تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۵۷
کد مطلب : ۴۹۴۷۷۳
کبنانیوز قطعاتی از پازل اقدامات و برنامه‌های نماینده بویراحمد، دنا و مارگون را در کنار هم قرار داده است؛

نگاهی به رفتارشناسی سیاسی محمد بهرامی / اقدامات یک‌ساله او ترجمان ایده «ترکیب علم و عمل» بود / بهرامی چه رؤیاهای بزرگی در سر دارد؟

۴۳
۴
نگاهی به رفتارشناسی سیاسی محمد بهرامی / اقدامات یک‌ساله او ترجمان ایده «ترکیب علم و عمل» بود / بهرامی چه رؤیاهای بزرگی در سر دارد؟
کبنا ؛حضور محمد بهرامی در اتاق فکر روزنامه دنیای اقتصاد و گفت‌گو با اکو ایران، این سؤال را مطرح می‌کند که این نماینده کهگیلویه و بویراحمد به دنبال چیست؟ آیا او رؤیاهای بزرگی در سر دارد؟ برای پاسخ به این پرسش‌ها به رفتارشناسی سیاسی او پرداخته‌ایم.
به گزارش کبنا، صحبت‌های اخیر محمد بهرامی نماینده شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با سایت اکو ایران که در حوزه اقتصاد ایران فعالیت می‌کند و همچنین حضور او در نشستی اقتصادی با میزبانی روزنامه دنیای اقتصاد این سؤال را مطرح می‌کند که بهرامی به دنبال چیست؟ برای پاسخ به این پرسش لازم است نگاهی از منظر رفتارشناسی سیاسی به عملکرد چندماهه او داشته باشیم؛ البته هر چند حضور او در مجلس هنوز به یک سال نرسیده، اما بر اساس همین مدت محدود نیز می‌توان در مورد رویکرد او گمانه‌زنی کرد؛ چرا که بررسی نمایندگان ادوار پیشین استان نشان داده با بررسی صرفاً چند از ماه عملکرد آنها می‌توان به عملکرد چهارساله آن‌ها پی برد؛ در واقع رفتار چند ماه از آنها را می‌توان به کل دوره نمایندگی‌شان تعمیم داد؛ تجربه دوره‌های گذشته این موضوع را تأیید کرده است. اگر نماینده‌ای در چند ماه نخستش صرفاً در حد همان حوزه انتخابیه‌اش عملکرد داشته، در سال‌های آینده نیز همان رویه را ادامه داده است. حال با تکیه بر تجارب پیشین نگاهی به رفتارشناسی سیاسی نماینده کنونی بویراحمد، دنا و مارگون می‌اندازیم. اما برای این کار لازم است کمی به عقب برگردیم.
محمد بهرامی سیف‌آباد عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج و شهردار اسبق شهر یاسوج است؛ او که فردی برآمده از بدنه دانشگاه است، تا پیش از ورود به مجلس شورای اسلامی به‌عنوان شهردار موفق این شهر از او یاد می‌شد. اتفاقاً یکی از نقاط قوت او برای حضور در مجلس نیز همین سابقه موفقش در شهرداری بود که با تیم فوتبال شهرداری یاسوج گره خورده بود. اما او در زمان حضور در انتخابات، تنها بر گذشته‌اش تأکید نکرد؛ بهرامی در شعارهای انتخاباتی‌، وجهه علمی‌اش را در کنار اعتقاد به پراگماتیسم قرار داد و از ترکیب این دو، ندای تغییر سر داد؛ گویی بن‌بستی که اکنون در حوزه انتخابیه وجود دارد ناشی از رها کردن این دو مؤلفه است؛ او این نوید را می‌داد که تبعیضات قومی، جغرافیایی و سیاسی را باید کنار گذاشت؛ راه این رهایی را نیز تمسک به علم و عمل عنوان کرد.
