تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۵۴
کد مطلب : ۴۹۲۴۵۹
جلسه پرسش‌وپاسخ دانشجویان یاسوج با امیرحسین ثابتی نماینده تهران برگزار شد

تصاویر و فیلم | نماینده تهران در یاسوج: اگر کسی می‌داند، بگوید تا ما راه دفع شر آمریکا را بدانیم / تورم قبل از انقلاب وجود داشته و ناشی از اقتصاد نفتی و تنبلی و مفت‌خوری است / فرصت‌سوزی‌هایی که در دولت آقای روحانی شد، 40 سال دامن این کشور را گرفت

۱
کبنا ؛نماینده تهران در جمع دانشجویان یاسوج گفت: خیلی‌ها فکر می‌کنند علت اصلی تورم تحریم است، تحریم بی‌اثر نیست. ولی قبل از انقلاب، سال 52، شاه روزانه 6 میلیون نفت می‌فروخت، یعنی 4 برابر امروز. همان موقع 29 درصد تورم داشتیم، این مرضی که از قبل از انقلاب وجود داشته، ناشی از اقتصاد نفتی و تنبلی و مفت‌خوری است.
به گزارش کبنا، شامگاه (یکشنبه 13 آبان‌ماه 1403) جلسه پرسش‌وپاسخ دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با امیرحسین ثابتی نماینده مردم تهران به مناسبت بزرگداشت 13 آبان روز استکبارستیزی در سالن کنعانی دانشکده پیراپزشکی و پرستاری برگزار شد.
امیرحسین ثابتی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در ابتدای این جلسه که با تلاش بسیج دانشجویی دانشگاه علوم‌ پزشکی یاسوج به موضوع رابطه ایران و امریکا پرداخت و اظهار کرد: در همین 47 سال که خیلی از  در خصوص رابطه با امریکا دو دیدگاه همیشه وجود داشته و الان هم وجود دارد. یک دیدگاه این بوده که مذاکره و در حالت خیلی بدتر سازش کنیم و دیدگاه دیگری هم این بوده که امریکا کشور ایران را به‌عنوان کشور مستقل قبول کند و بر اساس منافع ملی اگر امریکا حرف حساب داشته باشد، آن را بشنویم.
وی در ادامه افزود: در همه دولت‌ها، همواره دولت‌ها به دنبال ارتباط با امریکا بوده‌اند و از طرفی این امریکا بوده که هیچ موقع راه نیامده با این مسئله. 
ثابتی با بیان اینکه من به دوستان دانشجو گفتم اگر می‌خواهید پوستر جلسه را طراحی کنید عنوانش را این بگذارید که آیا رابطه ایران و امریکا رابطه متوازن است یا عشق یک‌طرفه؟ بیان کرد: هیچ‌گاه رابطه ایران و امریکا متوازن نبوده؛ بلکه برعکس و این ما بودیم که دچار عشق یک‌طرفه بودیم، بعد از انقلاب این را عرض می‌کنم، تکلیف قبل از انقلاب مشخص است. در دولت‌ها همواره این ما بودیم که پالس‌های مثبتی را می‌دادیم و به سمت امریکایی‌ها چشمک می‌زدیم و آنها هستند که زیر بار نمی‌رفتند.
ثابتی ادامه داد: حال سؤال اصلی این است که ما می‌خواهیم مسئله‌مان را با امریکا حل بکنیم که در صورتی منافع ما تأمین شود، ما باید چه‌کار کنیم که امریکایی‌ها کوتاه بیایند. ما می‌گوییم هستیم آنها می‌گویند نه نیستیم.  حرف آمریکا این است تا موجودیتت از بین نرود و برده او نشوی، قبول نمی‌کند. خیلی از کشورها به این سمت رفته‌اند که مسئله‌شان را با امریکایی‌ها حل کنند که این کشورها یا نابود و یا هم تجزیه و یا هم برده آنها شدند. سؤال من فراتر از رابطه ایران و آمریکا است. هر کشوری که می‌خواهد مستقل باشد و خودش برای خودش تصمیم بگیرد و از شر آمریکا در امان باشد، شما اگر ایده‌ای دارید، بگویید.
این نماینده مجلس در ادامه گفت: اولین خطایی که از رابطه ایران و امریکا روایت می‌شود این است که می‌گویند تقصیر خودتان بود، 13 آبان 57 سفارت آمریکا را گرفتید، چرا سفارتش را اشغال کردید؛ اما ماجرا را ناقص تعریف می‌کنند. بر اساس حقوق بین‌الملل سفارت هر کشور به منزله خاک آن کشور است و شما سفارت امریکا را گرفته‌اید و حالا می‌خواهید که با شما کاری نداشته باشد.
وی افزود: اما سؤال این است که آیا مسئله ایران و امریکا از 13 آبان 57 شروع شد؟ یا آیا این واکنش به چندین و چند مسئله بود؟ اینها که این حرف‌ها را می‌زنند یا سواد ندارند و یا هم در حال تحریف تاریخ هستند. اولین تحریم‌های امریکا علیه ایران 6 ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است، آن هم به بهانه نقض حقوق بشر. آیا ماجرای ما با امریکا از اردیبهشت 58 یا بهمن 57 بوده، یعنی ما قبل از آن هیچ چالشی با امریکا نداشتیم. یعنی ما مرداد 1332 که جمهوری اسلامی حضور نداشت آمریکایی‌ها با ما چالش نداشت، زمانی که شاه وجود داشت و مصدق نخست‌وزیر بود، آیا برای اینکه از ملی‌شدن نفت جلوگیری کنند کودتا نکردند؟
وی تصریح کرد: رابطه ما با امریکا، واکنش به چند دهه دخالت آمریکا بوده است. از دهه 60 قرار بود که امریکایی‌ها پول‌های بلوکه ایران آزاد شود و هنوز یکی از گزینه‌های ما در صورت توافق است و در همان دهه در دولت‌های مختلف جمهوری اسلامی واقعاً اگر امریکا حرف حسابی داشت، ایران می‌توانست بنشیند و بشنود؛ اما به شرطی که امریکا ما را برده نخواهد و ایران را به‌عنوان کشور مستقل به رسمیت بشناسد و در امورات ما دخالت نکند، آن موقع بنشینیم و حرف بزنیم. هیچ مدل موفقی در این 47 سال برای توافق با امریکا وجود نداشت.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه صحبت‌های خود گفت: پروژه سیاست خارجی مرحوم هاشمی عادی‌سازی رابطه ایران و آمریکا بوده است. زمانی که تعدادی از نیروهای آمریکا در لبنان گروگان گرفته شد، پیغام داد که اگر ایران پادرمیانی و نیروها را آزاد کند، هر چه امتیاز بخواهند به آن می‌دهیم. دولت هاشمی این کار را کرد و گروگان‌ها آزاد شدند و فردا همان روز آمریکایی‌ها اعلام کردند خواسته‌های دیگری هم دارند و در همان دولت آقای هاشمی تحریم‌های جامع دیگری به ایران تحمیل شد در حوزه نفت و انرژی. 
      
