تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۴
کد مطلب : ۴۹۵۸۷۳
کبنا بررسی کرد؛

خطاب به نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نباید تبدیل به محلی برای قدرت‌نمایی سیاسی شود / آیا معاونت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه قربانی تعاملات سیاسی می‌شوند؟

۲۲
۱
خطاب به نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نباید تبدیل به محلی برای قدرت‌نمایی سیاسی شود / آیا معاونت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه قربانی تعاملات سیاسی می‌شوند؟
کبنا ؛
با وجود آن‌که بخشی از ناکارآمدی‌ها در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ناشی از ناهماهنگی‌های مدیریتی است، باز هم شنیده می‌شود قرار است این روند تکرار شود و افرادی در معاونت‌های دانشگاه منصوب شوند که کمترین ارتباطی با آن جایگاه ندارند.
به گزارش کبنا، علی‌رغم کمبود تجهیزات درمانی در کهگیلویه و بویراحمد، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج سال‌هاست با حاشیه به پیش می‌رود؛ گویا قرار نیست حتی با تغییر رؤسا نیز این وضعیت به پایان برسد. البته هر چند در سال‌های گذشته شاهد پیشرفت‌هایی در تأمین تجهیزات درمانی بوده‌ایم، اما هنوز بخشی از شهروندان کهگیلویه و بویراحمدی برای درمان، استان‌های همجوار را به استان خود ترجیح می‌دهند.
بیمارستان‌های استان، در برخی جهات روند قابل قبولی را طی کرده‌اند، اما همچنان کمیت آن‌ها در بخش‌های‌ می‌لنگد. همین تابستان بود که کمبود مواد دیالیز، نگرانی بیماران کلیوی را در گچساران موجب شده بود؛ جالب این‌جا بود که این مسأله ناشی از ناهماهنگی و مسائل مدیریتی بود. کمبود دارو، خدمات‌دهی نامناسب و گاهی درگیری‌هایی که با مراجعین پیش می‌آید اغلب ریشه مدیریتی دارند و از ناهماهنگی‌ها آب می‌خورند. در واقع مسأله سلامت و درمان در کهگیلویه و بویراحمد، بیش از همه، ریشه انسانی و مدیریتی دارد.
حال با این وضعیت، باز هم تحرکاتی برای انتصابات در مجموعه‌ دانشگاه علوم پزشکی به چشم می‌خورد که نه تنها موجب برون‌رفت از این وضعیت نمی‌شود، بلکه متأسفانه به نظر می‌رسد که به تشدید این وضعیت دامن می‌زند. فلان بیمارستان یاسوج که رئیس آن گویا بزرگترین دستاوردش آسفالت پارکینگ بیمارستان است، در طول کمتر از یک‌سال گذشته نتوانسته از میزان نارضایتی‌ها بکاهد؛ اگر خشونت‌های پیش آمده در چند ماه اخیر را نادیده بگیریم، حتی گفته می‌شود بدهی بیمارستان نیز افزایش یافته است. حواشی توزیع غذای بیمارستان و استفاده از نزدیکان برای مسئولیت‌های بیمارستان از دیگر مواردی است که به مدیریت رئیس کنونی بیمارستان نسبت داده می‌شود. با این وجود، گفته می‌شد وی قرار است ارتقاء یابد و به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شود. اما با توجه به شرایط موجود به نظر نمی‌رسد معاونت درمان به وی برسد.
به درست یا غلط، مرسوم شده که معاونت‌های مهم دانشگاه علوم پزشکی یعنی معاونت بهداشتی، توسعه و درمان با مشورت نمایندگان استان منصوب می‌شوند؛ به این‌صورت که معاونت بهداشتی با مشورت نماینده بویراحمد، معاونت توسعه، با مشورت نماینده گچساران و معاونت درمان با مشورت نماینده کهگیلویه منصوب می‌شوند. حال که معاونت بهداشتی از نزدیکان نماینده بویراحمد است و رئیس این بیمارستان نیز به وی منسب می‌شود، به نظر نمی‌رسد که رئیس این بیمارستان به عنوان معاون درمان منصوب شود؛ چرا که این معاونت با مشورت نماینده کهگیلویه منصوب می‌شود. با توجه به این موارد، به نظر می‌رسد رئیس بیمارستان احتمالا گزینه معاونت‌های آموزش یا پژوهش دانشگاه علوم پزشکی باشد.
