تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۵۴
کد مطلب : ۴۶۷۸۳۴
جزئیات عملیات طوفان الاقصی؛

درگیری حماس و اسرائیل تا کجا پیش خواهد رفت؟ / حماس چگونه جنگ علیه رژیم صهیونیستی را آغاز کرد؟ / جشن پیروزی فلسطین در تهران (+ فیلم و تصاویر)

۲
کبنا ؛گروه حماس بامداد شنبه ۱۵ مهرماه، با ۵ هزار راکت، اسرائیل را هدف حملات خود قرار داد. همزمان با این حملات، نیرو‌های این گروه وارد مناطقی شدند که تحت اشغال اسرائیلی‌ها قرار دارد.
به گزارش کبنا، از لحظه اغاز حمله حماس به مناطق تحت اشغال اسرائیل، تا این لحظه شمار کشته ها، زخمی‌ها و افرادی که به اسارت گرفته شده اند، رو به افزایش است. ارتش اسرائیل در واکنش به حملات غافلگیرانه صبح روز شنبه مواضع حماس را هدف قرار داد.
محمد الضیف فرمانده گردان‌های قسام وابسته به حماس، نام این حمله را "طوفان الاقصی" اعلام کرده و گفته است که در واکنش به حملات مستمر یهودیان تندرو به مسجد الاقصی انحام شده است. این حملات متقابل با واکنش‌های گسترده مقام‌های بین المللی همراه شده است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفت: «این گروه بهای سنگین و بی‌سابقه‌ای برای جنگ با اسرائیل پرداخت خواهد کرد. اسرائیل در وضعیت جنگی است». کانال ۱۳ خبر اسرائیل نیز به نقل از سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد: «اسرائیل برای جنگ طولانی علیه حماس در غزه آماده می‌شود.»
حزب الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای حملات حماس را پاسخی به جنایت‌های اسرائیل و حمله به اماکن مقدس خواند. در این بیانیه آمده است که اراده مردم فلسطین و سلاح گروه‌های مقاومت تنها راه مقابله با اشغالگری است. رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه از اسرائیل و فلسطین خواست تا از انجام اقداماتی که منجر به دامن‌زدن بیشتر به درگیری می‌شود، دوری کنند. جوزپ بورل، مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا، در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت که «این خشونت وحشتناک باید فورا متوقف شود. تروریسم و خشونت چیزی را حل نمی‌کند. اتحادیه اروپا در این لحظات سخت همبستگی خود را با اسرائیل اعلام می‌کند.
یحیی صفوی مشاور فرمانده کل قوا درباره مواضع ایران در قبال درگیری حماس و اسرائیل گفته است: «ما از عملیات طوفان الاقصی اعلام حمایت می‌کنیم و مطمئن هستیم که جبهه مقاومت نیز از این موضوع حمایت می‌کند. قطعا مدافعان حرم و شهیدان بزرگی، چون قاسم سلیمانی نیز همراه این مجاهدان هستند و ما تا آزادی فلسطین و قدس در کنار مجاهدان فلسطینی خواهیم ماند.» نمایندگان مجلس نیز، در آغاز جلسه نوبت عصر خود، از اقدام حماس حمایت کردند.
تمامی این تحولات در منطقه در شرایطی رخ می‌دهد که طی ماه‌های اخیر، ایالات متحده تلاش‌های گسترده‌ای را برای ایجاد ارتباط بین عربستان و اسرائیل انجام داده بود و برخی کشور‌های عرب منطقه نیز روابط خود را با اسرائیل آغاز کرده اند، اکنون و در سایه دور جدید درگیری حماس و اسرائیل، پرسش‌هایی مطرح است از جمله این که: تنش بین اسرائیل و فلسطین تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و آیا این درگیری می‌تواند بر روابط اسرائیل و کشور‌های عرب منطقه تاثیر بگذارد؟ عبدالرضا فرجی راد، استاد ژئوپلیتیک و تحلیلگر سیاسی در گفتگو با فرارو، به این پرسش‌ها پاسخ داده است:
خشم گسترده فلسطین و اعتبار بر باد رفته نتانیاهو
درگیری حماس و اسرائیل؛ شعله ور شدن آتش زیر خاکسترعبدالرضا فرجی راد گفت: «درگیری جدیدی که بین حماس و اسرائیل رخ داده، همزمان شده با بحث گسترش روابط اسرائیل با کشور‌های عربی و به طور ویژه با عربستان سعودی. هم سعودی‌ها ابراز تمایل نشان داده اند که با اسرائیلی‌ها فضایی جدید در منطقه ایجاد کنند و هم نتانیاهو و دیگر مقامات اسرائیل اعلام کرده اند که ایجاد رابطه بین دو کشور نه فقط برای آن‌ها بلکه برای کل کشور‌های جهان اسلام مثبت خواهد بود. حتی محمد بن سلمان اعلام کرد، این مهمترین تحول سیاسی، پس از پایان جنگ سرد است. این مسئله برای فلسطینی‌ها بسیار تلخ است. آن‌ها سال‌ها برای آزاد کردن سرزمین خود مبارزه کرده اند و اکنون اعلام این که اسرائیل در حال توسعه روابط خود در خاورمیانه و مانور در این منطقه است، فلسطینیان را با احساس فراموش شدگی رو به رو می‌کند.»
