تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۴۳
کد مطلب : ۴۹۸۲۲۶
رئیس قوه قضاییه در دانشگاه «بوعلی سینا» همدان مطرح کرد

می‌گویید شهید رئیسی در پرونده کرسنت خوب عمل کرد؛ پس چرا در دوره ایشان پرونده به نتیجه نرسید؟ / توقع نداشته باشیم حرف درشت بزنیم، به هر کسی می‌خواهیم فحش بدهیم، اما کسی به ما کار نداشته باشد/ برای هیچ‌کس تبعیض قائل نمی‌شویم/ در پرونده کرسنت، متهمان محکوم شدند

۰
فیلم | حرف‌های صریح دانشجویان با رئیس قوه قضائیه / اژه‌ای: طبری تبرئه نشده است؛ شاخه به شاخه شدن، موجب طولانی شدن روند کار برخی پرونده‌ها می‌شود / می‌گویید شهید رئیسی در پرونده کرسنت خوب عمل کرد؛ پس چرا در دوره ایشان پرونده به نتیجه نرسید؟ / توقع نداشته باشیم حرف درشت بزنیم، به هر کسی می‌خواهیم فحش بدهیم، اما کسی به ما کار نداشته باشد/ برای هیچ‌کس تبعیض قائل نمی‌شویم/ در پرونده کرسنت، متهمان محکوم شدند
کبنا ؛رئیس قوه قضاییه در دانشگاه «بوعلی سینا» همدان حاضر شد و در نشست صمیمی دانشجویان شرکت کرد و از نزدیک و بدون‌واسطه سخنان صریح، پرسشگرانه و دغدغه‌مندانه آنان را شنید.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز دوشنبه (۲۵ فروردین) در خلال برنامه‌های چهلمین سفر استانی خود و در ادامه سلسله نشست‌های مستمر خود با جوامع نخبگانی و دانشگاهی، در دانشگاه «بوعلی سینا» همدان حاضر شد و در نشست صمیمی دانشجویان شرکت کرد و از نزدیک و بدون‌واسطه سخنان صریح، پرسشگرانه و دغدغه‌مندانه آنان را شنید.
حضور امروز حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جمع دانشجویان دانشگاه «بوعلی سینا» همدان، سیزدهمین حضور وی در دانشگاه‌های سراسر کشور و نشست‌های دانشجویی در دوره تصدی مسئولیت ریاست قوه قضاییه محسوب می‌شود.
رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این نشست دانشجویی، اظهار کرد: حقیقتاً نحوه حرف زدن و انتقاد کردن شما جوانان دانشجو، شیرین و دلچسب است و من منت شما را دارم که نقد می‌کنید. 
رئیس دستگاه قضا گفت: شما دانشجویان در این جلسه بالغ بر ۷۰ موضوع را طرح کردید که من همه آنها را یادداشت کردم و نسبت به همه آنها توجه و اهتمام دارم.
رئیس عدلیه با اشاره جنایات مستمر و وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه گفت: واژگان و تعابیر برای توصیف جنایات وحشیانه و سبعانه صهیونیست‌ها در غزه ناکافی است. مدعیان حقوق‌بشر در مجامع بین‌المللی با سکوت خود در قبال جنایات صهیونیست‌ها در غزه نشان دادند که ادعا‌های حقوق‌بشری‌شان تا چه میزان سست و بی‌پایه است.
      
قاضی‌القضات بیان داشت: نقد شما دانشجویان گرانقدر باید علاوه بر اینکه از صراحت برخوردار است، درست و به‌جا و صواب نیز باشد؛ گاهی برخی مطالب که به اسم نقد مطرح می‌شوند متمایز از حقیقت و واقعیت هستند و برخی از نقد‌ها نیز شاید درست و صواب باشند، اما متوجه دستگاه قضایی نیست. فرد نقاد اگر می‌خواهد نقدش اثرگذار باشد باید به ادبیات خود توجه کند. باید توجه داشت که هدف از نقد کردن تضعیف یکدیگر نیست، بلکه هدف اصلاح امور است.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: من از طرفداران پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی و انتشار مفاد دادگاه‌ها در چارچوب موازین مندرج در قانون اساسی هستم. اعتقاد دارم که در رابطه با همه جرائم، چه مفاسد اقتصادی و چه جرائم امنیتی، تا آنجا که قانون اساسی استثنا نکرده، می‌توان دادگاه‌ها را علنی برگزار کرد و این امر بازدارندگی قابل توجهی دارد و بازدارندگی این امر، حتی از مجازات‌های شدید نیز بیشتر است. اما در این زمینه باید توجه داشت که قانون موجود، اجازه انتشار بسیاری از دادگاه‌های علنی را هم نمی‌دهد؛ به هر ترتیب، من به عنوان رئیس قوه قضاییه تاکنون با کلیه‌ی درخواست‌های واصله از ناحیه دادستان کل برای انتشار مفاد دادگاه‌ها موافقت کرده‌ام. 
