اقدامات صورتگرفته، به دلایل مشخص، بغض و کینه یکی از همکاران، تمامی این همکاریهای بینبخشی با انتشار کلیپی زیر سؤال رفته و خدمات بیمنت مجموعه دامپزشکی در خدمترسانی به مناطق محروم و کمبرخوردار دچار خسران و بیمیلی گردید. اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد علیرغم برخی کاستیها در حوزه اعتبارات، کمبود نیروی انسانی و تجهیزات خودرویی و پیگیریهای متعدد از دستگاههای ذیربط، همه امکانات خودرویی را در جهت کنترل بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام بسیج نموده و سعی کرده است عدالت را در پرداختهای انگیزشی، مناسبتی، مأموریتهای اداری و... را در دستور کار خود قرار دهد تا همکاران عزیز با انگیزهای دوچندان، خدمترسانی آنان به جامعه هدف روستایی و عشایری دچار اختلال نگردد. ولی در این اثنا برخی از همکاران از جمله همکار واکسیناتور شهرستان دنا با نادیدهگرفتن برخی واقعیات در کمبودهای موجود بااطلاع به پیگیریهای متعدد توسط مسئولین دامپزشکی استان و بهمنظور فرار روبهجلو در تخطی از قوانین و مقررات اداری و عدم انجام مأموریت از طریق مسیر ارتباطی لردگان - جلاله بوده که به دلیل نقص قوانین و مقررات اداری صورتگرفته حین انجام مأموریت توسط وی و تغییر در مسیر برگشت مأموریت و انتخاب جاده ارتباطی ناایمن (جلاله – دنا) دست به اقدامات رسانهای در راستای تضعیف فعالیتهای تأثیرگذار این مجموعه در تأمین بهداشت و سلامت عمومی جامعه زده است.
لذا این اداره کل آمادگی کامل دارد در صورت نیاز، مستندات لازم را در مراجع قانونی و ذیصلاح بهمنظور تنویر افکار عمومی جامعه ارائه نماید و تأکید مینماید محتویات کلیپ انتشار شده در فضای مجازی و برخی از سایتهای خبری را بهشدت تکذیب مینماید و زیرسؤالبردن خدمات دولت در جمهوری اسلامی در مناطق محروم و صعبالعبور، نهادهای خدماترسان و امدادی را توسط شخصی که هنوز سابقه کاری چندان در این اداره ندارد بهشدت محکوم مینماییم و خواستار عذرخواهی نامبرده بهصورت رسمی از نهادها و سازمانهایی نامبرده هستیم.
در پایان مجدداً از همکاری خوب و قابلتحسین فرمانداران شهرستانهای دنا و لردگان، بخشداری سردشت، اهالی خوب و مهماننواز منطقه جلاله و همچنین همکاران عزیز استان و شهرستان دنا که از بدو بروز حادثه در کنار عزیزان بودند صمیمانه تقدیر و تشکر مینماید و اذعان میدارد با انتشار چنین کلیپهای کذب، خللی در اراده همکاران عزیز در ارائه خدمات بهداشتی و پیشگیری از بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام به وجود نیامده و با انگیزهای دوچندان در خدمت همشهریان و هم استانیهای عزیزمان خواهیم بود.
اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد
اشتراک
به گزارش کبنا، در حادثهای قابل تأمل، خودروی دو کابین اداره دامپزشکی شهرستان دنا در حین مأموریت اداری در مسیر منطقه محروم «جلاله» به دره سقوط کرد. این سانحه به مدت سه روز به دلیل عدم همکاری و امدادرسانی به حال خود رها شد. مرتضی کرمی، کارمند اداره دامپزشکی شهرستان دنا، در گفتوگویی درباره جزئیات این حادثه گفت: «من کارمند رسمی دامپزشکی شهرستان دنا هستم و سالانه چهار مرتبه تحت عنوان مأموریت به مناطق مختلف شهرستان اعزام میشوم. حق مأموریت دریافتی من برای این مأموریتها، هر ماه ۳۰۰ هزار تومان است که با این وضعیت تورم هیچ دردی دوا نمیکند. تنها برای رضای خدا و خدمت به مردم کار میکنم.»