وی افزود: «در روز‌های اخیر اعلام شده بود که از سه شرطی که بن سلمان برای آمریکا (به عنوان میانجی روابط اسرائیل و عربستان) گذاشته بود، شرط مرتبط با فلسطین تا حدودی حل شده است. طبیعتا، وقتی فلسطینیان در این فشار روحی و سیاسی قرار می‌گیرند، باید نشان دهند که هنوز حیات دارند و مثل گذشته به دنبال این هستند که سرزمین خود را آزاد کنند. همچنین آن‌ها می‌خواهند ثابت کنند کشور‌های اسلامی راه درستی را نمی‌روند و مردم مسلمان در کشور‌های اسلامی مسئله فلسطین را فراموش نکنند. حتی در بیانیه‌ای که فرماندهی عملیات امروز داده است، به طور خاص از مردم کشور‌های اسلامی خواسته شده که چه به شکل تبلیغاتی و چه به شکل عملیاتی وارد عمل شوند و با اسرائیل وارد درگیری شوند.»
این استاد ژئوپلیتیک تاکید کرد: «تحولات سیاسی که اکنون رخ داده و در آینده نیز رخ خواهد داد، روی فلسطینیان نیز به شدت تاثیر گذاشته است. حتی شایعاتی تایید نشده وجود داشت که رام الله و محمود عباس، چندین بار با عربستان صحبت کرده اند. معتقدم تمامی مواردی که اشاره کردم دست به دست هم داده که حماس سعی داشته باشد ثابت کند مردم فلسطین هنوز به دنبال مواضع خود هستند.»
وی افزود: «در دوازده سالی که نتانیاهو در پست نخست وزیری اسرائیل حضور داشته، یک علت باعث شده که طولانی‌ترین مدت زمان نخست وزیری را در اسرائیل کسب کند. علت این است که مردم اسرائیل اعتقاد داشتند، نتانیاهو، بهتر از پیشینیان خود، امنیت را در این کشور تامین کرده است. اکنون میبینیم که دولت آخر نتانیاهو، ضعیف و شکل گرفته از ترکیب گروه‌های تندرو است و اگر یکی از این گروه‌ها مخالف دولت نتانیاهو شوند، کل کابینه نتانیاهو به هم می‌ریزد. مشکل دیگر این است که نتانیاهو دیگر نمی‌تواند مدعی باشد که برای ساکنان سرزمین‌های اشغالی امنیت می‌آورد. طبیعتا اتفاقی که رخ داده، ضربه بزرگی به دولت نتانیاهو خواهد زد.»
عرب‌ها چه خواهند کرد؟
این تحلیلگر سیاسی در ادامه گفت: «بعید است این درگیری به زودی پایان یابد و احتمالا طی مدت زمانی زیادی ادامه خواهد داشت. حملات حماس، حجم زیادی داشته و اسرائیل نیز به سرعت آماده حمله شد و حملات خود را آغاز کرد. طبیعیست که هر اندازه واکنش‌های اسرائیل تندتر باشد، طرف مقابل نیز واکنش‌های جدی تری نشان خواهد داد. دو طرف می‌خواهند قدرت خود را به نمایش بگذارند. اما عملیات شدید بین دو کشور با کشته‌ها و مجروحین بالاتری همراه می‌شود. در این شرایط واکنش جهان اسلام را خواهیم دید. شاید فلسطینیان متصورند که با این وضعیت و درگیری شدید بین آن‌ها و اسرائیل، روابطی که قرار است بین عربستان و اسرائیل برقرار شود، به تاخیر خواهد افتاد.»
وی افزود: «حقیقت این است که طرح توافقات ابراهیم انجام شده است و روابطی که قرار بود بین کشور‌های عرب و اسرائیل برقرار شود، برقرار شده است و برای خود استراتژی تعیین کرده اند؛ بنابراین شرایط کشور‌های بحرین، سودان، امارات و امثالهم مشخص است. اما این درگیری می‌تواند رابطه عربستان و اسرائیل را به طور کامل تحت تاثیر قرار دهد. تعدادی از سربازان و نیرو‌های اسرائیلی نیز در جریان این عملیات به اسارت گرفته شده اند، این تعداد اسیر، مسئله‌ای نیست که به راحتی قابل چشم پوشی باشد. حتی این احتمال نیز دور از ذهن نیست که اسرائیلی‌ها به همین بهانه، وارد غزه شوند. پیش از این نیز برخی تندرو‌های اسرائیلی به دولت اسرائیل فشار وارد می‌کردند که مجددا وارد مناطق فلسطینی شده و این سرزمین‌ها را تحت نظر بگیرند. اکنون باید ببینیم که نظام بین الملل با این وضعیت چگونه برخورد می‌کند. طبیععتا مصر با توجه به سابقه‌ای که دارد یکی از گزینه‌های مهم میانجیگری است. هر چند حتی با خاموش شدن تنش‌ها می‌توان حدس زد که شاید این شرایط مثل یک آتش زیر خاکستر بماند و به مشکلات بعدی منتهی شود. باید منتظر باشیم و ببینیم مدت زمان این درگیری چه میزان خواهد بود.»

