تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۱۲
کد مطلب : ۴۰۲۲۵۸
کبنا گزارش می‎دهد

اولین همایش منطقه‌ای اعتیاد، چهره‌ها و چالش‌ها در گچساران / از بی‌تفاوتی مدیران در برگزاری همایش تا روایتی هولناک از قتل مادر توسط  فرزند در گچساران (+تصاویر)

۲
۱
کبنا ؛ اولین همایش منطقه‌ای اعتیاد، چهره‌ها و چالش‌ها با حضور فرماندار گچساران، معاون قضایی دادگستری کهگیلویه و بویراحمد، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان، فرمانده انتظامی گچساران، جمعی از مدیران و کارشناسان و با محورهای جوانان و اعتیاد، اعتیاد و چالش‌ها، بررسی عوامل خطرساز و زمینه‌ساز اعتیاد، تغییر چهره اعتیاد و علل گرایش به مواد صنعتی و محرک‌های جدید درسالن آموزش شرکت نفت گچساران برگزار شد.
 فرمانده انتظامی گچساران در اولین همایش منطقه‌ای اعتیاد، چهره‌ها و چالش‌ها، اظهار کرد: شرایط مواد مخدر در کشورمان به جهت وسعت مرزهای مشترکی که دارد بسیار حساس است و بخصوص افغانستانی که درجوار کشورمان است، بزرگ‌ترین تولید کننده مواد مخدر دنیا است.
سرهنگ سید محمد موسوی افزود: از طرفی هم جوان بودن جامعه ایران اسلامی و دیگر عوامل ما را به بزرگترین ترانزیت مواد مخدر دنیا مبدل کرده است که می‌طلبد که برنامه ریزی حساب شده‌ای دراین زمینه انجام دهیم.
موسوی اظهارکرد: دشمن برنامه ریزی حساب شده‌ای در این زمینه انجام داده است، دشمن وقتی در جنگ سخت با شکست مواجه شد تلاش‌ها کرد تا فکرها را مخدوش، ذهن‌ها را معلول و جسم‌ها را نیز ضعیف کندکه باید گفت متاسفانه تا حدودی هم موفق شد.
فرمانده انتظامی گچساران گفت: معضل اعتیاد امروز بحرانی است که برای همه ما عادی شده است و بخشی به جهت گسترشی است که مواد مخدر درجامعه به ما می‌دهد و بخشی هم فعالیت‌هایی است که انجام می‌دهیم اما در نتیجه نا امیدانه به فعالیت‌ها نگاه می‌کنیم.
وی تصریح کرد: اعتیاد از جمله آسیب‌هایی است که به طور مرتب تغییر شکل داده است و امروزی شدن جوامع باعث شده تا آسیب‌ها و مواد مخدر هم امروزی شده و تغییر شکل بدهد.
موسوی اظهارکرد: علائم مواد مخدر پیشین و فرد معتاد نیز مشخص بود، اما امروز فردی که مصرف می‌کند تا یکماه نمی‌داند په چیزی مصرف کرده است، خیال می‌کند دارو مصرف کرده است و قاچاقچیان و مافیای مواد مخدر از این شکل ظاهری مواد سوء استفاده کردندتا به اهداف خود برسند.
فرمانده انتظامی گچساران افزود: بیشترین طیف مواد مخدر بین سنین 15 تا 20 سالگی است به خصوص درکشورمان به جهت اینکه افراد به دنبال کنجکاوی و کسب تجربه بودند، اما دریغ از اینکه که مشکلات مواد مخدر از همان تجربه اول به دست آمده است.
موسوی گفت: باید توجه داشت که بخشی به علت ارتباطات با افراد ناباب بوده است، گروهی به جهت کنترل بیماری‌های روانی و برخی هم از خانواده طرد شدند؛ یکی از وقایع تلخی که امروز به خصوص در این چند سال شاهد هستیم رو آوری به داروهای محرک در مراسمات وجشن هاست
وی خاطر نشان کرد: این اواخر در برخی عروسی‌ها مواد محرکی که ورود پیدا کرده طوری ساخته شده است که با تپش نور، رقص نور و صدای شدید همخوانی دارد و باعث می‌شود تا ذهن فرد مخدوش شود و دست به اقدماتی بزند که امنیت جمع و اجتماع را به مخاطره بیاندازد.
فرمانده انتظامی گچساران افزود: اعتیادفرایندی دارد که برای همه جسم‌ها تقریباً یکسان است و کسی نمی‌تواند ادعا کند که در برابر مواد مخدرمصونیت دارد پس هر کسی ورود کرد آلوده و بیمار شد و امروز جامعه ما با مواد صنعتی خطرناکی مواجه شده است.
وی عنوان کرد: مواد مخدر صنعتی نیاز به آگاهی بیشتری دارد، مواد صنعتی مخدر تا کیلویی 17 میلیون تومان در کشور خرید و فروش شد وحساب کنید این مقدار برای فروشنده یک هزار تومان ارزش ریالی داشته است، چرا این کار انجام شد؟ چون می دانستندبا توجه به گرانی‌ها و قدرت خریدپایین در جامعه و نیز با آگاهی به اینکه آلودگی به مواد صنعتی به سادگی پاک نمی‌شود، بخشی از جوانان ما را آلوده کردند.
 موسوی تصریح کرد: لذت مواد مخدر صنعتی نسبت به بقیه مواددیگر تغییرات اساسی دارد به طور مثال شیشه 800 برابر تریاک قدیمی لذت بخش است و این لذت بخشی موجب شد که فرد مبتلا شده قدرت ترک نداشته باشدو به مرور زمان وقتی به اهداف خود رسیدند همین مواد صنعتی را تا کیلویی 100 میلیون به بالا خرید و فروش کردند.