وی افزود: در دولت آقای خاتمی، تصور می‌شد که با گفت‌وگوی تمدن‌ها همه مشکلات برطرف می‌شود و به امریکا چراغ‌سبز نشان دادیم؛ اما وقتی خاطرات بعضی از دیپلمات آن موقع را می‌خوانیم، احساس حقارت می‌کنیم و آمریکایی‌ها در همان دولت آقای خاتمی، ایران و کره شمالی را محور شرارت خواندند.
ثابتی در ادامه به رویه دولت احمدی‌نژاد با امریکا اشاره کرد و گفت: دولت احمدی‌نژاد دو مدل رویکرد داشت، چهار سال اول و چهار سال دوم. در چهار سال دوم بسیار بیشتر از قبلی‌ها تلاش کرد که مسئله رابطه با امریکا را حل کند. پیغام‌وپسغام در موقعیت‌های مختلف دادند؛ اما نتیجه‌اش چه شد، آمریکایی‌ها گوش شنوا نداشتند. در حالی دولت احمدی‌نژاد تمام شد که تحریم‌ها بیشتر از قبل شد.
نماینده مجلس تهران در ادامه به عملکرد دولت روحانی دررابطه‌با  آمریکا اشاره کرد و گفت: در سال 92 که دولت آقای روحانی قرار بود بر سرکار بیاید، قطعاً همه شماها می‌دانید که چه شد. اساساً پروژه دولت روحانی برای رأی آوردن، مذاکره با آمریکا و حل مشکلات بود. روحانی گفت؛ قبلی‌ها بلد نبودند و من بلدم. روحانی گفت؛ سال‌های سال ما با اروپایی‌ها مذاکره می‌کنیم؛ اما ما باید با خود امریکا رابطه برقرار کنیم و کلید هم دستش گرفت و گفت راه مذاکره با آمریکا برجام است و سال‌ها هم با امریکایی‌ها مذاکره کردند و عکس‌هایش هم بیرون آمد و نتیجه‌اش همین برجام شد. روزی که دولت آقای روحانی در سال 92 کارش را شروع کرد، مجموعه تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران 802 تحریم بود، سال 1400 بعد از برجام و همه اتفاقات تحریم‌ها به هزار و 500 تحریم رسید و آمریکا از برجام هم خارج شد. مثل‌اینکه وقت مردم بازی کامپیوتری و بازیچه است.
وی در ادامه گفت: دولت رئیسی هم آمد و به دنبال احیای برجام بودند که آمریکایی‌ها هم نیامدند.
     