رئیس قوه قضاییه بیان داشت: برخی می‌گویند که قوه قضاییه در برخورد با مجرمین تبعیض قائل می‌شود؛ این حرفِ درست و صوابی نیست؛ باید میان تخلف و جرم تفکیک قائل شد. قوه قضاییه نمی‌تواند به مواردی که طبق قانون در زمره تخلفات است ورود قضایی داشته باشد؛ البته سازمان بازرسی ما مجوز ورود به تخلفات و پیگیری آنها را دارد.
رئیس دستگاه قضا گفت: دفاع من از قوه قضاییه به معنای تایید همه احکام قضایی صادره نیست؛ من خود ممکن است معترض برخی از احکام صادره باشم و در مواردی نیز در قبال آنها ماده ۴۷۷ را اعمال می‌کنم؛ در اینجا باید توجه داشت که در برخی از پرونده‌ها به سبب فقدان ادله‌ی مشهود و مستند، قاضی مبتنی بر علم خود، حکم صادر می‌کند، فلذا شاهد هستیم که برخی احکام دادگاه‌های بدوی در مراجع بالاتر نقض می‌شوند. 
رئیس عدلیه بیان داشت: در این جلسه یکی از دانشجویان محترم چنین گفت که «طبری» تبرئه شده است؛ این حرف درست نیست و فرد مزبور تبرئه نشده است. 
قاضی‌القضات گفت: یکی از دانشجویان محترم چنین گفت که برخی افراد خاص از پرونده موسوم به چای دبش، خارج شده‌اند؛ این حرف برای من مبهم است و من منظور این دانشجو را متوجه نشدم. هیچ فردی از رسیدگی پرونده خارج نشده است در اینجا باید توجه داشت که برخی از پرونده‌های قضایی از جمله پرونده موسوم به چای دبش به سبب حجم بالا ممکن است متفرعاتی داشته باشند که این متفرعات در پرونده‌های جداگانه مورد بررسی و رسیدگی قرار می‌گیرند. برخی از این پرونده‌های حجیم اگر به صورت یکجا مورد رسیدگی قرار گیرند با اطاله دادرسی مواجه می‌شویم و این امر به ضرر جامعه است.
وی افزود: مثلا در یک پرونده هم مسایل اقتصادی هم اخلاقی هم مواد مخدر و … وجود دارد و صلاحیت رسیدگی به هر یک از این موضوعات در محکمه مجزاست.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: ما در امر شناسایی نخبگان در دانشگاه‌ها و حوزه‌ها برای جذب در دستگاه قضایی یک رویکرد تحولی را اتخاذ کرده‌ایم و در این مقوله به بحث «کیفیت» توجه ویژه‌ای داریم. ما برای جذب خاص، نیرو‌های نخبه و مستعد در دستگاه قضایی، آموزش فشرده برپا می‌کنیم که ممکن است مدت زمان این آموزش فشرده از ۶ ماه تا ۱۵ ماه باشد.
رئیس قوه قضاییه بیان داشت: امروز برخی وکلا فقط در یک پرونده، حق‌الوکاله‌ای را دریافت می‌کنند که معادل دریافتی بالاترین قاضی با سابقه طولانی قوه قضاییه از ابتدای حضورش در این دستگاه با همین پایه حقوق فعلی است با بالاترین رتبه. در چنین شرایطی آیا می‌توان قضات را در دستگاه قضایی نگه داشت؟ البته ما تمام همت خود را در این حوزه متمرکز کرده‌ایم.
