تاریخ انتشار
شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۴۹
کد مطلب : ۵۰۲۰۲۹
کبنا بررسی کرد؛

دانشگاه یاسوج در گذار / آیا دانشگاه در حال تبدیل به شرکت سهامی نمایندگان است؟ / انتظارات افکار عمومی از رئیس جدید!

۳۵
۲
دانشگاه یاسوج در گذار / آیا دانشگاه در حال تبدیل به شرکت سهامی نمایندگان است؟ / انتظارات افکار عمومی از رئیس جدید!
کبنا ؛هر چند از زمان تغییر ریاست دانشگاه یاسوج بیش از چهار ماه می‌گذرد، اما گویا برخی از مشکلات انباشته‌شده دوره قبل همچنان پابرجاست و انتظارات از مدیریت جدید پاسخ درستی نیافته است.
به گزارش کبنا، اواخر سال ۱۴۰۳ بود که پس از تغییر ریاست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بالاخره نوبت تغییر ریاست دانشگاه یاسوج نیز رسید. طی حکمی از سوی وزیر علوم، مهدی نوری‌پور، جایگزین بهادر کرمی شد. اکنون که بیش از چهار ماه از آن روزها می‌گذرد وقت مناسبی برای بازخوانی وضعیت دانشگاه در دوره جدید و مرور آنچه گذشت، است.
در دوره ریاست پیشین دانشگاه، نارضایتی‌ها به تدریج افزایش یافت تا جایی که پس از سانحه سقوط هواپیمای حامل رئیس جمهور و پس از آن، برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، انتقادات از عملکرد رئیس وقت دانشگاه به اوج رسید. یکی از موضوعات پرحاشیه آن روزها، فشارهای سیاسی بود که گفته می‌شد رئیس دانشگاه بر برخی اعضای هیأت علمی وارد می‌کرد تا به نامزد مورد علاقه‌اش رای دهند. گفته می‌شد سیاست چماق و هویج برای پیشبرد اهداف سیاسی‌ به کار گرفته می‌شد و اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه در قالب تقسیم‌بندی «خودی» و «غیرخودی» قرار می‌گرفتند. گویی تنها آنانی که همسویی سیاسی با رئیس داشتند، «خودی» محسوب می‌شدند و سایرین به حاشیه رانده می‌شدند. حتی حضور شخص رئیس دانشگاه در ستاد یکی از نامزدهای انتخابات، بر این فضا دامن زد. اما شاید او هرگز تصور نمی‌کرد که سرانجام مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور شود و سیاست‌های دولت دچار تغییراتی شود.
با آغاز دوره ریاست جمهوری پزشکیان، تغییراتی در میان معاونین و مدیران دانشگاه صورت گرفت که گفته می‌شد هدف آن حفظ جایگاه رئیس دانشگاه بود. اما انتقادات آنچنان شدت گرفت که این اقدامات نتوانست مانع تغییر ریاست شود. در همین دوره، برخی شاخص‌های علمی دانشگاه رو به نزول گذاشت و رسانه‌های مستقل و منتقد از جمله پایگاه خبری کبنا نیوز، گزارش‌های انتقادی در این زمینه منتشر کردند. اما جالب آنکه چندین بار از سوی ریاست وقت دانشگاه مورد شکایت قرار گرفتیم، گویی پاسخ به مطالبه‌گری، شکایت است.
با رفتن رئیس پیشین، مهدی نوری‌پور به جای او منصوب شد. رئیس جدید در بدو ورود با انبوهی از مشکلات به ارث رسیده روبرو بود؛ از جمله مسائل مربوط به جذب و مدیریت دانشجویان خارجی که علی‌رغم تبلیغات گسترده دوره گذشته، به دلیل ضعف در برنامه‌ریزی و مدیریت، به مشکلات عدیده‌ای دچار شده بود.
با این حال، هرچند تنها چهار ماه از حضور رئیس جدید می‌گذرد، اما انتظار می‌رفت تغییرات و اصلاحات مؤثری در دانشگاه انجام شود. متأسفانه به نظر می‌رسد رویه‌های نامطلوب گذشته چندان اصلاح نشده‌اند. یکی از مهم‌ترین انتقادات، موضوع انتصابات است که همچنان به قوت خود باقی است. برخی معتقدند دانشگاه تبدیل به مجموعه‌ای شده که تصمیم‌گیری‌ها و انتصابات آن بیشتر شبیه یک شرکت سهامی است تا نهادی علمی و آموزشی. اگرچه نمی‌توان این ادعا را به طور قطعی تأیید یا تکذیب کرد، اما گفته می‌شود برخی معاونت‌ها به افرادی واگذار شده که نه تخصص لازم دارند و نه تجربه کافی؛ بلکه بیش‌تر به دلیل نزدیکی سیاسی یا وابستگی به نمایندگان استان انتخاب شده‌اند. ظاهراً این معاونت‌ها و مدیریت‌ها بین نزدیکان سه نماینده استان تقسیم شده‌اند تا مبادا خاطر یکی از نمایندگان مکدر شود.