وی ابراز داشت: در برخی مواد مخدر هم دشمن تغییر کاربری داد و کارترهای بازاریابی خطرناکی که وجود دارد خیلی سریع ورود کردند و دیدند اگر مصرف این هروئین را نتوانند درجامعه عملیاتی کند با شکست اقتصادی مواجه می‌شوند و با اسم‌های عجیب دیگر همچون "اشک خدا" و "شکار اژدها" ورود پیدا کردند.
فرمانده انتظامی گچساران افزود: هروئین را با نام دیگر کراک یا کریستال به جامعه واردکردند که متاسفانه وضعیت بسیار خطرناکی در سطح جامعه دارد، همان هروئین فشرده‌ای که فقط به شکل بلور درآمده است.
موسوی عنوان کرد: به‌راستی چه اتفاقاتی خطرناکی افتاده است که یک فرد مادر خودش را می کشددرحالی که بیش از یک ساعت در کنار ما نشسته است و متوجه نشده است که مادرش را به قتل رسانده است و باز می‌گوید قاتل مادرم کیست؟.
وی افزود: در مطالعه از یک پرونده؛ فردی با همسر و دخترش برای تفریح به پارک می‌رود، مصرف انجام داده است خانمش خواب می‌رود و با گلوی دخترش بازی می کنددرحالی که از خود بی خود شده بود، بعد متوجه می‌شود تا دخترش از بین رفته است و دیگر اتفاقاتی که ما در همین شهرستان شاهد آن بودیم.
فرمانده انتظامی گچساران گفت: کراک آنقدرخطرناک است که بلافاصله ساقه مغز (کنترل حرکات غیرارادی بدن) را از بین می‌برد و وقتی ساقه مغز از بین برود اتفاقات ناگواری شکل می‌گیرد.
وی افزود: خانواده‌ها باید دقت بیشتری به خرج دهند و دروضعیتی که امروز حاکم است باید دست بچه‌ها را بگیریم و از این گذرگاه سخت عبور کنیم، وضعیتی که امروز در جشن‌ها و عروسی‌ها وجود دارد و رسم‌ها غلطی که وجود داردکه اگر نظارت نکنیم شرایطی را به وجود می‌آورد که فرزندانمان کج رو و ناسازگاربار آیند.
موسوی درادامه تصریح کرد: فاصله بین عرضه و تقاضا را باید زیاد کنیم کمیته مبارزه با مواد مخدر با همکاری دیگر نهادها و دستگاه‌ها اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام داده است و فروشنده مواد مخدری که قبلاً نزدیک مدرسه اقدام به این عمل می‌کرد، امروز دیگر جرات این کار را ندارد.
 وی گفت: بیش از 340 نفر در سال گذشته معتاد جمع آوری شد و بیش از 100 نفرخرده فروش دستگیر شد وامسال نیز آمار کشف مواد مخدر بیش از 60 درصد افزایش نسبت به سال قبل داشته است که باید تلاش کنیم که به وظایفمان خوب عمل کنیم.
موسوی افزود: بافت فرسوده در سطح شهر در حال اجراست آمار به صورت قابل توجهی درمحلات کاهش یافته است، باید به سازمان‌های مردم نهادی که دارند کارجهادی می کنندتوجه کنیم، در بازدید از برخی کمپ‌ها مثل کمپ "تلخاب شیرین" واقعاً کار جهادی می‌کنند.
فرمانده انتظامی گچساران اظهارکرد: امروز دولت به تنهایی نمی‌تواند وارد عرصه مبارزه با مواد مخدر شود ودر بحث پیشگیری مردم باید قدم جلو بگذارند و همت کنند در یکی از کمپ‌ها نوجوان 12 ساله‌ای را مشاهده کردم که هر انسانی را متاثر می‌کرد.
موسوی بیان کرد: امروز سازمان‌های مردم نهاد درمعرض خطر از سوی فروشندگان مواد مخدر هستندچرا که نان آنها بریده شد و می‌دانند که جامعه‌شان که افراد معتاد هستند جمع آوری شده است.
وی تصریح کرد: لازم است که خیرین ورود پیدا کنند چرا خیرین فقط مدرسه می‌سازند؟ کارهای دیگری هم بایدانجام شود و به بخش اعتیاد هم کمک کنند تا زمانی که فردمعتاد را نشناسیم نمی‌توانیم به معضل اعتیاد کمک کنیم.
فرمانده انتظامی گچساران گفت: بدانیم یک فرد معتاد در همین جامعه معتاد شده است و این را بدانیم که فرزندانمان امروز دیگر خانواده محور نیستند و بیشتر جامعه محور هستند پس باید جامعه را سلام نگه داریم.
گفتنی است: دراین همایش  کریم فرخیانی، معاون قضایی دادگستری کهگیلویه و بویراحمد و شهره محمودیان ازکارشناسان حوزه اعتیاد به ایراد سخن پرداختند.
عرض خیر مقدم توسط فرماندار گچساران؛ اجرای مولودی و نیز تجلیل از برگزارکنندگان این همایش از دیگر برنامه‌های این همایش بود.
گفتنی است: دبیرهمایش با گلایه از فرماندار گچساران بیان کرد: برخی از ادارات همکاری  و مساعدت لازم جهت برگزاری این همایش رابا ما انجام نداده و نسبت به این موضوع بی انگیزه بودند.
  • تصاویر اولین همایش منطقه ای اعتیاد،چهره ها و چالش ها در گچساران