رئیس دستگاه قضا گفت: گزارشی برای من آمده که البته من در خصوص آن گزارش، مدرک و مستند خواسته‌ام و مفاد این گزارش از این قرار است که فردی در یک پرونده داوری که مربوط به موضوعی داخلی است و چندان نیز پیچیده نیست بالای ۵۰ میلیارد تومان حق داوری دریافت کرده است! خب وقتی چنین نرخ‌هایی وجود دارد آیا می‌توان قاضی را در دستگاه قضایی نگه داشت؟
فیلم | حرف‌های صریح دانشجویان با رئیس قوه قضائیه / اژه‌ای: طبری تبرئه نشده است؛ شاخه به شاخه شدن، موجب طولانی شدن روند کار برخی پرونده‌ها می‌شود / می‌گویید شهید رئیسی در پرونده کرسنت خوب عمل کرد؛ پس چرا در دوره ایشان پرونده به نتیجه نرسید؟ / توقع نداشته باشیم حرف درشت بزنیم، به هر کسی می‌خواهیم فحش بدهیم، اما کسی به ما کار نداشته باشد/ برای هیچ‌کس تبعیض قائل نمی‌شویم/ در پرونده کرسنت، متهمان محکوم شدندرئیس عدلیه تصریح کرد: ما در دوره جدید نظارت‌های خود را در حوزه‌های مختلف افزایش داده‌ایم و به مقوله‌ی خودنظارتی اهتمام ویژه داریم.
قاضی‌القضات گفت: رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت که ما آماده‌ایم با قوه قضاییه همکاری کنیم؛ من نیز با تمام وجود از این پیشنهاد استقبال می‌کنم و به مسئولان امر دستور می‌دهم که هرچه سریعتر مقدمات این امر را فراهم کنند.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: یکی از دانشجویان گفت که عده‌ای با چهره انقلابی به صورت انقلاب خاک می‌پاشند؛ در این زمینه باید بگویم که ضرورت دارد با همگان بدون تبعیض برخورد شود؛ فردی که در قبال دیگران فحاشی می‌کند و ادبیات نامناسب به کار می‌برد نباید توقع داشته باشد که مورد برخورد قانونی قرار نگیرد؛ در این زمینه خود افراد باید بیشتر رعایت کنند. 
رئیس قوه قضاییه گفت: ما می‌خواهیم هم آزادی‌های مشروع در جامعه حکمفرما باشد و هم امنیت روانی جامعه مخدوش نشود. قطعاً با کسانی که مبادرت به انتشار شایعات و مطالب ناصواب می‌کنند و از این طریق امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کنند برخورد قانونی و قاطع به عمل خواهد آمد و و مقامات قضایی ذی‌ربط این موضوع را به دقت رصد می‌کنند. البته در اینجا باید توجه داشت که نمی‌توانیم همه این قبیل افراد را که ناامنی روانی ایجاد می‌کنند، به زندان ارجاع دهیم؛ برخی از این افراد با تذکر و احضار و یا اعمال مجازات‌های کوچک، اقدام ناصواب خود را اصلاح می‌کنند و متنبه می‌شوند؛ اما کسانی که مکرراً به ناامن کردن روانی جامعه مبادرت می‌ورزند، قطعاً با برخورد قاطعانه و قانونی مواجه می‌شوند.
تمرکز بر مبارزه ریشه‌ای با فساد
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: اگر چه از مبارزه و مقابله با مصادیق فساد غافل نمی‌شویم، اما تمرکز ما بر مبارزه ریشه‌ای با مفاسد است. ما سازمان بازرسی کل کشور را به همراه چند دستگاه زیربط دیگر متمرکز بر منابع درآمد ارزی و ریالی کشور کرده‌ایم. سازمان بازرسی ما در راستای مقابله ریشه‌ای با مفاسد، اقدامات آسیب‌شناسانه را در دستور کار قرار داده است. این سازمان بیش از ۲۰۰ مورد از زمینه‌های فساد را شناسایی و به دستگاه‌های مربوطه از جمله دستگاه‌های دولتی ابلاغ کرده است. همچنین چند هزار گزارش، ناظر بر عدم اجرای درست قانون و تخلف از قانون از سوی سازمان بازرسی به دستگاه‌های مربوطه ارسال شده است.
رئیس عدلیه بیان داشت: در دوره اخیر قوه قضاییه بیشترین گزارش‌های مربوط به فساد و تخلف و زمینه‌های بروز آنها را به دستگاه‌های ذی‌صلاح ارسال کرده است؛ البته تاکید داریم این مقدار نیز کافی نیست و باید اقدامات پردامنه‌تری برای ریشه‌کنی فساد در کشور صورت گیرد.
