تاریخ انتشار
سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۳۰
کد مطلب : ۴۹۶۴۵۳
کسانیکه این مشکل را دارند فالوده سیب را از دست ندهند
۰
کبنا ؛یکی از میوه های بسیار مفید سیب می باشد که از جز اولین میوه های شناخته شده است.سیب گونه های مختلفی دارد که هرکدام خواص مختص خود را دارند.یکی از پرخاصیت ترین محصولات سیب فالوده ی سیب می باشد که در درمان بیماری های گوارشی موثر است در ادامه همراه شوید تا درباره فواید فالوده سیب بیشتر بخوانید.
فواید فالوده سیب
شخصی که غذا خوردنش خوبست زمانی که یک ناراحتی کوچکی برایش رخ می دهد و یا به هر علتی دچار ناراحتی اعصاب می شود باعث می شود اشتهایی به غذا خوردن نداشته باشد و حتی با شنیدن خبر ناراحت کننده علاوه بر بی اشتهایی دچار حالت تهوع هم می شود دچار بیماری ناراحتی اعصاب معده شده است به همین دلیل است که وقتی بیماری با مشکل گوارشی به ما مراجعه کند حتما شرایط روحی و روانی او را جویا میشویم و وقتی هم ثابت شود فرد مضطرب یا پراسترس باشد، بخشی از درمان را به کنترل تنش عصبی اختصاص میدهیم، اما توصیه مفید، عملی و سادهای که تقریبا برای تمام مبتلایان به بیماری گوارشی عصبی وجود دارد، خوردن فالوده سیب است.
سیب باعث تقویت دستگاه گوارش میشود ولی بعضی از افراد با خوردن سیب دچار نفخ میشوند، برای جلوگیری از نفخ توصیه میکنیم سیب زرد بزرگی را پوست بگیرید، رنده و با ۲ قاشق غذاخوری گلاب مخلوط کنید تا خاصیت نفاخی آن از بین برود.
فالوده سیب باید قبل از خواب میل شود. اثر فالوده سیب روی سیستم گوارشی یکشبه ایجاد نمیشود و بیماران باید حداقل ۲ هفته به طور مداوم از آن استفاده کنند. نکته دیگری که طب سنتی به آن اعتقاد دارد، بوییدن سیب خوشبو است. ثابت شده رایحه سیب در انسانها آرامش ایجاد میکند. اگر فردی فالوده سیب دوست ندارد، میتواند خورش سیب یا به درست کند.
فواید فالوده سیب
بد نیست طرز تهیه فالوده سیب را بدانید
مواد لازم
سیب زرد یا سیب گلاب ۲ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده کمی
دستور تهیه
سیبها را بشویید، پوست آنها را بگیرید و سپس رنده کنید. سیب رنده شده را در کاسهای بریزید، ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود. در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود. فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.

چند نکته مهم در مصرف فالوده سیب
برای تهیه فالوده سیب بهتر است از سیب زرد یا سیب گلاب استفاده کرده و ترجیحا از سیب قرمز و سیب سبز استفاده نکنید. در صورت دسترسی به میوه “به” میتوانید ۱ عدد “به” رسیده و شیرین را رنده کرده و به این فالوده اضافه کنید. افزودن عرقیاتی مانند عرق بیدمشک، بهار نارنج و نسترن بهتر است با دستور پزشک معالج و بسته به نوع بیماری افراد صورت گیرد.
بهترین زمان مصرف فالوده سیب
فالوده سیب را میتوانید به عنوان عصرانه یا شامی سبک مورد استفاده قرار دهید. بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع کم خونی و تقویت قلب، صبح به صورت ناشتاست. بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای تقویت سیستم عصبی و رفع استرس و اضطراب، یک ساعت قبل از خواب است. البته برای رفع این مشکل بهتر است در ترکیب فالوده سیب از عرق بیدمشک نیز استفاده شود. بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع گرمازدگی در فصول گرم سال، بعد از ظهر است. با افزودن چند تکه یخ به فالوده سیب میتوان از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه که باعث خنکی و تسکین گرمای بدن میشود، استفاده کرد.
خواص درمانی و فواید فالوده سیب
فالوده سیب برای تقویت قلب و کبد، رفع کم خونی و رفع تپش قلب موثر است. سیب، مقوی قلب و مغز است و باعث لطافت روح و روان میشود، بنابراین مصرف فالوده سیب در دوران بارداری باعث تقویت رحم و حفظ جنین شده و از سقط جنین زیر سه ماهگی جلوگیری میکند. خوردن فالوده سیب با عسل برای تسکین درد سینه مفید است. مصرف فالوده سیب با عسل به رفع اسهال، دل پیچه و استفراغ کمک میکند. استفاده از فالوده سیب باعث از بین رفتن وسواس، استرس و اضطراب شده و به تقویت سیستم عصبی کمک میکند. مصرف مداوم فالوده سیب باعث ایجاد حس سبکی و نشاط در فرد میشود. افرادی که احساس ضعف، خستگی و کسالت میکنند با مصرف این معجون میتوانند تا حد زیادی این حس را از خود دور کنند.
سخن آخر
فالوده سیب خوراکی خوشمزه و با ارزش غذایی بالاست که اگر با عسل درست شود طعم فوق العادهای خواهد داشت؛ بنابراین میتوان آن را در فصل گرما جایگزین بستنی و سایر نوشیدنیهایی کرد که با شکر، رنگ و اسانس غیر طبیعی درست میشوند و نه تنها خاصیتی ندارند بلکه سلامتی را نیز به خطر میاندازند. پیشنهاد میکنیم علاوه بر فالوده سیب، فالوده شیرازی را نیز در منزل تهیه کنید و از خواص آن به خصوص در فصل گرما بهره ببرید.