وی ادامه داد: «طبق مأموریت از پیش تعیینشده، روز اول بهمنماه به منطقه جلاله اعزام شدم. به دلیل لغزندگی جاده و عدم دید کافی، خودرو به ته دره سقوط کرد. یک خانم سالخورده که در همان روز مشکل دامش را حل کرده بودم، به کمکم آمد و جانم را نجات داد. خدا میداند اگر کمک او نبود، چه بلایی بر سرم میآمد.»
کرمی با ابراز نگرانی از عدم دسترسی به امکانات ارتباطی در آن منطقه، گفت: «برای دریافت کمک و همکاری به هیچ چیز دسترسی نداشتم، حتی موبایل هم در آنجا آنتن نمیداد. نمیدانم مردم منطقه جلاله در صورت بروز یک مشکل چه راهی دارند. آنها چه گناهی کردند که گرفتار بیتدبیری برخی از مدیران شدند. با طی کردن یک مسافت سنگین، خودم را به تپهای رساندم که تنها بتوانم با رئیس دامپزشکی شهرستان دنا تماس بگیرم و به ایشان اطلاع دادم که پیگیری کنند. اما از دامپزشکی تنها یک ماشین فرستادند که حتی نزدیک بود خودروی آنان هم به دره سقوط کند. آنها تنها آمدند نهار خوردند و گفتند یک لودر پیدا کنید تا ماشین را بالا منتقل کند و رفتند.»
این کارمند دامپزشکی شهرستان دنا تصریح کرد: «خدا به مردم «پلوزا» از روستاهای منطقه جلاله خیر بدهد، آنها همکاری و مهماننوازی خوبی داشتند. تنها مدیری که در این ارتباط با ما همکاری داشت، فرماندار دنا بود که مرتب پیگیری میکرد. تا اینکه دو مهندس از کارکنان سد خرسان ۳ با لودر ماشین را به منطقه امن انتقال دادند که جا دارد در همینجا از زحمات جناب رسولی تقدیر کنم.»
وی ادامه داد: «مدیر اداره دامپزشکی دنا پیگیری میکرد اما کاری از دست وی ساخته نبود. مدیرکل دامپزشکی استان از کمترین همکاری دریغ میکرد. بیشتر از آنکه به فکر خودم و خودروی اداره باشم، به فکر مردم منطقه جلاله هستم. آنها چه گناهی دارند که باید در طول سال با مشکلات فراوان دست و پنجه نرم کنند.»
کرمی خاطرنشان کرد: «مدیران اگر لیاقت و توان اداره این منطقه را ندارند، آن را به چهارمحال واگذار کنند. چرا برخی از مدیران نالایق تغییر نمیکنند؟ مسئولان استانی دامپزشکی چرا برای کارمند و خودروی اداره تحت مدیریتشان احساس مسئولیت نمیکنند؟»
عباس رسولی، فرماندار شهرستان دنا، در این خصوص گفت: «به محض اطلاع از وضعیت پیشآمده، پیگیریهای لازم انجام شد تا خودرو به بیرون دره منتقل شود. با تقدیر و تشکر از عوامل سد خرسان ۳ و راننده لودر، با دستور ویژه تیم کمکرسان سد خرسان ۳، یک دستگاه لودر به منطقه جلاله محل وقوع حادثه اعزام و عملیات انتقال و جابجایی ماشین با جادهسازی مجدد انجام شد. همچنین به دلیل صعبالعبور بودن منطقه و عدم آنتندهی، دهیاران روستاهای مذکور موظف به همکاری با تأمین امکانات غذایی و گرمایشی شدند.»