    تصاویر اولین همایش منطقه ای اعتیاد،چهره ها و چالش ها در گچساران

نام شما

آدرس ايميل شما

معلم دلسوز
Iran, Islamic Republic of
ممنون ازنگارنده ی محترم که دریچه ای رابه رویم گشودند .تراخدا ازاین گونه همایشها بیشتربرگزارکنید مخصوصا توسطح مدارس .ونیت خالصانه داشته باشیدبرای بهبود وضع جامعه وآگاهی بخشیدن به اولیا وحتی دانش آموزان.
کارمند
Iran, Islamic Republic of
این همایش ایرادهای فراوانی داشت :
1 - سخنرانی فرمانده انتظامی در امور روانشناسی که در حوزه کاری وتخصصی وی نمی باشد .
2 - تقدیر و تشکر فقط از بانیان برگزاری همایش
3 - عنوان همایش : اعتیاد ، چهره ها و چلش ها بود بنابراین امید بود که مطالب کاملا علمی و تخصصی در آن مطرح شود اما تنها چیزی که در این همایش به چشم نمی خورد ، ارائه مطالب علمی توسط سخنرانان بود!
4 - حتی لگو و بنر همایش نیز دقیقا همان لگوی استان خراسان شمالی و شهرستان بجنورد بود !!
5 - عنوان شد سخنران اصلی خانم دکتر محمودیان ، روانشناس هستند اما اگر در سایت ها جستجو کنید وی در یکی از موسسات تاجیکستان در رشته علوم تربیتی تحصیل نموده است !!!!!!!!!
6 - با توجه به همزمانی این همایش با هفته ازدواج ، بهتر بود موضوع اخیر را هم در آن جای داده و گرامی می داشتند .
7 - اکثر شرکت کنندگان نیروهای نظامی و انتظامی بودن که به اجبار در جلسه حضور یافته بودند !!
8 - سخنران جلسه ( خانم دکتر ) آنقدر دارای اضطراب بالایی بود که اصلا نمی دانست چه بگوید !! به همین دلیل مجبور شد بگوید که وارد حوزه تخصصی نمی شود و حرفاهای وی فقط توصیه های تکراری که در همه محافل رواج دارد ، بود !!!
9 - در کل ، این همایش فقط یک رفع مسئولیت بود وبس !!!! و پیام دیگری نداشت !!!!!
یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند!

یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند!

کسانی که این روزها به جای تلاش برای حل برخی از مشکلات پیش روی، نسخه مذاکره با آمریکا ...
تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

هیچ‌کس کمک نکرد. تماشاگران بیشتر مشغول فیلم‌برداری بودند و ماموران پلیس و مسافران و عابران ...
نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

احمد بیگدلی عضو کمیسیون اجتماعی گفت: موضوع کنکور متعلق به شورای عالی انقلاب فرهنگی است ...
1