(ویدئو) وحشت خانم خبرنگار هنگام اصابت موشک به برج فلسطین


خبرنگار شبکه الجزیره هنگام حمله هوایی اسرائیل به برج فلسطین در غزه دچار وحشت شد. ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه برج مسکونی فلسطین در غرب غزه را هدف حملات هوایی خود قرار داد. ابوعبیده سخنگوی نظامی گردان‌های القسام پس از انهدام این برج مسکونی به رژیم صهیونیستی هشدار داد که تل آویو منتظر باشد. ابوعبیده گفت: اکنون که اشغالگران برج فلسطین را در وسط شهر غزه بمباران کرده‌اند، تل آویو باید روی یک پا بایستد و منتظر پاسخ زمین‌شکن ما باشد. تلفات صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی درپی عملیات امروز نیروهای مقاومت به ۳۰۰ کشته و بیش از ۱۴۵۰ مجروح رسیده که حالِ ۲۸۵ نفر از مجروحان وخیم گزارش شده است.
             
(ویدئو) انهدام تانک اسرائیلی

گردان‌های القسام صحنه‌هایی از هدف قرار دادن یک تانک در پایگاه نظامی اسرائیل در نزدیکی نوار غزه را منتشر کرد. فرمانده شاخه نظامی حماس صبح امروز (شنبه) و پس از حملات گسترده راکتی مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیستی در اطراف غزه، آغاز عملیات طوفان الاقصی را اعلام کرد. در این عملیات تاکنون ۴۰ صهیونیست کشته شده و ۷۵۰ نفر هم مجروح شده‌اند. آژیر‌های خطر صبح امروز و در پی حملات سنگین راکتی و موشکی مقاومت، در تمام شهرک‌های صهیونیستی نزدیک مرز نوار غزه و نیز دیگر شهر‌های اشغالی از جمله تل‌آویو به صدا درآمدند. رادیو رژیم صهیونیستی نیز از ورود نیرو‌های مقاومت به داخل شهرک‌های اطراف غزه و تیراندازی در این شهرک‌ها خبر داد. محمد الضیف، فرمانده کل گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس ضمن اعلام آغاز عملیات طوفان الاقصی، تاکید کرد: پس از نفوذ اعضای مقاومت به قلب اراضی اشغالی، وضعیت جنگی اعلام می‌کنیم.
          