ثابتی افزود: در دولت چهاردهم حجم تحولات دنیا زیاد است و به دلیل اتفاقات اخیر در دنیا هنوز فرصتی ایجاد نشده که اقدامی بکنند و همه منتظر هستند که چه کسی رئیس‌جمهور آمریکا می‌شود.
وی گفت: در همه این 47 سال کسی نمی‌تواند منکر جنایت‌ها و رذالت‌های آمریکا علیه کشور ما شود و هر تفکری این را می‌فهمد؛ اما اینکه ما باید با آمریکا چه کنیم، یک سؤال اساسی است. لازم نیست با آمریکا بجنگیم، اما اینکه هم خوش‌بین باشیم و برویم با آمریکا ارتباط داشته باشیم و تحریم‌ها را برداریم، این ساده‌انگاری است. اگر کسی 40 پیش هم این را به‌عنوان پیش‌فرض قبول کردیم که با آمریکا هم می‌شود توافق کنیم و منافع ملی ما هم حفظ شود. در دولت‌های مختلف با آمریکاها توافق‌های داشتیم؛ اما چه شد؟
ثابتی افزود: کسی که هنوز این را باور دارد یا هنوز نظام بین‌الملل را نشناخته و یا می‌خواهد آدرس غلط بدهد و شما کشوری را مثال بزنید که رفته باشد با آمریکایی‌ها مذاکره کرده و مورد ظلم قرار نگرفته باشد. من که رشته تحصیلی‌ام علوم سیاسی خوانده‌ام، کشوری را ندیده‌ایم، اگر کسی کشوری را می‌شناسد، بگوید تا ما راه دفع شر آمریکا را بدانیم.
در ادامه این جلسه تعدادی از دانشجویان سؤال‌های خود را مطرح کردند.
سؤال: شما از گذشته صحبت کردید، شما هنوز در گیرودار حرف‌های انتخاباتی هستید، دشمنی آمریکا محرز است، ولی چه شده که دلار 70 هزار تومان شده و شکاف اقتصادی بالایی را شاهد هستیم، من دوست دارم که شما درباره آینده صحبت کنید؟ آیا آلترناتیوی وجود دارد که بتوانیم این موضوع را مدیریت کنیم؟

*بحث ما فرا انتخاباتی بوده است، از میرحسین موسوی تا سایر دولت‌ها مثال زدم و گفتم که در تمام این دولت ها روزنه رابطه با آمریکا را داشتیم، و تمام رؤسای جمهور یک اشتراک داشته‌اند، هیچ‌کدام نمی‌خواهند رابطه با آمریکا داشته باشند.
     