بالاخره او با ارائه برنامه‌هایش توانست در فضایی چندقطبی برنده انتخابات و راهی مجلس شورای اسلامی شود. برخی از رقبای بهرامی از همان روز نخست پیروزی بهرامی و شکست نامزد مطبوعشان، شمشیر را از رو بستند و ادعا کردند که او توانایی حضور در مجلس را ندارد و لفب نماینده تک‌دوره‌ای را به او دادند؛ این‌ها همه در حالی رخ داد که بهرامی هنوز کارش در مجلس را رسماً آغاز نکرده بود. بنابراین وضعیت گونه‌ای به نظر می‌رسید که گویا بهرامی در این بستر سیاست‌زده کار سختی پیش رو دارد. پیش از آن‌که مجلس دوازدهم کارش را شروع کند، او در یک برنامه زنده تلویزیونی حاضر شد و علیرغم فضایی که رقیبانش به وجود آورده بودند، توانست تسلطش را همزمان بر فضای سیاسی و رسانه‌ای نشان دهد. از آن موقع تاکنون او در چهار برنامه زنده تلویزیونی حاضر شده است؛ بررسی روند این گفت‌وگوهای تلویزیونی به خوبی نشان می‌دهد او سیری صعودی در این برنامه‌ها داشته است. اما بهرامی صرفاً به این گفت‌وگوها اکتفا نکرده و از سایر ابزارهای رسانه‌ای نوین نیز استفاده کرده است.
بسیاری از نمایندگان ادوار پیشین استان کهگیلویه و بویراحمد، نوعی برخورد ابزاری با رسانه‌ها داشتند؛ استفاده از این ابزارها صرفاً تا زمان پیروزی در انتخابات برای آنها معنا داشت؛ بدون این‌که نامی از نماینده‌ای برده شود، مخاطبان می‌توانند صفحه شخصی برخی از نمایندگان ادوار استان در فضای مجازی را بررسی کنند؛ دوره‌های فراز و نشیب فعالیت‌های رسانه‌های آنها ارتباط عمیقی با فضای انتخاباتی دارد؛ در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نمایندگان بیشترین توئیت‌ها را در زمان انتخابات نوشته‌اند؛ در واقع پیک فعالیت آنها به همان دوران رقابت‌ها برمی‌گردد و پس از پیروزی به یک‌باره فروکش کرده است. اما بهرامی نه تنها پیش از انتخابات در این فضا فعالیت داشته، بلکه پس از حضور در مجلس نیز به تناسب حوادث مختلف کشور، توئیت‌های متعددی منتشر کرده است که یکی از آخرین توئیت‌های او واکنشش نسبت به توهین نماینده ماهشهر بود.
اما او علاوه بر توئیتر در فضای اینستاگرام نیز فعالیت دارد. صفحات متعددی به نزدیکان او در این شبکه اجتماعی منتسب است که همگی فعال هستند و سخنان و اقدامات او را پوشش می‌دهند. علاوه بر شبکه‌های اجتماعی، بهرامی در سایت‌های استانی نیز هرزچندگاهی یادداشت‌هایی منتشر می‌کند. اما نکته جالب این‌جاست که او فضای بزرگتری را برای فعالیت‌های رسانه‌ای خود انتخاب کرده است؛ روزنامه‌های سراسری همچون دنیای اقتصاد، جهان صنعت و سایت پرطرفدار و وزین اکوایران (تصویر اقتصاد ایران). او بارها در این روزنامه‌ها یادداشت منتشر کرده، اظهار نظر نموده و یا گفت‌وگو کرده است. اخیراً در گفت‌وگویی که با خبرنگار اکوایران داشت از واردات بنزین دفاع کرد؛ مسأله‌ای ملی که تا پیش از این کمتر موضع‌گیری‌ای از سوی نمایندگان استان در آن حوزه دیده‌ایم.
