تاریخ انتشار
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۵۵
کد مطلب : ۵۰۲۵۴۰
در نخستین جلسه ساماندهی کشتارگاههای دام استان:
مشکلات کشتارگاه های کهگیلویه و بویراحمد بررسی شد
۰
کبنا ؛نبود سالن پیشسرد، کمبود ماشینهای مناسب حمل گوشت و رعایتنشدن برخی الزامات بهداشتی در فرآیند ذبح دام، از مهمترین مشکلات مشترک کشتارگاههای کهگیلویه و بویراحمد به شمار میرود.
به گزارش کبنا نیوز، مدیرکل دامپزشکی استان امروز شنبه (11 مردادماه 1404) در نخستین جلسه ساماندهی کشتارگاههای دام استان به وجود بیش از ۸۰۰ بیماری مشترک بین انسان و دام اشاره کرد و گفت: یکی از راههای انتقال این بیماریها به انسان از طریق گوشت و کشتار غیر بهداشتی دام صورت می گیرد.
کرم چهارلنگ افزود: ۷ واحد کشتارگاه دام در استان فعال است که از این تعداد یک واحد صنعتی در یاسوج و ۶ واحد سنتی در دیگر شهرستانهای استان هستند.
وی به مهمترین مشکلات این واحدهای کشتارگاهی اشاره کرد و گفت: نبود سالن پیش سرد، نبود ماشین مناسب حمل گوشت و مشکلات بهداشتی برای ذبح دام از مهمترین مشکلات مشترک کشتارگاههای استان است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم در این جلسه گفت: علاوه بر کشتارگاه یاسوج که توسط بخش خصوصی مدیریت میشود، دیگر واحدهای کشتارگاهی استان را شهرداریها مدیریت میکنند.
عیسی شهامت افزود: اولویت، ارائه خدمات همراه با کیفیت و ضوابط بهداشتی است که باوجود رشدهای که درارائه خدمات کشتارگاهی صورت گرفته ولی هنوز با استانداردها فاصله داریم.
وی گفت: برای تامین گوشت سالم باید خدمات بهداشتی در این واحدها را ارتقاء دهیم و از کشتارهای غیر مجاز نیز جلوگیری شود.
شهامت با اشاره به اهمیت نظارت بر کشتارگاهها و سلامت مردم ادامه داد: این کارگروه به صورت ماهیانه برگزار میشود که علاوه بر این به صورت میدانی نیز مسولان متولی از کشتارگاههای شهرستانها بازدید میکنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همچنین به مسئولان کم کار در این زمینه هشدار داد و گفت: افرادی که در این زمینه کم کاری کنند علاوه بر تعطیلی واحد مربوطه با افراد متخلف نیز برخورد میشود.
به گزارش کبنا نیوز، مدیرکل دامپزشکی استان امروز شنبه (11 مردادماه 1404) در نخستین جلسه ساماندهی کشتارگاههای دام استان به وجود بیش از ۸۰۰ بیماری مشترک بین انسان و دام اشاره کرد و گفت: یکی از راههای انتقال این بیماریها به انسان از طریق گوشت و کشتار غیر بهداشتی دام صورت می گیرد.
کرم چهارلنگ افزود: ۷ واحد کشتارگاه دام در استان فعال است که از این تعداد یک واحد صنعتی در یاسوج و ۶ واحد سنتی در دیگر شهرستانهای استان هستند.
وی به مهمترین مشکلات این واحدهای کشتارگاهی اشاره کرد و گفت: نبود سالن پیش سرد، نبود ماشین مناسب حمل گوشت و مشکلات بهداشتی برای ذبح دام از مهمترین مشکلات مشترک کشتارگاههای استان است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم در این جلسه گفت: علاوه بر کشتارگاه یاسوج که توسط بخش خصوصی مدیریت میشود، دیگر واحدهای کشتارگاهی استان را شهرداریها مدیریت میکنند.
عیسی شهامت افزود: اولویت، ارائه خدمات همراه با کیفیت و ضوابط بهداشتی است که باوجود رشدهای که درارائه خدمات کشتارگاهی صورت گرفته ولی هنوز با استانداردها فاصله داریم.
وی گفت: برای تامین گوشت سالم باید خدمات بهداشتی در این واحدها را ارتقاء دهیم و از کشتارهای غیر مجاز نیز جلوگیری شود.
شهامت با اشاره به اهمیت نظارت بر کشتارگاهها و سلامت مردم ادامه داد: این کارگروه به صورت ماهیانه برگزار میشود که علاوه بر این به صورت میدانی نیز مسولان متولی از کشتارگاههای شهرستانها بازدید میکنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همچنین به مسئولان کم کار در این زمینه هشدار داد و گفت: افرادی که در این زمینه کم کاری کنند علاوه بر تعطیلی واحد مربوطه با افراد متخلف نیز برخورد میشود.