*در تمام این سال‌ها موفقیت‌هایی داشتیم و ناکامی‌هایی داشتیم، آمریکا از این‌همه هجمه علیه ایران چه می‌خواهد؟ آیا به هدف خود رسیده است؟ آمریکا بیکار ننشسته است و همیشه در هر فضایی دشمنی خود را نشان داده است، اما به دنبال این بوده که ایران را تجزیه و به چند کشور تقسیم کند.
*خود آمریکایی‌ها می‌گویند، ایران تبدیل به یک پروژه حل‌نشدنی شده است. الان چند شعبه و نمونه در منطقه ایجاد کرده است و یک چالش جدی است.
*چه‌کار بکنیم؟ مردم رفاه اقتصادی می‌خواهند.
*دو ماه پیش از آقای همتی پرسیدم که با فرض ماندگاری تحریم‌ها می‌توانید قیمت ارز را نگهدارید؟ پیش‌فرض من این هست که تحریم‌ها در هیچ شرایطی عوض نمی‌شود، چه پزشکیان باشد، چه جلیلی و رئیسی و قالیباف. این ساده‌انگاری است که تصور کنیم تحریم را برمی‌دارند.
*ایشان پاسخ دادند که حالا باید ببینیم می‌شود یا نمی‌شود.
*گفتم شما رئیس بانک مرکزی بودید، در زمان شما دلار 9 هزارتومانی 23 هزار تومان شد، حالا شما بگویید که آلترناتیو شما چیست؟ و ایشان گفتند من به‌عنوان وزیر اقتصاد مسئول کنترل قیمت ارز نیستم، رئیس بانک مرکزی مسئول است.
*آقای پورمحمدی که الان رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور است، در دولت آقای رئیسی قائم‌مقام سازمان برنامه‌وبودجه بود، و الان رئیس شده‌اند. آقای شمخانی چکاره بودند؟ دبیر شورای امنیت ملی بود. اینها اشکالات دولت آقای رئیسی بود. ولی از قول آقای عراقچی یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای دولت آقای رئیسی این بود که ایران را عضو بریکس و... کرد که در 8 سال دولت روحانی نتوانستیم این کار را بکنیم.
*فرصت‌سوزی‌هایی که در دولت آقای روحانی شد، 40 سال دامن این کشور را گرفت. رئیس‌جمهور چین سال 94 به ایران آمد و گفت ما آماده همکاری‌های گسترده با شما هستیم، و ایشان را دست‌خالی فرستادند رفت و مسئولان گفتند که وقتی آلمان و ایتالیا هست چرا با چین همکاری کنیم؟
*مسئله ایران و آمریکا حل‌شدنی نیست، مشکل هویتی و خودشان می‌گویند این دعوا تمدنی است. راهی جز تقویت خود نداریم. می‌توانیم جلوی گران‌تر شدن وضع اقتصاد را بگیریم، و اگر این کار را نکنیم، باید هر روز حسرت قیمت‌های روزهای قبل را بخوریم.
*یک نکته تاریخی می‌گویم: خیلی‌ها فکر می‌کنند علت اصلی تورم تحریم است، تحریم بی‌اثر نیست. ولی قبل از انقلاب، سال 52، شاه روزانه 6 میلیون نفت می‌فروخت، یعنی 4 برابر امروز. همان موقع 29 درصد تورم داشتیم، این مرضی که از قبل از انقلاب وجود داشته، ناشی از اقتصاد نفتی و تنبلی و مفت‌خوری است.
*آلترناتیو داریم؛ ولی خیلی جاها فرصت‌ها را سوزانده‌ایم.
سؤال: از سال 98 که حاج‌قاسم سلیمانی ترور شد و طی این سال‌ها ترورهای سلسله‌واری داشتیم، و هژمونی رسانه‌ای دشمن چنان بر مردم غالب شده که یأس و ناامیدی را ایجاد کرده، مردم ما به‌خوبی قدرت نظامی کشورمان را نمی‌شناسند و جمهوری اسلامی نتوانسته است حملات ایران و اسرائیل را به‌درستی برای مردم تبیین کند و این ضعف ما را می‌رساند؟
