تاریخ انتشار
جمعه ۴ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۵۸
کد مطلب : ۴۰۴۰۴۷
کارشناس تغذیه:
فست فودخورها منتظر ناباروری و پوکی استخوان باشند
۰
کبنا ؛کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: فست فودها سبب بلوغ زودرس و سپس ناباروری در بین قشر جوانان و نوجوانان میشود.
زینب بختیاری با اشاره به بدی فست فودها، اظهار کرد: فست فودها غذاهایی هستند که به دلیل آماده شدن زود و راحت و البته داشتن ظاهری جذاب تبدیل به یکی از پرطرفدارترین غذاه شدهاند که اگر بدانیم چه خطرات جبران ناپذیری بر سلامت ما دارند هرگز به سراغ آنها نخواهیم رفت.
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود: بر اساس بررسیهای پژوهشگران در کشورهای مختلف، ارتباط معنی داری میان مصرف فست فودها و ابتلا به چاقی، دیابت، چربی خون و… وجود دارد.
وی اضافه کرد: افرادی که بیش از ۲ بار در هفته به رستورانهای فست فود میروند نسبت به کسانی که کمتر از ۳ بار در ماه غذای آماده مصرف میکنند ۴.۵ تا ۹ کیلوگرم اضافه وزن دارند و ۵۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار میگیرند؛ موضوعی که سلامت آنها را به خطر میاندازد و به کاهش طول عمرشان منجر خواهد شد.
بختیاری بیان کرد: اگر بخواهیم به بارزترین ضرر فست فود بر سلامت جنسی اشاره کنیم، ابتدا بلوغ زودرس و سپس ناباروری اساسیترین مشکلاتی که اکثر قشر جوانان و نوجوانان ما را درگیر کرده است.
این کارشناس صنایع غذایی در ادامه توضیح داد که خانمها برای سوزاندن کالری یک چیزبرگر باید ۲ ساعت پیاده روی کنند و آقایان با یک و نیم ساعت پیاده روی میتوانند این میزان کالری را بسوزانند.
بختیاری میگوید: اگر در منوی رستورانها میزان کالری غذا و مقدار ورزش مورد نیاز برای سوزاندن این کالری نمایش داده شود، افراد با وسواس بیشتری غذا سفارش میدهند و به قولی بی خیال هول زدن میشوند.
وی به کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در باره فست فود ها گریزی زد و بیان کرد: مصرف فست فودها بهویژه برگرها ۳ بار در هفته یا بیشتر احتمال بروز پوکی استخوان را نیز تا ۱۵ درصد افزایش میدهد.
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از آنجا که بیشتر فست فودها با غوطه ور شدن در روغن داغ تهیه میشوند، مصرف مداومشان میزان کلسترول بد یا همان چربی خون را بشدت افزایش میدهد چون این غذاهای چرب، بشدت پرکالری و چاق کنندهاند.
زینب بختیاری با اشاره به بدی فست فودها، اظهار کرد: فست فودها غذاهایی هستند که به دلیل آماده شدن زود و راحت و البته داشتن ظاهری جذاب تبدیل به یکی از پرطرفدارترین غذاه شدهاند که اگر بدانیم چه خطرات جبران ناپذیری بر سلامت ما دارند هرگز به سراغ آنها نخواهیم رفت.
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود: بر اساس بررسیهای پژوهشگران در کشورهای مختلف، ارتباط معنی داری میان مصرف فست فودها و ابتلا به چاقی، دیابت، چربی خون و… وجود دارد.
وی اضافه کرد: افرادی که بیش از ۲ بار در هفته به رستورانهای فست فود میروند نسبت به کسانی که کمتر از ۳ بار در ماه غذای آماده مصرف میکنند ۴.۵ تا ۹ کیلوگرم اضافه وزن دارند و ۵۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار میگیرند؛ موضوعی که سلامت آنها را به خطر میاندازد و به کاهش طول عمرشان منجر خواهد شد.
بختیاری بیان کرد: اگر بخواهیم به بارزترین ضرر فست فود بر سلامت جنسی اشاره کنیم، ابتدا بلوغ زودرس و سپس ناباروری اساسیترین مشکلاتی که اکثر قشر جوانان و نوجوانان ما را درگیر کرده است.
این کارشناس صنایع غذایی در ادامه توضیح داد که خانمها برای سوزاندن کالری یک چیزبرگر باید ۲ ساعت پیاده روی کنند و آقایان با یک و نیم ساعت پیاده روی میتوانند این میزان کالری را بسوزانند.
بختیاری میگوید: اگر در منوی رستورانها میزان کالری غذا و مقدار ورزش مورد نیاز برای سوزاندن این کالری نمایش داده شود، افراد با وسواس بیشتری غذا سفارش میدهند و به قولی بی خیال هول زدن میشوند.
وی به کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در باره فست فود ها گریزی زد و بیان کرد: مصرف فست فودها بهویژه برگرها ۳ بار در هفته یا بیشتر احتمال بروز پوکی استخوان را نیز تا ۱۵ درصد افزایش میدهد.
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از آنجا که بیشتر فست فودها با غوطه ور شدن در روغن داغ تهیه میشوند، مصرف مداومشان میزان کلسترول بد یا همان چربی خون را بشدت افزایش میدهد چون این غذاهای چرب، بشدت پرکالری و چاق کنندهاند.