تاریخ انتشار
جمعه ۱۳ تير ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۱۱
کد مطلب : ۵۰۱۴۹۳
در سفر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی به لنده

دکتر پناهی/بخشی از مشکلات در لنده به خاطر سوءمدیریت در گذشته است/اعتقادی به ساختمان سازی و پرکردن رزومه ندارم/فرماندار لنده:سونوگرافی قصه پر غصه مردم لنده است/بیمارستان اولویت اول بهداشت و درمان است/اختصاص ده میلیارد ریال هدیه سفر به شبکه بهداشت لنده

۰
دکتر پناهی/بخشی از مشکلات در لنده به خاطر سوءمدیریت در گذشته است/اعتقادی به ساختمان سازی و پرکردن رزومه ندارم/فرماندار لنده:سونوگرافی قصه پر غصه مردم لنده است/بیمارستان اولویت اول بهداشت و درمان است/اختصاص ده میلیارد ریال هدیه سفر به شبکه بهداشت لنده
کبنا ؛سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویر احمد به همراه همکاران خود جهت بررسی پروژه ها و وضعیت بهداشت و درمان به شهرستان لنده سفر کرد.

به گزارش کبنا نیوز؛ خانم دکتر رقیه پناهی به همراه فرماندار لنده ابتدا در گلزار شهدا حضور یافت و سپس برای مشخص کردن مکان اورژانس جاده ای به روستاهای مورجن و وحدت رفت.
در ادامه مسئولان با حضور در ساختمان بیمارستان ۳۲ تختخوابی لنده از نزدیک در جریان روند این پروژه قرار گرفتند و سپس به جلسه ای در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان رفتند.

در ابتدای این نشست نورمحمد نعمتی مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده گزارشی از روند چند ماهه مسئولیت خود و همچنین مشکلات در لنده به مسئولان ارائه داد.
نعمتی از جمله مشکلات در لنده به اورژانس جاده ای،کمبود امبولانس،نبود دستگاه های پیشرفته آزمایشگاهی و همچنین به اجرای هر چه زودتر فاز سوم بیمارستان اشاره کرد.

امام جمعه شهرستان لنده هم در این نشست توجه بیشتر به حوزه درمان و بهداشت شهرستان را خواستار شد و هم لزوم چاره اندیشی برای حضور پزشکان، راه اندازی مستمر سنوگرافی و مجهز نمودن ازمایشگاه را مهمترین مطالبات مردم دانست.

در ادامه «سید محمد تقوی فرماندار لنده» ضمن خیر مقدم خدمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و همکاران ایشان و تسلیت ایام محرم گفت: شهرستان لنده بر اساس آخرین سرشماری ده سال پیش بین ۲۳ تا ۲۴ هزار نفر جمعیت داشت اما الان تقریباً ۲۶ هزار نفر جمعیت با دو بخش موگرمون و مرکزی که ۳۶ روستا در موگرمون و ۶۸ روستا در بخش مرکزی است.
وی گفت: یکی از مطالبات اصلی مردم در بخش موگرمون با توجه به شرایط منطقه و عشایری بودن بخش،بحث اورژانس جاده‌ای است که امیدواریم با همکاری شما هر چه زودتر در بخش موگرمون جانمایی شود.
فرماندار لنده ضمن تشکر از پیمانکار بیمارستان افزود: بیمارستان اولویت اول و یکی از مطالبات مهم مردم است و پیشرفت خوبی داشته که از همه مسئولان گذشته تشکر میکنم.
فرماندار لنده ادامه داد: با توجه به اینکه بیمارستان ماده ۲۳ نداشت و از  الزامات یک پروژه است اما با تلاش استاندار محترم،نماینده محترم مجلس و خانم دکتر پناهی و همکارانشان مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اختصاص داده شد و در ادامه هم با تلاش همه شما قرار است حدود ۱۵ میلیارد تومان اختصاص داده شود.
تقوی همچنین گفت: مجوز ماده ۲۳ این پروژه در دست اقدام هست و در مراحل پایانی که انشالله با دریافت مجوز ماده ۲۳ بخش اعظم این مشکلات هم حل خواهد شد.

تقوی با اشاره به لزوم تمهیدات لازم جهت تجهیز و جذب منابع انسانی لازم برای بیمارستان، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات حوزه درمان شهرستان، نبود پزشکان متخصص به ویژه متخصصان قلب ، داخلی، زنان و زایمان و چشم است.
فرماندار لنده در پایان گفت سونوگرافی در لنده یک قصه پر غصه برای مردم شده است و یکی از مطالبات جدی مردم است و با توجه به اینکه دستگاه های خوبی در لنده مستقر هست انتظار داریم که هرچه سریعتر این مورد رفع گردد.

«در ادامه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان» گفت: بخش اعظمی از مشکلاتی که مدیر شبکه بهداشت لنده گفت مربوط به گذشته و سوء مدیریت در گذشته است که این حجم از مشکلات قابل هضم نیست.
دکتر پناهی افزود: بنده به پیامک و گفتگوی شفاهی برای مشکلات اعتقادی ندارم و از مدیر شهرستان می‌خوام که با پیگیری و نامه نگاری مشکلات را ارائه دهند و ما قطعا پشتیبانی خواهیم کرد.
وی گفت: در نگاه ایدئالیستی این حق مردم است که از امکانات بهداشتی مثل بیمارستان،سونوگرافی،رادیولوژی حتی از بهترین برند ها را داشته باشند.
دکتر رقیه پناهی ادامه داد: مجوز ماده ۲۳ بیمارستان لنده که متوقف شده بود با تلاشهای معاون درمان وزارت،شخص وزیر که از دوستان ما هستند،دکتر عسکری معاون دانشگاه و جناب آقای دکتر تقوی نژاد فرزند شهرستان و نماینده محترم مردم در مجلس در حال اجرایی است.
دکتر پناهی اظهار کرد: بیمارستان لنده بالاخره افتتاح خواهد شد اما من حتی در شروع کارم هم گفتم اعتقادی به اینکه ساختمان بسازیم،پایگاه بسازیم،بیمارستان بسازیم و جز رزومه خود بیاوریم اما نیروی انسانی و تجهیزات نباشد ندارم.
پناهی خاطرنشان کرد: مشکل حضور پزشکان متخصص در بسیاری از،شهرستان های کوچک مشهود است و الان بیمارستان باشت با وجود راه اندازی دچار مشکل است ولی امیدواریم مشکلات را به سرعت حل کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در پایان گفت: جهت انجام امورات داخلی و حل پاره ای از مشکلات مبلغ ده میلیارد ریال به حساب شبکه بهداشت و درمان واریز خواهد شد.
عسکری معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در این نشست از بررسی مشکلات شبکه بهداشت و درمان لنده خبر داد و قول مساعد داد که در جهت رفع آنها بکوشد.
نام شما

آدرس ايميل شما

چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

جنگ دوازده‌روزه ایران و اسرائیل، توازن قدرت در خاورمیانه را دگرگون کرد و زمینه‌ساز رقابت ...
تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

در شرایطی که حملات نظامی اسرائیل به غزه، کرانه باختری، لبنان، سوریه و اکنون ایران ادامه ...
طبق طرح جدید مجلس ۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند در نظر گرفته شده است

طبق طرح جدید مجلس ۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند در نظر گرفته شده است

تسنیم نوشت: یک حقوقدان با اشاره به تصویب اولیه طرح "تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم ...
1