(ویدئو) حملات وسیع اسرائیل به غزه

هواپیماهای جنگی اسرائیل در پاسخ به حملات امروز حماس، چندین ساختمان در مرکز شهر غزه را مورد هدف قرار دادند. از جمله ساختمانی ۱۱طبقه را که ایستگاه‌های رادیویی حماس را روی پشت بام خود جای داده بود و دارای سینما است. شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی عصر امروز گزارش داد که در عملیات طوفان الاقصی، دست کم ۲۰۰ صهیونیست کشته شده‌اند. همچنین تعداد مجروحان صهیونیست به ۱۱۰۴ تن افزایش یافته است. وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی گزارش داد که حدود ۱۵۸ مجروح صهیونیست در وضعیت خطرناک و بغرنجی هستند.
            
تعداد کشته‌های اسرائیل بعد از عملیات مقاومت
وبگاه اسراییلی حدشوت در گزارشی عملیات سهمگین مقاومت فلسطین تحت عنوان طوفان الاقصی را به عنوان روز سیاه تاریخ اسرائیل توصیف کرد.
کانال دوازده تلویزیون عبری اذعان کرد که تاکنون در جریان حملات جنبش حماس (عملیات طوفان الاقصی)، دستکم ۱۰۰ اسرائیلی کشته شده‌اند.
به گزارش مهر، وبگاه اسراییلی حدشوت در گزارشی عملیات سهمگین مقاومت فلسطین تحت عنوان طوفان الاقصی را به عنوان روز سیاه تاریخ اسرائیل توصیف کرد.
همزمان با آغاز عملیات نظامی سهمگین مقاومت فلسطین علیه اراضی اشغالی، جنگنده‌های اسراییلی نیز به شدت در حال بمباران نوار غزه هستند.
شبکه ۱۲ تلویزیون اسراییل اعلام کرد که درگیری‌های مسلحانه شدیدی بین مبارزان مسلح فلسطینی و نظامیان ارتش اسراییل در سدیروت در جریان است.
پایگاه خبری عبری زبان والا اعلام کرد که ارتباط با مقر فرماندهی ارتش اسراییل در نوار مرزی باریکه غزه قطع شده است.
مقاومت فلسطین یک پایگاه نظامی ارتش اسراییل در مرز‌های جنوبی را به طور کامل تصرف کرده و تمامی نظامیان داخل آن را به هلاکت رسانده است.
روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که ۱۰ مبارز فلسطینی به شهر اسرائیلی‌نشین اوواکیم در ۱۶ کیلومتری نوار غزه نفوذ کرده و ده‌ها نظامی و شهرک‌نشین اسراییلی را کشته یا به اسارت گرفتند.
برخی منابع عبری زبان اعلام کردند که تا این لحظه ۱۶۳ اسرائیلی در نبرد طوفان الاقصی به اسارت مقاومت فلسطین درآمدند.
شبکه ۱۴ تلویزیون اسراییل از افزایش آمار کشته‌های اسراییلی در عملیات امروز مقاومت فلسطین به بیش از ۴۰ نفر و آمار مجروحان به بیش از ۸۰۰ نفر خبر داد.
منابع فلسطینی تصاویری از اسارت ذلیلانه نظامیان اسراییلی از سوی مبارزان مقاومت در عملیات طوفان الاقصی منتشر کردند. برخی منابع عبری اعلام کرده اند که تاکنون ۱۶۳ اسراییلی به اسارت مقاومت فلسطین درآمده اند.
منابع بیمارستانی غزه از شهادت بیش از ۱۶۰ فلسطینی و زخمی شدن حدود هزار نفر در حملات هوایی گسترده دشمن اسراییلی به این منطقه خبر دادند.
(ویدئو) حماس از پاراگلایدرهای موتوردار برای نفوذ به اسرائیل استفاده کرد

حماس مدعی شد که صبح شنبه با استفاده از پاراگلایدر موتوردار وارد اسرائیل شده است. فیلم منتشر شده توسط این گروه ظاهراً شبه نظامیانی را نشان می‌دهد که در حال عبور از مرز به سمت اسرائیل با استفاده از پاراگلایدر موتوردار هستند. ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، شبه‌نظامیان را نشان می‌دهد که نشان لشکر نیروی هوایی گردان‌های القسام - شاخه نظامی حماس - و پرچم فلسطین را بر تن دارند. این ویدئو چهار چترباز را در هوا نشان می‌دهد که یکی از آن‌ها سوار وسیله نقلیه سه چرخ است. پس از فرود، جنگنده‌ها در حال حمله به ساختمان‌هایی هستند که با ستاره داوود، نماد اسرائیل و یهودیت، نقاشی شده‌اند.
                     