اما مهمتر از موارد بالا حضور بهرامی در اتاق فکر روزنامه دنیای اقتصاد بود؛ بهرامی به عنوان نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با گروهی از متخصصان، کارشناسان و اندیشمندان حوزه‌های اقتصاد و انرژی کشور در اتاق فکر دنیای اقتصاد در زمینه انرژی و ناترازی آن گفت‌وگو کرد. پدیده‌ای که تاکنون در بین نمایندگان ادوار حوزه انتخابیه نظیر نداشته است؛ البته ناگفته نماند بهرامی در گذشته نیز نشان داده که مسائل ملی را در اولویت کارش قرار داده است؛ هفته گذشته که وزیر ارتباطات به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده بود، بهرامی برای افتتاح پروژه‌ای به یکی دیگر از استان‌های کشور رفته بود؛ البته بابت عدم حضورش در استان، با انتشار یادداشتی علت آن را توضیح داد.
بهرامی در نشست دنیای اقتصاد، در حضور بزرگان اقتصاد کشور صحبت کرد؛ نام‌های اقتصاددانانی همچون حسین عبده تبریزی و مسعود نیلی که تقریباً برای همه ایرانی‌ها نام‌هایی آشنا هستند در این نشست حضور داشتند؛ عبده‌تبریزی از اساتید اقتصاد، بنیان‌گذار نخستین بانک غیردولتی ایران، عضو هیئت تحریریه نشریه‌های متعدد، صاحب امتیاز روزنامه سرمایه، دبیرکل بورس اوراق بهادار تهران (۱۳۸۴–۱۳۸۲) و مشاور خصوصی‌سازی وزارت اقتصاد (۱۳۸۴–۱۳۸۰) و هم‌اکنون مشاور اقتصادی رئیس جمهور است. مسعود نیلی نیز اقتصاددان و مدرس بازنشسته دانشگاه، مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور دولت‌های یازدهم و دوازدهم، معاون سازمان برنامه و بودجه و عضو شورای اقتصاد کشور بوده و نقش مهمی در تدوین سیاست‌های کلان اقتصادی و تهیه اولین، سومین و چهارمین برنامه پنج ساله توسعه کشور ایفا کرده؛ او همچنین رئیس مؤسسه آموزش عالی در برنامه‌ریزی (نیاوران) بوده است.
در این نشست، بهرامی، از «برنامه‌ریزی» به‌عنوان حلقه گمشده ناترازی انرژی در ایران یاد کرد و از عدم الزام برخی از مسئولین به اجرای برنامه جامع در این حوزه انتقاد نمود. او همچنین از درگیری بین وزارت نیرو و نفت انتقاد کرد و خواستار هماهنگی بیشتر بین این دو وزارت شد. بهرامی صرفاً به این موارد اکتفا نکرد و با ارائه راه حل، استفاده از انرژی‌های پاک را راهکاری برای جبران ناترازی در حوزه انرژی عنوان کرد. از صحبت‌های در آن نشست می‌توان پی برد که او همچنان بر ترکیب علم و عمل تأکید دارد و این ایده صرفاً یک شعار انتخاباتی نبوده است.
رفتارها، دیدارهای متعدد بهرامی، گفت‌وگو با روزنامه‌های ملی، صدا و سیما، مذاکرات و تریبون‌های مختلف، بخشی از پازل رفتارشناسی سیاسی بهرامی را تکمیل می‌کنند. حضور در همایش‌های ملی همچون پتروفن و قلم‌زنی در رسانه‌های ملی را باید در کنار فعالیت‌های محلی او قرار داد؛ برخورد جدی او با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، نشان داد که بهرامی چه رویکرد و تعصبی در مقابل حق و حقوق مردم حوزه انتخابیه‌اش دارد؛ اما این مسئولیت‌پذیری محلی صرفاً در اینجا محدود نمانده و با دغدغه‌های ملی پیوند یافته است.  