موضوع انتصابات، تنها چالش دانشگاه نیست. یکی از گلایه‌های جدی اعضای هیأت علمی، نبود برنامه‌ریزی منسجم و مدون در جذب دانشجویان خارجی است. انتظار می‌رفت در دوره جدید ریاست، این مسئله مهم سامان پیدا کند، اما تاکنون پیشرفتی محسوس دیده نشده است.
علاوه بر این، برخی پروژه‌های دانشگاه نیز با حواشی و حرف و حدیث‌هایی همراه شده‌اند که در روزهای آینده در یادداشتی جداگانه و با تمرکز بر عملکرد معاونت مالی دانشگاه به آن‌ها خواهیم پرداخت.
اما شاید مهم‌ترین نگرانی افکار عمومی، وضعیت نزولی برخی شاخص‌های علمی دانشگاه باشد که عمدتاً در دوره ریاست پیشین رخ داده است. در شرایطی که دانشگاه‌های کشور به رقابت علمی و ارتقای کیفی پرداخته‌اند، دانشگاه یاسوج با چالش‌هایی مواجه است که امید می‌رود با مدیریت جدید، برنامه‌های مشخص و مؤثری برای ارتقای سطح پژوهشی و آموزشی دانشگاه تدوین و اجرا شود. باید منتظر ماند در ماه‌های آینده چه اقداماتی در این زمینه صورت می‌گیرد. در صورت عدم اصلاحات لازم و کافی، ما در همین پایگاه خبری، مطالبه‌گری را ادامه می‌دهیم. چرا که معتقدیم در این دانشگاه نیروهایی وجود دارند که می‌توانند در نهایت به توسعه استان کمک کنند و مهمتر از همه دانشگاه یاسوج دارای ظرفیت‌هایی است که متأسفانه طی سال‌های گذشته مغفول مانده‌اند. 
این یادداشت نافی خدمات دانشگاه یاسوج نیست و صرفاً در راستای اصلاح برخی رویه‌ها و فرایندهای نادرست منتشر شده است. کبنا نیوز آمادگی درج جوابیه رئیس آن دانشگاه را دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
دانشگاه یاسوج نیاز به مدیر دارد نه افرادی که فقط مدرک دکترا دارند
معاون مالی دانشگاه؛ هم رشته اش عربی است ثلاثی مزید ومجرد خوانده است فعل ماضی ومضارع خوانده است
دانشگاه یاسوج نیاز به مدیر صاحب نظر وکاربلد دارد
Iran, Islamic Republic of
دانشگاه یاسوج نیاز به مدیر دارد نه افرادی که فقط مدرک دکترا دارند
معاون مالی دانشگاه؛ هم رشته اش عربی است ثلاثی مزید ومجرد خوانده است فعل ماضی ومضارع خوانده است
دانشگاه یاسوج نیاز به مدیر صاحب نظر وکاربلد دارد
Iran, Islamic Republic of
سلام
لطفا نقد را منصفانه انجام دهید.
معاون مالی هم مثل دیگر معاونین است.
همه معاونت ها جز معاونت نه چندان مهم فرهنگی و مدیریت های زیرمجموعه بین نمایندگان استان توزیع شده و رئیس محترم دانشگاه هم اطاعت می کند.
Iran, Islamic Republic of
معاون اداری دانشگاه را به همراه نوری پور به قهقرا خواهند برد
دانشگاهی
Iran, Islamic Republic of
به نظر می‌رسد جریان اصلاح طلب در دانشگاه مورد بی مهری نوری پور قرار گرفتن و قصد عبور از ایشون را دارن
نوری پور الان داره مشاوره از اکوانی و کرمی میگیره و اعضای هیات علمی و کارکنان به شدت از وضع موجود ناراضی هستن
شنیده ها حاکی از سرپرستی نیکدل داره
چه شد دانشکاه با نوری پوری که مدیریت علمی کاربردی را هم بر عهده اون بر نیومده بود
نوری پور بیشتر اصول گراست
چرا جامعه دانشگاهی این کار را کرد
Iran, Islamic Republic of
معاون مالی ضعیف است ونابلد
Iran, Islamic Republic of
معاون مالی ضعیف است ونابلد
Iran, Islamic Republic of
معاون مالی ضعیف است
تیرتاجی‌
Sweden
معاونت تلاش کرد که با توجه به نزدیکی‌اش به بهرامی (هرچند ایشان تامرادی است و چون در دوره روشنفکر چیزی عایدش نشده، به بهرامی روی آورده)، به نوری‌پور کمک کرده که رئیس دانشگاه شود، با این شرط (از ناحیه بهرامی) که اوو در آینده معاونت اداری و مالی را تصاحب کند و همین طور هم شد.
بقیه معاونتها؛ آموزشی و دانشجویی سهم تاجگردون، پژوهشی و فرهنگی سهم بهرامی و رئیس حوزه ریاست هم سهم دهدشت.
نوری‌پور به خودی خود آدم خوبی است، ولی ریاست دانشگاه مادر استان برایش بزرگ است، حداقل در این شرتیط خاص مملکت، و توانایی لازم برای برخورد کردن و مخالفت با خیلی چیزهارو ندارد. چرا که شم مدیریتی، یک استعداد هست.
میثم
دانشگاه یاسوج اگر مدیر قوی بیارید با این مجموعه نا هماهنگ هرگز درست نمیشه.
مطلع
Iran, Islamic Republic of
آقای استاندار لطفا به دانشگاه ورود کن که جبهه پایداری اونو تصرف کردن

