تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۱۱
کد مطلب : ۴۹۸۸۶۸
کبنا گزارش میدهد:
ماجرای پنج روز قطعی آب در سه روستای کهگیلویه چه بود ؟ زینی پور: قطعی برق سبب سوختن پمپ چاه آب شد / چاه آب چند متر عمق داشت؟
۰
کبنا ؛در پی قطعی برق و سوختن پمپ چاه آب در عمق ۱۸۷ متری، سه روستای شهرستان کهگیلویه به مدت پنج روز با کمبود شدید آب شرب مواجه شدند. با تلاش شبانهروزی مجموعه آبفا و هماهنگی دهیاران، پس از جابجایی دشوار ۳۱ شاخه لوله و تعویض پمپ معیوب، آب در نهایت پس از تأخیری چند ساعته به شبکه این روستاها بازگشت.
به گزارش کبنا نیوز ، خدایار زینی پور بخشدار سوق از رفع کامل مشکل قطعی آب در روستاهای دوریزگان، کوشک و چغل خبر داد و گفت: با تلاش بیوقفه مجموعه آبفای شهرستان کهگیلویه و همکاری دهیاران در این سه روستا، آب از ساعت ۱۳:۴۵ سه شنبه ۹ اردیبهشت وارد شبکه انتقال شد.

به گزارش کبنا نیوز ، خدایار زینی پور بخشدار سوق از رفع کامل مشکل قطعی آب در روستاهای دوریزگان، کوشک و چغل خبر داد و گفت: با تلاش بیوقفه مجموعه آبفای شهرستان کهگیلویه و همکاری دهیاران در این سه روستا، آب از ساعت ۱۳:۴۵ سه شنبه ۹ اردیبهشت وارد شبکه انتقال شد.
بخشدار سوق در تشریح جزئیات مشکل پیش آمده که پنج روز سبب قطعی آب شرب شده بود بیان کرد: چاه تامین آب این روستاها که با نام چاه شهرک صنعتی شناخته میشود در کنار کارخانه شن و ماسه قرار دارد.. عمق این چاه نزدیک به ۱۸۷ متر است. پمپ این چاه به علتی قطعی و نوسان برق سوخت.
زینیپور افزود: با وجود تعطیلی روز جمعه، اقدامات لازم برای جایگزینی پمپ جدید انجام شد. پمپ جایگزین از طریق هماهنگی با استان خریداری و به محل منتقل شد. در همین بازه زمانی، روستای کلات دشمنزیاری نیز با مشکل مشابه روبهرو بود که باعث شد مجموعه آبفا بهصورت همزمان وارد عملیات در دو منطقه شود.
وی ادامه داد: کارکنان خدوم آبفا با تحمل مشقت فراوان، ۳۱ شاخه لوله ۶ متری را از عمق ۱۸۷ متری بیرون کشیدند. در جریان این کار، متوجه نشتی در یکی از لوله ها شدیم. نشتی با استفاده از دوربین تخصصی که از شهرستان زیدون تهیه شده بود، شناسایی و لوله معیوب با تدابیر فنی جدا شد.
به گفته بخشدار سوق، عملیات خارج سازی ۳۱ شاخه لوله بیش از ۲۴ ساعت زمان برد. پس از اطمینان از سلامت پمپ جدید، نصب مجدد لولهها ادامه یافت و در ساعت ۱۰ صبح نهم اردیبهشت به پایان رسید. اما به دلیل همزمانی راهاندازی پمپ با زمان خاموشی برق در روستاها، ورود آب به شبکه با تأخیر همراه شد. با پایان خاموشی در ساعت ۱۳ ظهر همان روز ، عملیات هواگیری انجام شد و از ساعت ۱۳:۴۵ آب به طور پایدار وارد خط انتقال شد.
زینیپور همچنین اظهار داشت: به منظور کاهش تنش آبی در این چند روز، به دهیاران مجوز داده شده بود که با تانکرهای آبرسانی اجاره ای نیازهای فوری مردم را برطرف کنند و اجازه ندادند این وضعیت تلخ به نارضایتی عمومی تبدیل شود.
وی در پایان از تلاشهای مهندس ویسی، مدیر آبفای شهرستان ، مهندس خاضع معاون عمرانی فرمانداری، مجموعه زحمتکش آبفا و دهیاران پر تلاش دوریزگان، کوشک و چغل قدردانی کرد.

.jpg)