*اولاً توجه داشته باشیم که این یک جنگ است، نه با ترور اسماعیل هنیه تمام می‌شود و نه با وعده صادق 2 و نه با حمله اسرائیل. طبق آنچه مسئولان گفته‌اند پاسخ ایران قطعی است و این حرف را آقای مطهری و ظریف رسماً اعلام کرده‌اند.
*تفاوت بین وعده صادق 1 و 2 وجود دارد. خلاصه می‌گویم که وعده صادق 1 برای اسرائیل خیلی مهم بود که ایران از خاک خود به‌صورت مستقیم اسرائیل را نزند و به‌شدت پیغام‌وپسغام می‌فرستادند و می‌گفتند اگر می‌زنید از خاک خودتان نزنید. این را آبروریزی می‌دانستند ایران از خاک خود به کشوری موشک بفرستد که نیروی اتمی دارد.
*اما طبق آمارها، 80 درصد موشک‌های ما رهگیری شدند و فقط 20 درصد آنها اصابت کرد. در وعده صادق 2 این معادله معکوس شد و اسرائیل رسماً اعلام کرد بیشتر از 90 درصد موشک‌های ایران به هدف خورده است.
*غده سرطانی اسرائیل بارها به ما حمله کرده، به کنسولگری ما در سوریه حمله کرده، و ما پاسخ داده‌ایم. ما شروع‌کننده نبوده‌ایم.
*مسئله اسرائیل فقط جمهوری اسلامی، فلسطین و لبنان نیست، همین‌الان کشورهایی که سال‌ها است متحد اسرائیل هستند؛ ولی تنش ارزی با اسرائیل دارند، مثل مصر و اردن. برخی مواقع به خاک این کشور نیز حمله کرده است. موجودیت اسرائیل چنین چیزی است و شما راهی جز بازدارندگی نظامی ندارید.
سؤال: بین مجلس و دولت ارتباط و تعامل وجود دارد، شما گفتید که مذاکرات با آمریکا آورده‌ای نداشته، ولی الان زمزمه‌ها این هست که دولت می‌خواهد به fatf  بپیوندد، آیا مجلس انقلابی همچنان برای وفاق سکوت می‌کند؟
*اولاً این مجلس انقلابی نیست، تعبیر رهبر انقلاب موسوم به مجلس انقلابی مربوط به مجلس قبل بود، و برای این مجلس این را بکار نبردند.
*دررابطه‌با FATF، در مجمع تشخیص مصلحت نظام است و در اختیار مجلس نیست، ماجرا پیوستن یا نپیوستن به این معادله نیست، این توصیف غلطی است، FATF چهل و یک دستورالعمل دارد که 39 تا را انجام داده‌ایم و دعوا سر دو ماده است، سی‌اف‌تی و پالرمو. اگر اینها را انجام دهیم، در بقیه موارد به مشکل برمی‌خوریم، اعضای مجمع باید تشخیص دهند که آیا توان تشخیص مصلحت کشور را دارند یا ندارند؟ خودشان باید پاسخگو باشند.
*نه بر اساس سلیقه سیاسی، بلکه بر اساس منافع ملی معتقدم پیوستن به این دو ماده خیانت به کشور است.
*خواسته دانشجویان این هست که در جهت منافع محیط‌زیست، استان ما با 3 نماینده نمی‌تواند با 15 نماینده استان اصفهان تقابل کند، از شما بزرگواران انتظار داریم که در کنار نمایندگان ما برای احقاق حقوق مردم با سدسازی‌های غیراصولی مخالفت کنید و پیگیر ساخته‌نشدن سد ماندگان باشید.
من واقعاً بنای خودم این هست که رأی ملی بدهم، هیچ منطقه یا قوم خاصی را ترجیح نمی‌دهم، و اعتقادم این هست که خواسته‌ها نباید با منافع ملی در تضاد باشد.
نکته دوم اینکه؛ درست است که شما 3 نماینده دارید؛ ولی برخی از نماینده‌های شما در ریز جزئیات کشور هستند، بودجه کشور زیر نظر نماینده استان شما است، و واقعاً فرد پرنفوذی است، اشکالی هم ندارد، بقیه نماینده‌ها باید بیایند از نماینده شما بودجه کشور را بگیرند و السلام علیکم ورحمت‌الله و برکاته.
نام شما