تلفات صهیونیست ها دو رقمی شد | اعتراف مهم اورژانس اسرائیل
اورژانس اسرائیل اعلام کرد حداقل ۲۲ صهیونیست در عملیات طوفان الاقصی به هلاکت رسیده‌اند.
طوفان الاقصی
به گزارش همشهری آنلاین در این عملیات گسترده بیش از ۳۰۰ نفر دیگر زخمی شدند.
تغییر استراتژی حماس از پدافند به آفند/ حماس چگونه جنگ علیه رژیم صهیونیستی را آغاز کرد؟
 محمد دیف، از فرماندهان نظامی حماس در غزه، در بیانیه‌ای از آغاز عملیات جدید برای آزادسازی مسجدالاقصی در اورشلیم خبر داد. او افزود که این تنها اولین مرحله» تلاش‌های تازه حماس علیه اسرائیل است.
در همین راستا رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که مردان مسلح وارد شهری در جنوب اسرائیل شدند. از صبح امروز فیلم‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی حاکی از آن است که درگیری در خیابان‌های شهر توسط مردان مسلح سوار بر جیپ آغاز شده است.
تیپ‌های عزالدین القسام که شاخه نظامی حماس را تشکیل می‌دهند در بیانیه‌ای گفتند: "ما تصمیم گرفتیم به تمام جنایات اسرائیل پایان دهیم، زمان آنها برای وحشیگری بدون پاسخگویی به پایان رسیده است. ما عملیات را آغاز کردیم و در اولین حمله ۲۰ دقیقه ای بیش از ۵۰ راکت شلیک کردیم. ما به دشمن هشدار دادیم که به تجاوز خود علیه مسجدالاقصی تهاجم دشمن بدون پاسخ به پایان رسیده است. ما از فلسطینی‌ها در کرانه باختری می‌خواهیم که بدون محدودیت حمله کنند.»
تغییر استراتژی حماس از پدافند به آفند/ حماس چگونه جنگ علیه رژیم صهیونیستی را آغاز کرد؟