قاضی‌القضات گفت: در حوزه تسهیلات بانکی ما قطعاً نظارت‌های خود را اعمال می‌کنیم و تاکید داریم که این تسهیلات باید در مصارف مشخص خود هزینه شوند؛ البته اینکه شما توقع دارید من به عنوان رئیس قوه قضاییه بتوانم تمام تسهیلات بانکی اعطایی را مورد بررسی قرار دهم؛ قطعا بدین شکل ناممکن است و موضوع باید در فرایند نظارتی خود رسیدگی شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: ما با فرد فاسد و هر نوع فسادی، بدون تبعیض و به‌صورت قاطعانه برخورد می‌کنیم و تاکید دارم چنانچه در فسادی، ردپایی از کارگزاری حکومتی باشد برخورد ما شدیدتر خواهد بود. به هر میزان که مرتبه کارگزار دخیل در فساد بالاتر باشد برخورد ما نیز شدیدتر خواهد بود.
رئیس قوه قضاییه گفت: در قوه قضاییه هیچ نوع نگاه خاصی به هیچ پرونده‌ای وجود ندارد؛ ما بدون تبعیض به همه پرونده‌ها رسیدگی می‌کنیم؛ البته ممکن است در جایی تخلف و فسادی رخ داده باشد و دستگاه نظارتی پیگیری نکرده باشد و یا پیگیری کرده باشد و به دستگاه قضایی گزارش نداده باشد؛ ما منکر این قبیل موارد نیستیم، اما تاکید داریم چنانچه پرونده فساد و جرمی به قوه قضاییه واصل شود قطعاً بدون تبعیض به این پرونده رسیدگی می‌کنیم.
پاسخ رئیس قوه قضاییه به ادعا‌ها در مورد پرونده کرسنت
رئیس دستگاه قضا در واکنش به اظهارات یک دانشجو که در مورد نحوه رسیدگی به پرونده موسوم به کرسنت، ادعا‌هایی داشت، گفت: در پرونده موسوم به کرسنت، آن افرادی که از دستگاه‌های نظارتی به عنوان متهم به قوه قضاییه معرفی شدند، محاکمه شدند.
شما هم به عنوان دانشجو دغدغه‌مند می‌گویید که شهید رئیسی در دوره مسئولیت خود در قوه قضاییه، عملکرد مطلوبی داشت؛ از سویی دیگر، در مورد پرونده کرسنت مطالبی را مطرح می‌کنید؛ خب سؤال من از شما آن است که مگر پرونده مزبور در دوره شهید رئیسی نیز در دستگاه قضایی مطرح نبود؟ چرا در آن دوره به نتیجه نرسید؟ در مورد پرونده موسوم به دبش نیز مطالب ناصوابی مطرح کردید؛ بار دیگر تاکید می‌کنم که در پرونده مزبور، در قبال هر فرد به هر میزان که جرمش ثابت شد، مجازات قانونی اِعمال شد. 
رئیس عدلیه بیان داشت: ما در برخی از موضوعات و پرونده‌ها با چند وجه و حیثیت مواجهیم که باید به همه آنها توجه داشته باشیم. برای مثال، مردی را تصور کنید که مهریه همسرش ۱۰۰ سکه است و زوجه این مهریه را مطالبه کرده است؛ برخی افراد با نرخ‌های نوسانی موجود، توانایی پرداخت سالی یک سکه را نیز ندارند؛ در اینجا باید چگونه عمل کنیم که حقوق هیچ کدام از طرفین زائل نشود در این گونه پرونده‌های چند وجهی کمک نخبگان و جامعه دانشگاهی را طلب می‌کنیم.
پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، دکتر «مجذوبی» رئیس دانشگاه بوعلی سینا اظهار کرد: دانشگاه بوعلی سینا دارای ۴۵۰ عضو هیئت علمی و ۱۱ هزار دانشجو است. 
وی افزود: تلاش کردیم افرادی که در این جلسه حضور دارند از دانشگاه‌های مختلف سطح استان همدان و از نگرش‌ها، تشکیلات و اصناف مختلف دانشجویی باشند. 
مجذوبی گفت: امیدواریم حضور امروز رئیس دستگاه قضا در جمع دانشجویان استان همدان، آغازگر همکاری‌های گسترده علمی میان دانشگاه و قوه قضاییه باشد. 
وی عنوان کرد: با پتانسیل بالای دانشگاه در علوم مختلف، قوه قضاییه می‌تواند از آنها در حل معضلات اجتماعی یاری بگیرد. 