رسولی افزود: «دوستان ما در آن منطقه کمک کردند تا مشکل مرتفع شود. مقداری راننده خودرو بیاحتیاطی داشت. در این زمان از سال نباید در آن معبر تردد میکرد زیرا عبور و مرور با این وضعیت لغزندگی بسیار مشکل است. معمولاً جاده دسترسی در این منطقه از سمت شهرستان لردگان استان چهارمحال و بختیاری است.»
وی در خصوص چگونگی حل مشکل این منطقه عنوان کرد: «حدود ۱.۵ ماه پیش با حضور استاندار محترم و معاونین، نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی، از همین منطقه بازدید کردیم که اتفاقاً اولین سفر استاندار محترم به شهرستان دنا بود. برای حل مشکل جاده دسترسی این منطقه به اعتباری حدود ۳۰۰ میلیارد تومان نیاز است که اگر پنج سال اعتبارات شهرستان دنا را برای این مشکل هزینه کنیم، شاید حل شود که ممکن نیست. این جاده از پاییز تا اواخر زمستان مسدود است و امکان تردد وجود ندارد.»
فرماندار دنا تأکید کرد: «برای حل مشکل این منطقه نیاز به برنامهریزی بلندمدت است. اینکه به صورت قطعهای کار شود، کافی نیست. اینکه استاندار محترم برای اولین دیدار از شهرستان، آنجا برنامهریزی شده بود، برای این بود که از نزدیک مشکلات را نظاره کنند تا با همراهی سازمان مدیریت برای این منطقه چارهاندیشی اساسی شود.»
در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی درباره حادثه سقوط خودروی اداری دامپزشکی دنا به دره در حین انجام مأموریت، اداره کل دامپزشکی استان جوابیهای جهت تنویر افکار عمومی منتشر کرد.
متن این جوابیه بدین شرح است:
باتوجهبه حادثه واژگونی خودرو وانت دو کابین اداره دامپزشکی شهرستان دنا به درهای در حوزه جلاله بخش پاتاوه و انتشار اخبار ضدونقیض و همچنین پخش کلیپهای ضبط شده از محل حادثه، اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با انتشار بیانیهای به واقعیات این حادثه پرده برداشت.
در راستای اجرای سیاستهای کنترلی و پیشگیری از بیماریهای واگیر دامی با اولویت اجرای فاز ملی ایمنسازی دامهای سبکوسنگین استان بر علیه بیماری تب برفکی، اکیپ عملیات صحرایی اداره دامپزشکی شهرستان دنا طبق روال معمول و روزانه روز سهشنبه مورخ دوم بهمن 1403 به این منطقه اعزام شدند که در حین برگشت از منطقه که حوالی غروب نیز بوده است به دلیل یخزدگی مسیر ارتباطی بااطلاع کامل به این موضوع که این مسیر مناسب رفتوآمد در فصل سرما به دلایل شرایط آبوهوایی و نبود امکانات ایمنی است، تخطی نموده و خودرو به درهای سقوط مینماید که به حمدالله به همکاران آسیبی وارد نشده؛ ولی خودرو اداری کاملاً ازردهخارج است. موضوع ساعت 22 همان شب از طریق رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دنا به مدیرکل و معاونین اطلاعرسانی گردید. باتوجهبه صعبالعبور بودن منطقه و نبود امکانات و بااطلاع کامل از سلامت حال همکاران عزیز، موضوع اول صبح روز بعد از حادثه با اعزام کارشناسان اداره کل به منطقه آغاز گردید. در همین اثنا مراتب از طریق فرمانداری محترم شهرستان دنا و دستگاههای امدادرسان از جمله راهداری با منطقه لردگان در استان چهارمحالوبختیاری (به دلیل نزدیکی منطقه به استان چهارمحالوبختیاری) بهمنظور امدادرسانی و همچنین ارسال ادوات راهداری در جهت بیرون آوردن خودرو از دره هماهنگ گردید. همکاران اعزامی از استان تا بعدازظهر همان روز در منطقه حضور داشته و در کنار عزیزان بودند. روز 5 شنبه