فاتحه دانشگاه را بخونید
Iran, Islamic Republic of
معاون اصلا عدد نمی شناسد
Iran, Islamic Republic of
تا مدیران و استخدامی ها سفارشی باشه و ضوابط با روابط و رانت جابجا بشه وضعیت همینه و حتی بدتر از این هم خواهد شد
کیفار
Iran, Islamic Republic of
خداوکیل ربط دکتری ادبیات عرب به مالی وحسابداری واداری چیه...دکارنوری پور میتونست شاپور رمضانی بشه با انتخاب های درست اما....
غمونه
Iran, Islamic Republic of
و استاندار نیز هم
باید یکی باشد
اگه معاون فرهنگی نشد حراست باید باشه
در این صورت دیگه استاندار راضی است
همیننن
کارمند
Iran, Islamic Republic of
خدا بیامرزد دانشگاه یاسوج را.
شایستگان به کنار و ....
بهرامی از دانشگاه یاسوج نتیجه ای نخواهد گرفت. این خط ای نشون.
Iran, Islamic Republic of
دقیقا
نیروهای تصمیم گیر دانشگاه هستن
تحمل
Iran, Islamic Republic of
متاسفانه و البته خیلی متاسفانه اشتباه بسیار هزینه بر برای جریان اصلاح طلب انتخاب دکتر نوری پور بود و اشتباه مرگ اور دکتر نوری پور هم انتخاب دکتر قایمی بعنوان معاون مالی بود، اقای دکتر نوری پور قدر و قیمت این کرسی را بدانید این کرسی چقد خون دلها خورده شد چقد ادمها و شخصیت ها له شد، سالها افرادی هزینه شد تا این وضعیت پیش بیاد اکنون که بر اریکه قدرت نشستی و معاونت ها را بین نمایندگان تقسیم کردید با افراد آسیب دیده باید چکار کرد، آمدن دولت تغییرات در کشور حاصل شد چرا و به چه علت شما هر مدیری را به بهانه ای تغییر نداری، اشخاصی که در روز انتخابات با زور رای دانشجو را به صندوق جلیلی ریختند چرا بازهم در دانشگاه جولان میدهند و صندلی را محکم تر چسبیده اند بهوش باش ما نیروهای اصلاح طلب منتظریم و نشستیم ببینیم در آینده این دانشگاه را تا کی باید به این وضع پیش رود