همان‌طور که در بالا اشاره شد، مسأله اصلی در نظام سلامت و درمان کهگیلویه و بویراحمد، انتصابات نادرست و ناهماهنگی‌های مدیریتی و انسانی است؛ گویا حالا نیز قرار است همین اتفاق برای بار چندم تکرار شود. معاونت‌های آموزش و پژوهش، نیازمند افرادی هستند که از بدنه دانشگاهی رشد کرده باشند. این معاونت‌ها به دلیل ارتباط نزدیکی که با اساتید دارند باید به افرادی سپرده شوند که نه تنها هیأت علمی دانشگاه باشند، بلکه در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی نیز سرآمد باشند؛ بنابراین سپردن یکی از این معاونت‌ها به افرادی با سابقه ضعیف علمی و پژوهشی باز هم تکرار همان رویه قبلی یعنی ناهماهنگی‌های مدیریتی است.
ارتقاء نباید به صرف نزدیکی به یک نماینده صورت گیرد؛ بلکه لازم است فردی که ارتقاء پیدا می‌کند از شاخص‌های لازم آن جایگاه برخوردار باشد؛ از سوی دیگر، باید افرادی به کار گمارده شوند که حداقل همسویی را با گفتمان دولت جدید داشته باشند. در واقع هم شایستگی علمی و تخصصی و هم همسویی سیاسی باید در کنار هم در نظر گرفته شوند.
بنابراین چنانچه نماینده بویراحمد قصد تغییر و تحولات مدیریتی دارد، این تغییرات را در جاهایی انجام دهد که واقعاً نیازمند تغییر هستند؛ جهاد کشاورزی، امور عشایر، اداره استاندارد، دانشگاه یاسوج و معاونین و کارشناس مسئولینی که محل مراجعه هر روزه شهروندان هستند، بیش از همه ضرورت تغییر در آنها احساس می‌شود. دانشگاه علوم پزشکی محلی برای قدرت‌نمایی نیست؛ چرا که با سلامت و جان مردم سروکار دارد و به‌همین دلیل در دستگاه مهمی مانند علوم‌پزشکی باید بهترین‌ها در جایگاه‍‌‌ها قرار بگیرند و با فشارهای سیاسی نمی‌توان به نقطه ایده‌آل در حوزه بهداشت و درمان رسید. 
این گزارش به‌هیچ‌وجه نافی خدمات مسئولان دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج نیست و صرفاً در راستای اصلاح رویه‌ها و فرایندها منتشر شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
عجبیا غریبا
پ قرارنبود که نماینده‌ها دخالت کنند
Iran, Islamic Republic of
ضیاهاشمی درمسایل استان دخالتومیکند
چرا؟
همکار
Iran, Islamic Republic of
متعجبیم با این همه زد و بند چرا جاودان سیرت باید بماند آخه تا کی باید سلامت مردم بازیچه سیاسیون شوند
صادق
Iran, Islamic Republic of
اگر یک نفر در دانشگاه اولویت تغییر دارد شخص رئیس دانشگاه آقای جاودان سیرت میباشد
Iran, Islamic Republic of
دکتر قادری ، معاون آموزشی علوم پزشکی نیروی نماینده بزرگ بویراحمد حاج مهدی روشنفکر هست و کسی نمیتونه تغییرش بده
اینقد جوو ندین
علیرضا
Romania
همون پارکینگ هم دکتر جلیل بودجشو گرفت ...نماینده دلش خوشه نیروکاشته
Iran, Islamic Republic of
دانشگاه علوم پزشکی رو سال ها به عقب برگردوند //
معامله گر وپست طلب
Iran, Islamic Republic of
معاونت پژوهشی رفیق نیمه راهی بود که دوستش ول کرد بخاطر پست وگرنه اگه پست طلب نبود وقتی رفیق شفیقش که روی خودش و هم حزبی هاش هزینه شد رو برداشتن باید رسم رفاقت بجا می آورد و استعفا میداد ولی موند
پرسنل
Germany
چرا یکی جوابگو نیست؟؟چرا س دست از سر این دانشگاه برنمیدارد؟؟چرا کسی که تا شب انتخاب پزشکیان، برای سعید جلیلی تمامی مدیران دانشگاه رو جمع کرده و توصیه کرده فقط به جلیلی رای بدین و نزارین پزشکیان قبول بشه همچنان دانشگاس مکه تمام عکس های اون جلسه بیرون نیومد؟؟بابا به پیر به پیغمبر سلامت مردم رو به خطر انداخته ؟؟آغایان نماینده شما بیان بررسی و سوال کنین از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی ببینین چند درصد از این آدم راضی هستند