تا اینجای کار می‌توان گفت رفتار بهرامی نشان از آن دارد که این نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد، در پی آن است بسیار فراتر از نقش یک نماینده محلی را ایفا کند. البته بر اساس اصول هفتاد و یکم و هفتاد و ششم قانون اساسی، نمایندگان مجلس حق وصع قانون در عموم مسائل و تحقیق و تفحص در تمام امور کشور را دارند. اما متأسفانه در کهگیلویه و بویراحمد تا پیش از این، نقش نمایندگی بیشتر قائم به حوزه انتخابیه بود و چشم‌انداز نمایندگان حتی اگر افزایش می‌یافت، از وسعت استان فراتر نمی‌رفت.
حال اگر این تکه‌های پازل را در کنار پست‌های اخیر اینستاگرامی او بگذاریم؛ به نظر می‌رسد بخشی از داستان روشن شده باشد؛ با توجه به این قطعات می‌توان این فرضیه را مطرح کرد که این نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد، چندین برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت دارد. همه این برنامه‌ها در چهار مرحله سالانه قرار گرفته‌اند؛ بدین‌صورت که او یک برنامه یک‌ساله برای خود تعریف کرده، آن را در سال‌های دیگر ادامه داده و تکمیل می‌کند؛ البته به نظر می‌رسد علاوه بر این هر سال برنامه‌های جدید نیز طراحی کند. حال با توجه به بررسی این قطعات می‌توان گفت برنامه سال نخست او، فضاشناسی سیاسی افراد، جریانات و محیط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور، توسعه ارتباطات و تأثیرگذاری در میدان سیاست و اقتصاد است. به همین خاطر است که از ابزارهای ارتباطی بیشترین استفاده را برده است. حال برای تکمیل این برنامه باید منتظر سال دوم نمایندگی او باشیم. به هر حال، اکنون که او ارتباطات و قدرت تأثیرگذاری‌اش را به واسطه این برنامه‌ها افزایش داده، در سال دوم، اقدامات ایجابی او در همین حوزه‌ها به نتیجه می‌رسند؛ این، ترجمانِ همان ایده ترکیب علم و عمل است. اما هم‌اکنون یک سؤال بزرگ بی‌پاسخ مانده است؛ بهرامی چه رؤیاهای بزرگی در سر دارد؟ برای پاسخ به این سؤال باید نیم‌سال دیگر نیز صبر کرد.  
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
تک‌دوره ای است بنده خدا
Iran, Islamic Republic of
خدا شاهد قصد تخریب ایشون ندارم ولی ولی ایشون اینقدر ضعیف عمل کردن که قطعا سری بعدی ایشان انتخاب نخواهند شد نارضایتی از ایشون متاسفانه بسیار زیاد هست
Iran, Islamic Republic of
بهرامی با ای عملکردش در علوم پزشکی و عدم تغییر رأی نیاره ده
پاشنه آشیل!
همشهری
Iran, Islamic Republic of
نماینده پیمانکاران .‌‌..
تمام شد ...
اینم هم سومین نماینده تک دوره ای بویراحمد...
قنبر
Iran, Islamic Republic of
هیچ وش ساخته نیوابو دور این بنگاه های اقتصادی واقتصاد ندانان ایگرده بینه مه ایتره ای هزینه های را که ای ۱۶ سال برای انتخابات کرده جبران کنه .
شهروند
Iran, Islamic Republic of
واقعا احسنت
شهروند
Iran, Islamic Republic of
بهرامی متاسفانه با این عملکرد تک دوره ای هست متاسفانه شرکت برق/ سازمان های نظارتی کجایند متاسفانه ریس بهره برداری لیسانس فقه و مبانی داره آخه و بخت عسکر
Iran, Islamic Republic of
اسمت سی تخریب اسم قشنگی یه
ما لایق انسانهای شریف نیستیم
یک روز ازخدامیخوایی که شماروببخش
نماینده ای در سطح بین المللی
Iran, Islamic Republic of
این سوال راباید از خودش بپرسید
واقع نگر
Iran, Islamic Republic of
(((نوشتید : بهرامی در نشست دنیای اقتصاد، در حضور بزرگان اقتصاد کشور صحبت کرد.....))))
عجب...
می بایست به حال خودمون گریه کنیم که حرف زدن نمایندمون هم شده یک توانایی خاص....