فواید فالوده سیب
شخصی که غذا خوردنش خوبست زمانی که یک ناراحتی کوچکی برایش رخ می دهد و یا به هر علتی دچار ناراحتی اعصاب می شود باعث می شود اشتهایی به غذا خوردن نداشته باشد و حتی با شنیدن خبر ناراحت کننده علاوه بر بی اشتهایی دچار حالت تهوع هم می شود دچار بیماری ناراحتی اعصاب معده شده است به همین دلیل است که وقتی بیماری با مشکل گوارشی به ما مراجعه کند حتما شرایط روحی و روانی او را جویا میشویم و وقتی هم ثابت شود فرد مضطرب یا پراسترس باشد، بخشی از درمان را به کنترل تنش عصبی اختصاص میدهیم، اما توصیه مفید، عملی و سادهای که تقریبا برای تمام مبتلایان به بیماری گوارشی عصبی وجود دارد، خوردن فالوده سیب است.
سیب باعث تقویت دستگاه گوارش میشود ولی بعضی از افراد با خوردن سیب دچار نفخ میشوند، برای جلوگیری از نفخ توصیه میکنیم سیب زرد بزرگی را پوست بگیرید، رنده و با ۲ قاشق غذاخوری گلاب مخلوط کنید تا خاصیت نفاخی آن از بین برود.
فالوده سیب باید قبل از خواب میل شود. اثر فالوده سیب روی سیستم گوارشی یکشبه ایجاد نمیشود و بیماران باید حداقل ۲ هفته به طور مداوم از آن استفاده کنند. نکته دیگری که طب سنتی به آن اعتقاد دارد، بوییدن سیب خوشبو است. ثابت شده رایحه سیب در انسانها آرامش ایجاد میکند. اگر فردی فالوده سیب دوست ندارد، میتواند خورش سیب یا به درست کند.
فواید فالوده سیب
بد نیست طرز تهیه فالوده سیب را بدانید
مواد لازم
سیب زرد یا سیب گلاب ۲ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده کمی
دستور تهیه
سیبها را بشویید، پوست آنها را بگیرید و سپس رنده کنید. سیب رنده شده را در کاسهای بریزید، ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود. در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود. فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.

چند نکته مهم در مصرف فالوده سیب
برای تهیه فالوده سیب بهتر است از سیب زرد یا سیب گلاب استفاده کرده و ترجیحا از سیب قرمز و سیب سبز استفاده نکنید. در صورت دسترسی به میوه “به” میتوانید ۱ عدد “به” رسیده و شیرین را رنده کرده و به این فالوده اضافه کنید. افزودن عرقیاتی مانند عرق بیدمشک، بهار نارنج و نسترن بهتر است با دستور پزشک معالج و بسته به نوع بیماری افراد صورت گیرد.
بهترین زمان مصرف فالوده سیب
فالوده سیب را میتوانید به عنوان عصرانه یا شامی سبک مورد استفاده قرار دهید. بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع کم خونی و تقویت قلب، صبح به صورت ناشتاست. بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای تقویت سیستم عصبی و رفع استرس و اضطراب، یک ساعت قبل از خواب است. البته برای رفع این مشکل بهتر است در ترکیب فالوده سیب از عرق بیدمشک نیز استفاده شود. بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع گرمازدگی در فصول گرم سال، بعد از ظهر است. با افزودن چند تکه یخ به فالوده سیب میتوان از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه که باعث خنکی و تسکین گرمای بدن میشود، استفاده کرد.
خواص درمانی و فواید فالوده سیب
فالوده سیب برای تقویت قلب و کبد، رفع کم خونی و رفع تپش قلب موثر است. سیب، مقوی قلب و مغز است و باعث لطافت روح و روان میشود، بنابراین مصرف فالوده سیب در دوران بارداری باعث تقویت رحم و حفظ جنین شده و از سقط جنین زیر سه ماهگی جلوگیری میکند. خوردن فالوده سیب با عسل برای تسکین درد سینه مفید است. مصرف فالوده سیب با عسل به رفع اسهال، دل پیچه و استفراغ کمک میکند. استفاده از فالوده سیب باعث از بین رفتن وسواس، استرس و اضطراب شده و به تقویت سیستم عصبی کمک میکند. مصرف مداوم فالوده سیب باعث ایجاد حس سبکی و نشاط در فرد میشود. افرادی که احساس ضعف، خستگی و کسالت میکنند با مصرف این معجون میتوانند تا حد زیادی این حس را از خود دور کنند.
سخن آخر
فالوده سیب خوراکی خوشمزه و با ارزش غذایی بالاست که اگر با عسل درست شود طعم فوق العادهای خواهد داشت؛ بنابراین میتوان آن را در فصل گرما جایگزین بستنی و سایر نوشیدنیهایی کرد که با شکر، رنگ و اسانس غیر طبیعی درست میشوند و نه تنها خاصیتی ندارند بلکه سلامتی را نیز به خطر میاندازند. پیشنهاد میکنیم علاوه بر فالوده سیب، فالوده شیرازی را نیز در منزل تهیه کنید و از خواص آن به خصوص در فصل گرما بهره ببرید.