مجذوبی با بیان اینکه امروز مذاکره با آمریکا به یک موضوع ملی تبدیل شده است، گفت: جامعه دانشگاهی از شما به عنوان رئیس یکی از قوای سه گانه انتظار دارد در این زمینه با درایت، خردجمعی و رعایت مصالح و امنیت نظام، حفظ منافع ملی و دستاورد‌های علمی و به ویژه توجه به افکار عمومی، نسبت به تصمیم سازی در موضوع تنش زدایی اقدام کنید.
خانم «عباسی» نماینده کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز طی سخنانی در این جلسه اظهار کرد: روند پذیرش کنونی قضات در عدلیه به مرور باعث کاهش کیفیت کاری مراجع و محاکم قضایی خواهد شد. 
وی ادامه داد: آیا قوه قضاییه برنامه‌ای در راستای اعتلای کیفیت علمی قضات دارد؟
عباسی گفت: علت انبوهی از جرائم خرد در کشور، ناآگاهی مردم از حقوق خود است؛ ما خواستار آن هستیم که دو واحد درس حقوق‌شناسی برای دوره‌های دانش‌آموزی و دانشجویی در نظر گرفته شود. 
وی همچنین گفت: وعده آزادسازی حریم رودخانه گنجنامه استان همدان هنوز محقق نشده است. 
عباسی گفت: اینکه خبری از انتخابات نیست و در جمع دانشجویان حاضر شده‌اید شایسته قدردانی است؛ در دوره کسادی دیدار و ملاقات با دانشجویان و در جایی که خبری از انتخابات نیست قدردان حضور ارزشمند رئیس قوه قضاییه در جمع دانشجویان هستیم. در جایی که در حال حاضر دغدغه اکثر مسئولین مساله مذاکرات است، روحیه شجاع و نقدطلبانه شما را قدر می‌دانیم. 
وی عنوان کرد: قضات باتجربه و باسابقه به استعفا و بازخرید تمایل پیدا کرده‌اند. این امر به منظور پیوستن به عرصه وکالت با پیش زمینه دغدغه مالی و حجم کاری آنها صورت می‌گیرد.
«سیدی» نماینده شورای صنفی دانشگاه بوعلی نیز طی سخنانی در این دیدار گفت: چرا تاکنون اجازه برگزاری دادگاه‌های علنی مفسدان دانه درشت داده نشده است؟ آیا اقدامات مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی توانسته به بهبود فضای کسب و کار کمک کند؟ 
وی عنوان کرد: آیا قوه قضاییه برنامه‌ای برای جذب و آموزش قضات جدید جهت تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها دارد؟ 
سیدی گفت: امروز بالا بودن هزینه‌های دادرسی برای مردم به یک چالش تبدیل شده است؛ آیا برنامه‌ای برای کاهش این هزینه‌ها در نظر گرفته شده است؟ 
فیلم | حرف‌های صریح دانشجویان با رئیس قوه قضائیه / اژه‌ای: طبری تبرئه نشده است؛ شاخه به شاخه شدن، موجب طولانی شدن روند کار برخی پرونده‌ها می‌شود / می‌گویید شهید رئیسی در پرونده کرسنت خوب عمل کرد؛ پس چرا در دوره ایشان پرونده به نتیجه نرسید؟ / توقع نداشته باشیم حرف درشت بزنیم، به هر کسی می‌خواهیم فحش بدهیم، اما کسی به ما کار نداشته باشد/ برای هیچ‌کس تبعیض قائل نمی‌شویم/ در پرونده کرسنت، متهمان محکوم شدند
وی افزود: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه چه اقداماتی را در راستای جلوگیری از کلاهبرداری در حوزه رمز ارز‌ها انجام داده است؟
خانم «نجفی» نماینده دانشگاه ملی مهارت نیز در این جلسه ضمن انتقاد از عدم تخصیص بودجه کافی برای این دانشگاه گفت: ‍ چنانچه دانشگاه ملی مهارت یک دانشگاه دولتی است چرا بودجه در نظر گرفته شده برای آن با سایر دانشگاه‌های دولتی تفاوت محسوسی دارد؟
وی عنوان کرد: دانشکده‌های فنی در کشور باید توسعه پیدا کنند و این مهم تنها با تزریق بودجه کافی محقق خواهد شد.