Iran, Islamic Republic of
چرا دارید تخریب میکنید

اونکه یک سال نگذشته دور بعدی هم با اختلاف برنده انتخاباته
در حالی که من اصلا رای ندادم ولی به درد روستامون خورده
عمران آبادی فقط برامون مهمه
بی طرف
Iran, Islamic Republic of
فکر میکنم دکتر بهرامی را عده ای سرگرم بازی ملی کردن خودش کرده اند،و در تله گیر کرده اند،و به راحتی شهرستان های انتخابیه خودش را فراموش کرده،متاسفانه بعد میبینم وزنه های قویی در شبکه داشته باشد، بقول قدیمی ها توی یک سال میشود دور تا دور ایران را دیوار خشتی بنا نهاد،که نگارنده متن میفرمایند اول راه است و تازه شروع شده،همین نگاه اول راه بودن باعث شده که سهمش از مدیران ادارات استان.............
Iran, Islamic Republic of
در طول تاریخ بی سابقه بوده که در کمیسیون تخصصی باشد اون هم نایب رئیس کمیسیون به حول و قوه الهی سال اینده رئیس کمیسیون انرژی خواهدبود و امسال سال اولش بود خیلی از هم استانیهایمان را برد در سطح ملی کشور بحول الهی خیلی از جوانان را در سطح کشور خواهد گمرد
احسان پناهنده
Iran, Islamic Republic of
با سلام و درود ، بسیار متشکرم از نگاه علمی و زیبای مدیریت سایت که با رویکردی علمی و موشکافانه پا را از دیوار حسادت ها، بخل ها، کینه ها، و رفتار مضموم و نکوهیده ی طایفه گری و قومی و قبیله ای فراتر گذاشته و با نظرات کارشناسی دقیق ، دوره چند ماهه نخست نماینده رو بررسی کرده و به نقطه نظرات علمی و برنامه ریزی دقیق شخص نماینده برای این دیار پرداخته ، امیدواریم که بقیه هم به فکر ساختن این شهر و دیار از طریق بکار بردن و ترکیب علم و عمل باشند نه روزتا پسین دنبال هوچی گری و تخریب و خالی کردن حسادت و خودخواهی و بدبینی خودشان باشند‌. و سلام
...
Iran, Islamic Republic of
هیچ رویایی نیاره
فقط تک دوره ای ایابو
Iran, Islamic Republic of
انگشتر .
عسکری
Belgium
جان خودم جان بچه هام بخدای یکتا قسم بهرامی اوضاع خیلی خراب و بدی داره شک نکن تک دوره ای هست و روشنفکر سال چهارم متوجه شد شکست پذیرفت ولی بهرامی همین هشت ماه اول ازهمین الآنم شکست پذیرفته
Iran, Islamic Republic of
سلام
صحبت کردن با این و ان و بدون هدفی خاص به چه دردی میخورید؟نون میشود یا اب برای موکلان؟ حتی در مسایل کلان کشور هم به کلی بی تاثیر است.
نوستید علمی. عجب!@!
اگر علمی بود که باید همان دوره های اول که کاندید بود رای می اورد. تحلیل های شما را هم خودش نمیدونست
Iran, Islamic Republic of
/تعهد ازش گرفته که همین یک بار بیشتر وارد انتخابات نشه داره میگرده هزینه های۱۶سال جبران کنه.
شهروند
Iran, Islamic Republic of
خدا می‌داند که در حد یک نماینده سه شهرستان نیستید..
فرید
Iran, Islamic Republic of
دقیقا سی بدبخت کردن بهرامیت
عزیزم وری بیو من شهرت یه کار عمرانی بکن گشتن من ای شهر و او شهر ناترازی انرژی حل کنی مه نه قرار بی با گردشگری ای شهرستانه بی نیاز از کار و پول کنی په چه وابی ما که کار نیاریم اما یه احترامی قبل نمایندگی داشتی سی مردم ولی الان غیر هم او چند نفر دوریت که دارن سواستفاده ایکنن د فکر نکنم کسی راضی وت
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
بویراحمد
Iran, Islamic Republic of
تک دوره ای .