علیرغم تعطیلی دستگاههای اجرایی، اکیپی متشکل از رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دنا و کارشناس اداره مجدداً به منطقه اعزام گردید که ضمن تقدیر و تشکر از فرمانداری و راهداری دنا، یک دستگاه لودر به منطقه اعزام و با همکاری مردم محلی و مسئولین شهرستان لردگان و بخشداری سردشت نسبت به خارج نمودن خودرو از دره به بالا در کمترین زمان ممکن اقدام و خودرو به مکانی امن انتقال داده شد. همچنین در حد توان نیز امکانات لازم از جمله خوراک و سایر ملزومات نیز توسط اداره دامپزشکی دنا به همکاران دچار سانحه در منطقه نیز ارسال گردید که علیرغم همه اقدامات صورتگرفته، به دلایل مشخص، بغض و کینه یکی از همکاران، تمامی این همکاریهای بینبخشی با انتشار کلیپی زیر سؤال رفته و خدمات بیمنت مجموعه دامپزشکی در خدمترسانی به مناطق محروم و کمبرخوردار دچار خسران و بیمیلی گردید. اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد علیرغم برخی کاستیها در حوزه اعتبارات، کمبود نیروی انسانی و تجهیزات خودرویی و پیگیریهای متعدد از دستگاههای ذیربط، همه امکانات خودرویی را در جهت کنترل بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام بسیج نموده و سعی کرده است عدالت را در پرداختهای انگیزشی، مناسبتی، مأموریتهای اداری و... را در دستور کار خود قرار دهد تا همکاران عزیز با انگیزهای دوچندان، خدمترسانی آنان به جامعه هدف روستایی و عشایری دچار اختلال نگردد. ولی در این اثنا برخی از همکاران از جمله همکار واکسیناتور شهرستان دنا با نادیدهگرفتن برخی واقعیات در کمبودهای موجود بااطلاع به پیگیریهای متعدد توسط مسئولین دامپزشکی استان و بهمنظور فرار روبهجلو در تخطی از قوانین و مقررات اداری و عدم انجام مأموریت از طریق مسیر ارتباطی لردگان - جلاله بوده که به دلیل نقص قوانین و مقررات اداری صورتگرفته حین انجام مأموریت توسط وی و تغییر در مسیر برگشت مأموریت و انتخاب جاده ارتباطی ناایمن (جلاله – دنا) دست به اقدامات رسانهای در راستای تضعیف فعالیتهای تأثیرگذار این مجموعه در تأمین بهداشت و سلامت عمومی جامعه زده است.
لذا این اداره کل آمادگی کامل دارد در صورت نیاز، مستندات لازم را در مراجع قانونی و ذیصلاح بهمنظور تنویر افکار عمومی جامعه ارائه نماید و تأکید مینماید محتویات کلیپ انتشار شده در فضای مجازی و برخی از سایتهای خبری را بهشدت تکذیب مینماید و زیرسؤالبردن خدمات دولت در جمهوری اسلامی در مناطق محروم و صعبالعبور، نهادهای خدماترسان و امدادی را توسط شخصی که هنوز سابقه کاری چندان در این اداره ندارد بهشدت محکوم مینماییم و خواستار عذرخواهی نامبرده بهصورت رسمی از نهادها و سازمانهایی نامبرده هستیم.
در پایان مجدداً از همکاری خوب و قابلتحسین فرمانداران شهرستانهای دنا و لردگان، بخشداری سردشت، اهالی خوب و مهماننواز منطقه جلاله و همچنین همکاران عزیز استان و شهرستان دنا که از بدو بروز حادثه در کنار عزیزان بودند صمیمانه تقدیر و تشکر مینماید و اذعان میدارد با انتشار چنین کلیپهای کذب، خللی در اراده همکاران عزیز در ارائه خدمات بهداشتی و پیشگیری از بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام به وجود نیامده و با انگیزهای دوچندان در خدمت همشهریان و هم استانیهای عزیزمان خواهیم بود.
اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد
اشتراک