کانال‌های طرف‌دار حماس نیز کلیپی را به اشتراک گذاشتند که مساجد اردوگاه پناهندگان شوافت در داخل شهر اورشلیم را نشان می‌داد که از مناره‌های خود از مردم می‌خواهند بسیج شوند. محمد دیف، فرمانده نظامی حماس، از لبنان، عراق، سوریه و ایران خواسته مقاومت خود را با مقاومت فلسطینیان امروز ادغام کنند» صالح العروری، معاون رهبر حماس در کرانه باختری نیز بیانیه ای صادر کرده و از کشورهای عربی و اسلامی خواست تا به عملیات حماس بپیوندند.
گزارش‌ها از تلفات اسرائیلی‌ها تا الان
تایمز اسرائیل گزارش داده «بیمارستان‌ها می‌گویند بیش از ۱۰۰ اسرائیلی در حملات راکتی در جنوب و مرکز اسرائیل زخمی شده‌اند که برخی از آنها در شرایط بحرانی هستند.» رسانه‌های اسرائیلی همچنین گزارش دادند که درگیری‌های مسلحانه بین شبه‌نظامیان و نیروهای اسرائیلی در چندین نقطه در جنوب کشور آغاز شده است، درحالی‌که رسانه‌های فلسطینی گفتند که شبه‌نظامیان حماس برخی از اسرائیلی‌ها را اسیر کردند.
حمله غافلگیرانه حماس چگونه آغاز شد؟
ای بی سی نیوز گزارش داده «ویدئوهای منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که مردان مسلح فلسطینی در داخل شهر مرزی اسرائیل Sderot هستند. ویدئویی از غزه، چیزی شبیه جسد بی‌جان یک سرباز اسرائیلی را نشان داده که توسط جمعیت خشمگینی که فریاد می‌زدند "خدا بزرگ است" لگدمال می‌شود. ویدئویی دیگر نشان داد که شبه‌نظامیان فلسطینی یک سرباز زنده اسرائیلی را با موتورسیکلت می‌کشند. ویدئوهای دیگر جمعیتی از فلسطینی ها را نشان داد که بالای یک تانک اسرائیلی که آتش‌گرفته بود، شادی می‌کردند.»
اسکای نیوز نیز گزارش داده «گزارش‌ها حاکی از آن است که جنگجویان حماس تلاش می‌کنند با استفاده از قایق‌های کوچک به اسرائیل برسند و در یک تحول بسیار غیرمعمول، تعدادی از جنگجویان با استفاده از پاراگلایدر از مرز عبور کرده و به شهر Sderot رسیده‌اند.» این موضوع از آنجا اهمیت دارد که اسرائیل یک حصار عظیم در امتداد مرز غزه برای جلوگیری از نفوذ ساخته بود که با دستگاه‌های مجهز به دوربین‌ها، سنسورهای پیشرفته کنترل می‌شد و این نفوذ یک دستاورد بزرگ نظامی برای حماس است.
در همین راستا رویترز گزارش داده « اسرائیل و حماس پس ازآنکه این گروه ‌نظامی فلسطینی یک حمله غافلگیرانه هوایی و زمینی گسترده از نوار غزه را آغاز کرد، بار دیگر به جنگ می‌روند.» در واکنش به این حملات که به نظر می‌رسد نیروهای اسرائیل را غافلگیر کرده، اسرائیل اعلام جنگ کرده است. ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد: " به ساکنان منطقه اطراف نوار غزه گفته شده است که در خانه‌های خود بمانند."
اسرائیل چه واکنشی نشان داده است؟
دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل گفته که در ساعات اینکه با مقامات ارشد امنیتی دیدار خواهد کرد و سربازان ذخیره بسیج شده‌اند. ارتش اسرائیل می‌گوید که باهدف قراردادن اهدافی در نوار غزه تلافی می‌کند.
پیش‌تر گاردین در تحلیلی نوشته بود «اسرائیلی‌هایی که خدمت نظامی انجام می‌دهند معمولاً حدود ۱۹ یا ۲۰ساله هستند. تقریباً همه آنها گفتند هیچ امیدی برای آینده‌ای بهتر وجود ندارد. این در حالی است که جوانان فلسطینی معتقدند که تنها جایگزین شرایط فعلی، برداشتن اسلحه است. گاردین ادامه داده «کرانه باختری غرق در سلاح‌هایی است که از مرز اردن قاچاق می‌شود و یا از پایگاه‌های ارتش اسرائیل به سرقت می‌رود. یک قیام جدید فلسطینی مانند دو قیامی که پیش از آن رخ داد، نخواهد بود. مردان جوانی که در حال حاضر در جنین و نابلس می‌جنگند، فقط به‌صورت محلی عمل می‌کنند و لزوماً وابسته به شبه‌نظامیان فلسطینی مستقر مانند تیپ‌های شهدای الاقصی و تیپ‌های القسام حماس نیستند.»
دامنه جنگ گسترده خواهد شد؟
کارشناسان سیاسی معتقدند آغاز جنگ حماس با اسرائیل، تلاش عربستان برای صلح با اسرائیل را به شکست خواهد کشاند. چه آنکه بن سلمان در مصاحبه اخیرش گفته بود تلاش می‌کند با کمک امریکا، ابتکار عملی را برای صلح بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی آغاز سامان دهد. موضوعی که با آغاز حمله امروز به محاق خواهد رفت و هرگونه تصمیم برای عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را تا پایان جنگی که امروز آغاز شد، با تأخیر روبه‌رو خواهد کرد. جنگی که تا الان به دلیل کاربرد تاکتیک‌های نظامی جدید از سوی حماس، با موفقیت فلسطینی‌ها همراه بوده است.
جمعی از مردم تهران عصر شنبه (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در حمایت از مردم فلسطین و پیروزی عملیات جبهه مقاومت و حماس بر علیه رژیم غاصب صهیونیستی در میدان فلسطین تهران تجمع کردند. تصاویر این جشن در زیر آمده است.
نام شما

آدرس ايميل شما

یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند!

یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند!

کسانی که این روزها به جای تلاش برای حل برخی از مشکلات پیش روی، نسخه مذاکره با آمریکا ...
تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

هیچ‌کس کمک نکرد. تماشاگران بیشتر مشغول فیلم‌برداری بودند و ماموران پلیس و مسافران و عابران ...
نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

احمد بیگدلی عضو کمیسیون اجتماعی گفت: موضوع کنکور متعلق به شورای عالی انقلاب فرهنگی است ...
1