ایشون ضعیف ترین فرد مدیریتی استان می باشد حضور اینطرف و ان طرف دردی دوا نمیکند و بیشتر برای دیده شدن است
برو نمود قبیله گرایی اش را در اداره آموزش و پرورش بویراحمد ببین صیدالی محرابی و . . . .
در ضمن قطعا سبیل کبنا چرب شده
مزدک
Iran, Islamic Republic of
جک سال، آن که رخش عیان است چه حاجت به بیان است، معیار قضاوت مردم هستند که بین نمایندگان ادوار بویراحمد تاکنون بیشترین نارضایتی مردمی از بهرامی وجود دارد.
طبیعی است اگر ۱۶ سال مداوم در انتخابات مجلس شرکت کنی و پول چاشنی کار باشد بالاخره یک دور نماینده خواهی شد.
عباس
Iran, Islamic Republic of
با سلام
بنده از یاران و طرفداران دکتر بهرامی هستم. حضور در توئیتر و اینستاگرام و ..... بعنوان عملکرد چه مثبت چه منفی، قلمداد نمیشه و میدانید که امروز افراد خردسال بیشترین حضور را در فضای مجازی دارند. متاسفم برای نگارنده که چنین متنی را به رشته تحریر آورده است. فرمودین در نقش یک نماینده فرا استانی عمل نموده و سوال اینحاست نقش وی در اشتغال جوانان شهرستان چه بوده ، در انتصابات استانی چه بوده ، در افزایش قدرت خرید مردم شهرستان و تورم و کاهش قیمت دلار چه بوده ، در پاسخ دادن به مکالمات تلفنی مردم و ...... بنده بعنوان طرفدار پر و پا قرص ایشان همان نظریه تک دوره ای را تایید می کنم.
دنا
Iran, Islamic Republic of
این شات و شیت رسانه ای و شاقول و ناترازی ره به جایی نخواهد برد
چطور در خصوص واگذاری دنا و سدسازی ماندگان و روستای شهید پادنا هنوز فریادی در مجلس نزده ؟
و قولا نماینده بویراحمد است پس چرا سکوت؟ ...
با توجه به موج نارضایتی عمومی و ریزش های مداومش ، به پایان سلام خواهد کرد و محترمانه راهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج خواهد شد .
Iran, Islamic Republic of
در شهرداری ،،،،،،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به گل نشست،،،،
دبیر مدارس بویراحمد
Iran, Islamic Republic of
دکتر بهرامی در این مدت نشان داده که در حد نماینده مجلس نیست.عملا رفتار و گفتار و اقدام عالمانه از ایشان دیده نشده است. ایشان در نطق هایش بسیار پر اشتباه هست.در مصاحبه ها حرفی علمی مطرح نکرده بلکه واژه ها را بد تلفظ می کنند.
برای حوزه انتخابیه هم اقدام برجسته ای از خود نشان نداده است که مردم بویراحمد را امیدوار کرده باشد.بیشتر دنبال عزل و نصب ها هست که رفتار معمول همه نمایندگان استان است.

لذا آنچه از فضای عمومی جامعه برداشت می‌شود ریزش فراوانی در همین سال اول داشته است.و به خاطر ضعف ایشان چندین نفر از هم‌اکنون فعالیت های انتخاباتی خویش را آغاز کرده اند.
این آغار فعالیت زود هنگام یعنی پایان دکتر بهرامی.
Iran, Islamic Republic of
دکتر جان با همین فرمون برو جلو که خوب میری
حامی
Iran, Islamic Republic of
ایشون وظایف خودش رو فراموش کرده، مشکلات و خواسته های حامیان و مردم را فراموش کرده، بشدت داره به حاشیه میره و یقینا با اختلاف بالا تک دوره ای هستند.