آدرس ايميل شما

هم استانی
Iran, Islamic Republic of
تاجگردون دو سر چوب را گرفته
اگه بخواد میتونه درستش کند و جلوی این سد را بگیرد ،
این آقای ثابتی حرف خوبی میزنه و منظورش را واضح رسونده که میگه نماینده استان شما نفوذش زیاده
Iran, Islamic Republic of
یکی بهمن بگه چه کسی ایشان را دعوت کرد ؟؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
مثل هدایت‌خواه
Iran, Islamic Republic of
یعنی این آقا را مجموعه جاودان سیرت دعوت کرد ؟
Iran, Islamic Republic of
ک هالو ولمون کن
دلار وابی ۷۰ هزار تومن
شهر گل شهرگلی
پول نداریم دارو بخریم داروهای بیمار ما که خارجی و آزادن از کجا بیاریم
گچساران
Iran, Islamic Republic of
برو بابا همه شما راجمع کنند وعصارتون رابگیرند یک تاجگردن نمیشید.ازغصه تاجگردون همگی خواهید مرد . انشالله
Iran, Islamic Republic of
۵۸
نوروز
Iran, Islamic Republic of
خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی
متاسفانه عده ای، عدم مشارکت حداقل 50 درصدی مردم در صحنه هایی که حضور مردم لازم است، را به هیچ انگاشته اند و هنوز بر طبل توخالی می کوبند... لا اقل اگر دعوت می کنید، در جناح خودتان آدم های زیادی اند که غیر از شعار تجارب ارزنده ای دارند یا دوست دارید کسی را صدا بزنید که حاضر است بجای کلاه، سر بیاورد
کی باید بدانند اهل چسبیده به قدرت که بزرگی کار به عدل است و گرنه هرکس ستمگری بلد است
همکار
Iran, Islamic Republic of
آقای ثابتی نماینده تهران را مدیران دانشگاه علوم پزشکی یاسئج آوردن سالن کنعانی که بگویند ما طرفدار آقای جلیلی هستیم.
Iran, Islamic Republic of
آفرین درست گفتی
ما نمیدونیم جاودان سیرت دیگه باید چجوری دهن کجی کنه تا نماینده ها بفهمن باید برداشته بشه
Iran, Islamic Republic of
این سالن خالی
آدمهای ناشناس
هرچی گشت دوتا آدم مسئول و یا کسی که نام باشه در استان ندید در جلسه
ناراحت شد گفت چه کنم چه کنم
به پر و پاچه تاجگردون پیچید بلکه اسم در کنه
شهروند
Iran, Islamic Republic of
معلومه هیچ اطلاعی از استان نداری ؟ درهمان دوره روحانی مردم شاهد بودند جاده چندین ساله دهدشت پاتاوه به ۹۸ درصد رسید، آب رسانی از سد کوثر با ۶۰ درصد پیشرفت در دوره رئیسی متوقف شد ، سد چمشیر در دوره روحانی تقریبا تمام شده بود ولی بعلت زیست محیطی افتتاح نشد، اتوبان باشت گچساران ، خیرآباد دردوره روحانی ساخته شد . درهمین اشهرستان هجوارما بهبهان بزرگترین پالایشگاه خاورمیانه تکمیل وافتتاح شد، پتروشیمی گچساران به گفته مهندسین وکارگران ساخت آن که شاهد عینی وفیزیکی می باشند در دوره روحانی درشرف تکمیل وافتتاح بود . به مردم بگویید دردوره زئیسی برای این استان چه کردید . جز قول های آماری از اعتباراتی که دردوسفر رئیسی به استان اختصاص داده شد به مردم بگویید چقدر از آنها محقق شده است . الان توسط خود مدیران دولت قبل که هم اکنون هم مشغولند به آمارهای اعتراف می کنند . مردم استان ما عقل وشعور دارندو واقعیت را به خوبی مشاهده می کنند .
علی خنجرب
Iran, Islamic Republic of
زلزله 9ریشتری کهگیلویه و بویراحمد زیرروبکنه که سخنران نظریه پرداز کارشناس شده جوجه ثابتی تفرقه انداز
محمدولایی
Iran, Islamic Republic of
درمورد آمریکا وچین آغای ثابتی فرمودند ما مکررا در رسانه ها کارشکنی جناب عالی وهمفکرانی چون اغای جلیلی وهم دیگر تشنج گرایان را مستند خوانده ایم امثالهم غافل از منافع کشور فقط حب النفع
محمدولایی
Iran, Islamic Republic of
درمورد آمریکا وچین آغای ثابتی فرمودند ما مکررا در رسانه ها کارشکنی جناب عالی وهمفکرانی چون اغای جلیلی وهم دیگر تشنج گرایان را مستند خوانده ایم امثالهم غافل از منافع کشور فقط حب النفع
Iran, Islamic Republic of
بچه مجری سیاست دان
🤣
Romania
اگه آمریکا اخ هست چرا بچه های شماها تو آمریکا هستند
یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند!

یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند!

کسانی که این روزها به جای تلاش برای حل برخی از مشکلات پیش روی، نسخه مذاکره با آمریکا ...
تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

هیچ‌کس کمک نکرد. تماشاگران بیشتر مشغول فیلم‌برداری بودند و ماموران پلیس و مسافران و عابران ...
نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

احمد بیگدلی عضو کمیسیون اجتماعی گفت: موضوع کنکور متعلق به شورای عالی انقلاب فرهنگی است ...
1