ما
کارمند
France
دانشگاه یاسوج متاسفانه در حال حاضر افتضاح ترین دوران مدیریتی تاریخ خود را سپری می کند و اگر با همین روند پیش برود و اصلاح نکنند سقوط بدی در انتظار است.
دو عامل نبود مشاور خیرخواه و فشار و سهم خواهی نمایندگان از اصلی ترین عوامل سقوطی هستند که در انتظار دانشگاه می‌باشد
دانشگاهی
Iran, Islamic Republic of
دانشگاه یاسوج رییس توانمند وجدید میخواهد
عادل
Iran, Islamic Republic of
کمایی عزیز سلام صبح شما بخیر. توصیه میکنم روی دانشگاه یاسوج سرمایه گذاری نکنید چون از بعد از مرحوم دکتر عسکریان همین روند بوده و خواهد بود هرگز اصلاح نخواهد شد
دلسوز وطن و عدالت
Iran, Islamic Republic of
با سلام .
بنده فقط از عدالت سخن میگم و دوستدار حرف منطقی و قانونی.
در دوران ریاست قبل، درسته ضعف هایی بود ولی مدیریت خوبی داشت و به هیچ وجه اجازه نمی داد پروژه ها از پیشرفت بماند حتی با پول و سرمایه شخصی خود .
دیگر مواردی که در دوران رئیس قبل صورت گرفت مدیرانی بودند که دلسوزانه خدمت میکردند و لی در دوران رئیس جدید همه تحمیلی هستش متاسفانه.
آقای دکتر نوری پور مرد شریف و خوبی هستش و نباید وارد این عرصه می شد چرا که وارد این عرصه شدن باید جوری باشد که گوش به فرمان سیاسیون و نمایندگان نباشی وگرنه بزرگرتین شکست را در کارنامه کاری خود بدست میاوری که متاسفانه هم اکنون شاهد این وضعیت هستیم .
خلاصه این استان تا دخالت سیاسیون و نمایندگان بر ادارات و سازمان ها باشد به هیچ پیشرفتی نخواهد رسید و همچنان باید شاهد پس رفت ها باشیم و تبعیض و بی عدالتی ها را ببینیم .
دانشگاه
Iran, Islamic Republic of
سهمیه ها فراموش نشود. اون هم سهمیه دارد.
فقط من سهم ندارم
United States
والا یاسوج وابیه تهران کوچیک این حجم از باند بازی در خود تهرانم دارکه کاش معجزه ای رخ بده واستان نجات پیدا کنه
رضا
Iran, Islamic Republic of
رئیس دانشگاه یاسوج /بهرامی وتاجگردون چرا معاون آموزشی باشه کسی که بادانشجوی پسرودختر سرکارداردچون تاجگردون ازش خواست
Iran, Islamic Republic of
خود کبنا فتنه می اندازه، دانشگاه از اساتید، کارکنان و هیت علمی و دانشجویان دانشگاه همه عالی هسنند و هیچ مشکلی ندارنند هم ریس جدید آقای دکتر نوری پور وهم دکتر کریمی هر دو خوب بودند وهسنند و نمیتوان قضاوت کنیم، هر کس نقاط ضعف و قوتی داره اما از آقای دکتر نوری پور خواهش میکنم تحت تاثیر این رسانه ها بخصوص کبنا قرار نگیرد، چون اگر حقی را گردن کنید اون دنیا جوابگو خواهی بودچه اصلاح‌طلب باشی چه اصوالگرا
یازهرا
Iran, Islamic Republic of
😄😄😄😄خنده ام گرفت از انتقاد ها.... اگه واقعا معاون اداری مالی فعلی رو نمیشناختم شاید این حرفا قابل هضم بود اما اسناد قائمی غیر از ثلاثی مزید و مجرد کل اون دانشگاه رو روی یک انگشت خودش میچرخونه...
بویراحمد
Iran, Islamic Republic of
دکتر نوری پور انسان توانمند و اخلاق مداری و باسواد همچنین دارای سابقه مدیریت در دانشگاه جامع علمی و کاربردی می باشد.که توانایی ایشون در پیگیری و جذب اعتبار پروژه ساختمان اداری آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی و دلسوزی ایشان مثال زدنی است.بنده بعنوان نماینده پیمانکار .به وضوح توانایی ایشان در مدیریت را از نزدیک دیده و کارکنان دانشگاه علمی کاربردی به نیکی از ایشان یاد می کردند.و اما در دانشگاه یاسوج در این مدت کم ریاست دانشگاه که از لحاظ آماری نمی توان به شاخصها برای ارزیابی یک مدیر حتی در سطح رئیس اداره رجوع کرد چه برسد به دانشگاه دولتی با این عظمت که خود تجمیعی از کارهای پژوهشی .آموزشی.مالی .اداری. فرهنگی .و دانشجویی آن هم در سطح و مقایس گسترده.واقعا قدرتمند و با برنامه و پشتکار مثال زدنی پای کار هست.که نتایج درخشان آن حداقل باید یک سال تحصیلی بگذرد تا ملموس مشاهده گردد.نتیجه گیری و قضاوت و اظهار نظر در این خصوص خیلی زود.و قیاص آن با مدیریت قبلی به جهت حضور ایشان در کمتر از چهار ماه قیاص مع الفارق است.چراکه نتایج کارهای پژوهشی و آموزشی که رسالت اصلی دانشگاه است حداقل کمتر از یک سال نمی تواند باشد.و مسائل اداری و مالی و پرداخت بدهی‌های مدیریت گذشته در شرایط اقتصادی و جنگی حال حاضر و پرداختن به شرایط مالی جاری.کاری بسیار سخت و شگرف است .که تا کنون در این مدت اندک(کمتر از چهار ماه)با قدرت و سرعت.و رعایت صرفه و صلاح دولت و با سلامت نفس با شتاب در حال پیگیری و انجام می باشد.که همه این موارد دلالت بر مدیریت عالی و سالم به همراه عقلانیت در چهار چوب قانون توسط دکتر نوری پور را دارد.
کربلایی
Iran, Islamic Republic of
انتظار از مسولین صاحب نام و باسواد این کشور و استان داریم فکری به حال دانشگاه یاسوج کنند افرادی اومدند معاونت و ریاست که الفای رو نمیدانند کاری به مدرک و سوادشون نداریم ، اگه حرف منو باور ندارین یه سری زنی/ ، اساتید دانشگاه شهید بهشتی و علم و صعنت بگن استاد که شهید شدن اینا هم عنوان استاد باشند، ...
Iran, Islamic Republic of
دخالت تاجگردون در انتصابات حتی آبدارچی هادانشگاه رو به نابودی میبره...
دانشگاه یاسوج
Iran, Islamic Republic of
من مخالف اصلاح طلبان و قائمی هستم ولی خوشم اومد باج به فلان کارمند ج.د نداد. ترسو هم نیست.
دلسوز آموزش عالی
Iran, Islamic Republic of
سلام. این یادداشت درباره دانشگاه یاسوج کاملاً با نگاه یک‌طرفه و جهت‌دار نگاشته شده و بخش زیادی از محتوا بیشتر به انتقادهای بی‌اساس و تخریب عملکرد مدیران دانشگاه اختصاص یافته است. در حالی که حالت طلبکارانه نسبت به انتصابات و سیاست‌های دانشگاه دیده می‌شود، انگیزه اصلی نگارنده بیش از آن‌ که دلسوزی برای دانشگاه و استان باشد، ناشی از عدم تحقق منافع شخصی یا دریافت منسب مورد انتظار است.