یاسوج
Iran, Islamic Republic of
پدربیامرز ایشون یک دقیقه تمرکز حرف زدن نداره / چرا واقعیت را به مردم نمیگید /همشون دنبال نیروهای منتظریان هستند که پست بگیرند این نشان از چیه خودشون می گویند بهرامی تک دوره ای است بزارید منتظریان بالا بیاد..
بوی انمد
Iran, Islamic Republic of
تقریبا تمام شاخص‌ها دوره روشنفکر روبه سقوط بودند
اغلب افراد توانمند جریان وی و طایفه وی و بویراحمد منزوی و حذف شدند خیلیشون آبروشون بر باد دادند
به زودی تاوان بسیار سنگینی خواهد داد برای درس عبرت در تاریخ .....مخصوصا تاوان نجابت و صلابت و پاکی مر دم تامرادی که با آبروی ان ایل بازی شد.
ادم به یک نفر ظلم میکنه تاوان سنگین میده وای به حال ظلم و خیانت به چند صد هزار نفر و چند میلیون نفر ایرانی بالاخص خانواده های کم بضاعت و یتیم



بهرامی هنوز قضاوت زود ولی بدبین حقیقتش به اینده و پالس‌های منفی ارسال میشه چه در اتاق فکر وی چه در انتصابات و و و و مگر اینکه از سرنوشت روشنفکر درس بگیره و با شایستگان بشینه و درفکر ابراد نخبه و جماعت محر وم بویراحمد باشه...
گیوی
Iran, Islamic Republic of
اگر حرف زدن توخالی نون واب داشت شعر سعدی را وارونه می کنیم به سخنرانی است به عمل کار برنمی اید
Iran, Islamic Republic of
تک دوره ای
Iran, Islamic Republic of
ایشون بعد از ۱۶ سال دوندگی نماینده مردم شد نماینده باید با مردم در ارتباط باشه حرف مردم رو بشنوه مشکلات رو بشنوه ایشون همه چی رو ول کرده و چسبیده به دو تا کلمه ناترازی انرژی و هر روز بندرعباس
آقا جان تو اول نماینده مردم این حوزه هایی تا نماینده بقول خودت ملی
خودت باختی؟ یا اینکه مردم رو فقط برا پله می خواستی؟
به هر ترتیب مطمئن باش قافیه رو باختی
تو دیگر در انتخاب این مردم نیستی
علی
Iran, Islamic Republic of
به تاریخ پیوست برای همیشه
کبنا
Iran, Islamic Republic of
کبنا نیوز فقط تملق و چاپلوسی بلدی و بس
Iran, Islamic Republic of
تمام ذکر وفکرایشان فقط وفقط شده چه چطورهزینه های این چهاردوره که شکست خورد وقول های که پیمانکاران داده تامین بشه وهیچ برنامه دیگری ندارد؟؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
اصولگرایان افراطی اگردست خوشان باشد به خداهم گیر میدهند وآبروی اصولگرایان اصیل رابردن،تمامی کامنت های مایوس کننده ازطرف اصولگرایان افراطیست،شما بچیزی هم حالیتونه
اصولگرایی_اصیل
نه به _افراطیون
قایدگیوی
Iran, Islamic Republic of
بهرامی یک جنتلمن به تمام معناست
نعمتی که باید قدردانش بود
Iran, Islamic Republic of
دنا و سد خرسان وی شد ؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
و این نوشته چقدر بوی ت م ل ق می دهد
Iran, Islamic Republic of
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
سید
به خدا. این در حد مدیر یک اداره نیست.
یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند!

یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند!

کسانی که این روزها به جای تلاش برای حل برخی از مشکلات پیش روی، نسخه مذاکره با آمریکا ...
تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

هیچ‌کس کمک نکرد. تماشاگران بیشتر مشغول فیلم‌برداری بودند و ماموران پلیس و مسافران و عابران ...
نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

احمد بیگدلی عضو کمیسیون اجتماعی گفت: موضوع کنکور متعلق به شورای عالی انقلاب فرهنگی است ...
1