«هاشمی» نماینده دانشجویان پزشکی استان همدان نیز در این جلسه به انتقاد از برخی عواقب و رویداد‌های پس از برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی و مناظرات در محیط‌های دانشگاهی پرداخت. 
وی همچنین بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم از سوی بخش‌های ذی‌ربط برای جلوگیری از تکرار تعرضات به کادر درمان تاکید کرد و گفت: با مسببان و مروجین خشونت علیه کادر درمان برخورد عبرت آموز کنید؛ از دستگاه قضا می‌خواهیم در جهت افزایش امنیت کادر درمان اقدام کند. 
هاشمی ضمن انتقاد از حقوق پایین رزیدنت‌ها نسبت به حجم کاری سنگینی که دارند، گفت: رشد کمی دانشجویان بدون رشد کیفی مقوله آموزش، پیشرفتی را در پی نخواهد داشت.
خانم «صالحی‌نیا» نماینده بسیج دانشجویی استان همدان از دانشگاه بوعلی نیز طی سخنانی اظهار کرد: عدم پشت میزنشینی رئیس قوه قضاییه، مردم را برای پیمودن ادامه راه شهید خدمت آیت‌الله رئیسی امیدوار کرده است؛ امیدواریم این رویه‌ای که حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پیش گرفته با رویکرد نتیجه‌گرایی و نه صرفاً انعکاس رسانه‌ای، ادامه پیدا کند. 
وی افزود: چرا معاونت بین‌الملل قوه قضاییه طی دو سال گذشته، واکنش خاصی نسبت به اتفاقات غزه و لبنان نداشته است؟ چرا قوه قضاییه به وظایف نظارتی خود از جمله توسط سازمان بازرسی و دیوان عدالت اداری، به نحو صحیح عمل نمی‌کند؟ چرا در پرونده چای دبش، برخی وزرای دولت سیزدهم بیشتر مورد اتهام قرار گرفتند و نقش سایر نهاد‌ها در این زمینه کمرنگ‌تر دیده شد؟ 
صالحی‌نیا گفت: آیا رئیس قوه قضاییه از فهرست بلند داوطلبان وام‌های ازدواج و فرزندآوری که در صف اخذ وام هستند و موفق به انجام این کار نمی‌شوند، آگاهی دارند؟ آیا تسهیلات اعطایی از سوی بانک‌ها در نهایت بی‌طرفی پرداخت می‌شوند؟ 
وی تاکید کرد: ما باید در این کشور به مرحله‌ای برسیم که زدن حرف مفت، هزینه داشته باشد.
صالحی‌نیا تصریح کرد: آقای اژه‌ای، حال که شما کمر همت بسته‌اید تا سرمایه اجتماعی نظام را تقویت کنید و امید اجتماعی بیافرینید، با سرمایه‌سوزان اجتماعی نیز برخورد قاطع داشته باشید. عده‌ای به اسم حمایت از نظام، خاک بر صورت نظام می‌پاشند و خود را نیز مافوق قانون تصور می‌کنند. نگذارید غبار تساهل و تسامح بر رویکرد قاطعانه برخورد با فساد اقتصادی در دستگاه قضایی بنشیند. 
وی عنوان کرد: حمایت همه‌جانبه شما از سرمایه‌گذارانی که دل در گروی اعتلای اقتصادی و تولیدی و معیشتی کشور دارند، بسیار بجا و پسندیده است، اما نکند که عده‌ای سوداگر و زالو صفت، خود را سرمایه‌گذار جا بزنند و به اسم «ابتکار تولیدی»، منابع مالی کشور را در قالب تسهیلات  بانکی ببلعند و بجای احداث کارخانه و بنگاه تولیدی، این منابع را صرف ویلاسازی در «استانبول» و «تورنتو» کنند.
صالحی‌نیا گفت: جناب آقای محسنی اژه‌ای، کارخانه هگمتانه که امروز به آنجا رفتید دچار بحران مدیریتی است و کارگران آن ۴ ماه است که حقوقی دریافت نکرده‌اند؛ کارگران این کارخانه را دریابید.
«خداوردی» نماینده دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و عضو بنیاد نخبگان نیز در این جلسه ضمن انتقاد از یکی از دانشجویان حاضر در دیدار که چند دقیقه بیشتر از وقت مجاز خود را پشت تریبون سخنگویی در برابر رییس قوه قضاییه حضور داشت عنوان کرد: وقتی کسی مقابل قاضی‌القضات از عدالت صحبت می‌کند، باید زمانی که برای او تعیین شده را نیز رعایت کند. 