شواهدی همچون اشاره مکرر نویسنده به گزینش‌های مدیریتی، در حالی که مستندات قابل قبولی ارائه نشده، نشان از غرض‌ورزی و اهداف شخصی در انتقادات ایشان دارد. به نظر می‌رسد چنین رویکردی، نه از سر مطالبه‌گری واقعی و دلسوزی برای رشد علمی دانشگاه بلکه با انگیزه نفوذ به مدیریت و ساختار دانشگاه با هدف تصاحب منسب مطرح شده باشد.
نیروی شرکتی دانشگاه
Iran, Islamic Republic of
دانشگاه هم در ای دوره سرانجامی نداره .
نوری پور خیلی ضعیفه معاونینش از خودش بدتر
بدرود ای شایستگان.
Iran, Islamic Republic of
آقای دکتر نوری پور از روز اول گفت من در سطح معاونت با نمایندگان . بعد دید که می شود ، لذا با هر جابجایی نیرو تلاش کرد بله ، معیار جایگزین شایسته سالاری شد. جدا تاکنون یک فرد خارج را از چارچوب انجام نداد. به آقای استاندار هم تبریک می گویم‌
…تیرتاج
Iran, Islamic Republic of
دکتر بهرامی
دانشگاه یاسوج با مدیریت نوری پور پاشنه آشیل توست
هیچوقت ندیدم بتونه برای کسی کاری انجام بده
فاتحه جریان راه روشن فردا را بخون
تمام طرفداران در دانشگاه الان مخالفین سر سخت تو شدن و سکوت کردن
آتیش زیر خاکسترن
فقط حاج زارع
سخنگوی قسام: نتانیاهو استقبال از تابوت‌های نظامیانش را انتخاب کرد

سخنگوی قسام: نتانیاهو استقبال از تابوت‌های نظامیانش را انتخاب کرد

ابوعبیده سخنگوی گردانهای شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس تصریح کرد رزمندگان ما ...
دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

حملات هوایی روز چهارشنبه اسرائیل به دمشق، از جمله حمله به ساختمان وزارت دفاع و اطراف ...
فیلم | پس از جنگ ۱۲ روزه؛ چه باید کرد؟

فیلم | پس از جنگ ۱۲ روزه؛ چه باید کرد؟

تقی آزاد، جامعه شناس معتقد است: پروژه اسرائیل اشغال سرزمین ما بود اما منتفی شد. ترامپ ...
1