با این حرف موافقم کپی متن: معاونت آمورشی و پژوهشی در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی باید سرآمد باشند؛
ولی آیا الان معاون آموزشی و پژوهشی سرآمد هستند؟
اگاه
Iran, Islamic Republic of
سلام...اهای مسولان اهای دانشگاه علوم پزشکی اهای استاندار سری به بهداشت شهرستان /بزنید وببینید چه پارتی بازی های نمی کنند..تمام مراحل نیرو کاشتن درمراکز وپایگاهها را با مستندات را روزی درجراید کثیرالانتشارمنتشر خواهم کرد
Dt
Romania
اله وکیلی معاونت پژوهشی بهش بدین تا پژوهش کنه که بفهمه
مجاهد
Iran, Islamic Republic of
متأسفانه در کهگیلویه وبویراحمد سالهاست بواسطه همین باندبازیها سلامت و بهداشت و جان مردم نادیده گرفته شده، ،رفتاری که در این استان وجود دارد در هیچ جای کره خاک وجود ندارد،آنچه مهم نیست مردم است
کرامت
Iran, Islamic Republic of
آب خوردن مردم هم باندبازی و سیاسی شده،یکی از دلایل اصلی عدم پیشرفت و توسعه این استان ورود باندها به همه مسائل است مهم تامین منافع نمایندگان و اطرافیان آنهاست مردم همیشه قربانی این تصمیم گیریهای غلط آقایان است، در این استان مسئله فکری و سیاسی مرده است بحث قوم و طایفه ملاک است
عزتخواه
Iran, Islamic Republic of
چقدر برای نمایندگان این استان زشت است که در همه جا مطرح شده پستهای استان تقسیم شده بین نمایندگان است ، شما که قانونگذار و ناظر هستید کجای قانون چنین تقسیم بندی شده و کجا این حق را به نمایندگان داده که مردم و حقوق دانها نمی بینند، هر چه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد نمک
اکبرزاده
Iran, Islamic Republic of
مطرح است مردم صاحبان اصلی انقلاب هستند اما چه کسی به فکر حل مشکل مردم است ،
در این استان مردم صاحبان بی اختیار هستند تنها شاخص و ملاک افراد انتخابی فقط این است که به چه کسی رای دادند آیا این ملاک مشکلات مردم را حل می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همت
Iran, Islamic Republic of
استاندار به عنوان نماینده دولت نباید اجازه دهد. که بر خلاف قانون. و بر خلاف فرمان رهبری این همه دخالت در انتصابات قوه مجریه در این استان صورت گیرد ، شایستگان، و صاحبان اصلی را به راحتی کنار می زنند بخاطر اینکه رای به فلانی نماینده که خودش گرفتار کاسبی است نداده است، بعضا کسانی در این استان مدیر می شوند که شهره هستند آیا این افراد می خواهند سیاست های انقلاب را در این استان پیاده کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نیازمندی
Iran, Islamic Republic of
در جواب آقايی که نوشته مدیران و ..........منصوب می شوند
آقایانی که سهم در انتخاب دارند مگر خودشان سالم هستند خودشان هم با قول خودشان به هزینه چند ده میلیاردی از این گلوگاه‌ها گذشته اند چه انتظاری است که ایثارگران و رزمندگان و خانواده شهدا. در بین انتخاب آنها باشد
کارمند تامین اجتماعی استان
Iran, Islamic Republic of
به خدا الآن و الآن هم تامین اجتماعی همینطور است
کرو هالو جان
Iran, Islamic Republic of
په تامین اجتماعی استان را هم پوشش دهید تا بدونید اونجا چه خبره
تا بفهمید
Iran, Islamic Republic of
حالا چه اصراری هست که این خانم با سابقه بسیار کم و با مشکلات فراوان پست بگیرن حتما!!!!؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
ریس ضعیف
معاونین ضعیف تر
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1