وی ادامه داد: تخریب بنای غیرمجاز متعلق به قوه قضاییه در بستر رودخانه چالوس، نشان دهنده یکسان بودن حرف و عمل در عدلیه است. 
خداوردی گفت: چرا باید شرایط به نحوی باشد که امنیت روانی مردم هر روز با انتشار یک سری اخبار کذب در خصوص قیمت‌ها، دچار مخاطره شود؟ 
وی افزود: قوه قضاییه چه راهبردی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ دارد؟ برنامه مشخص دستگاه قضایی برای حمایت از نخبگان چیست؟ 
خداوردی یادآور شد: جناب آقای محسنی اژه‌ای، شما جزو کسانی هستید که بیشترین دیدار‌های دانشجویی را دارید؛ این بار ما از شما می‌خواهیم که توقعات و انتظارات خود را از دانشجویان مطرح کنید.
خانم «پورمجاهد» دبیر انجمن علمی حقوق دانشگاه پیام نور همدان نیز طی سخنانی اظهار کرد: ما خواستار آن هستیم که چنانچه قرار است اصلاحات و تغییراتی در «قانون تسهیل» ایجاد شود، شرایط به نحوی نباشد که به داوطلبان آزمون‌های وکالت و سردفتری، ضربه‌ای وارد شود. 
وی با بیان اینکه ما همچنان شاهد خلأ قانونی در حوزه ارز دیجیتال هستیم، گفت: قوه قضاییه به طور مشخص چه برنامه‌هایی را برای افزایش صدور مجازات‌های جایگزین حبس دارد؟ 
پورمجاهد گفت: جناب آقای محسنی اژه‌ای، شما تصویر قوه قضاییه را در جامعه اصلاح کردید؛ درخواست ما آن است که برای برقراری عدالت توزیعی در کشور، اقدامی بنیادین انجام دهید. ما شما را به عدالت پیشگی می‌شناسیم.
«جعفری حاجت» نماینده تشکل جامعه اسلامی دانشجویان از دانشگاه ملایر نیز طی سخنانی ضمن انتقاد از انفعال و سکوت برخی مقامات قضایی استان همدان درخصوص مسائل مختلف، گفت: امروز جامعه ما تشنه یک قوه قضاییه مستقل و بیدار است. 
وی ادامه داد: جناب آقای محسنی اژه‌ای، ما از شما می‌خواهیم اجازه ندهید غفلت برخی‌ها، حیثیت دستگاه قضایی و اعتماد عمومی را زیر سوال ببرد. 
جعفری حاجت گفت: شرکت کیوان یکی از قربانیان واگذاری‌های غیراصولی و بدون ضابطه است.
وی ادامه داد: پس از مطالبه مردم و فضایی که ایجاد شد، شاهد استعفای یکی از معاونان رئیس جمهور بودیم؛ اما جناب آقای محسنی اژه‌ای، هنوز هم مسئولینی در دولت حضور دارند که فرزندان‌شان دارای تابعیت مضاعف هستند. 
وی در پایان ضمن انتقاد از رفع حصر یکی از سران فتنه طی مدت اخیر، خواستار برخورد قاطع با سلبریتی‌هایی شد که علیه اسلام و انقلاب سخن‌پراکنی می‌کنند. 
      
نام شما

آدرس ايميل شما

مذاکره ایران و آمریکا؛ طرح پرریسک دونالد ترامپ!

مذاکره ایران و آمریکا؛ طرح پرریسک دونالد ترامپ!

در دومین دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، فشار‌های بی‌سابقه‌ای علیه ایران اعمال شده؛ از تهدید ...
نتانیاهو در تنگنا؛ آیا جنگ تنها راه بقای او است؟

نتانیاهو در تنگنا؛ آیا جنگ تنها راه بقای او است؟

دولت نتانیاهو با افزایش بودجه دفاعی و تشدید حملات نظامی، هدف جلب حمایت سیاسی داخلی و ...
ادامه اعتراضات ترکیه و سرکوب گسترده روزنامه‌نگاران

ادامه اعتراضات ترکیه و سرکوب گسترده روزنامه‌نگاران

 دو روزنامه‌نگار در ساعات ابتدایی صبح جمعه در استانبول بازداشت شدند. این بازداشت‌ها بخشی ...
1