یادداشت ارسالی:
بارقهای از امید در پایتخت طبیعت: اقدامات امیدوارکننده استاندار کهگیلویه و بویراحمد
9 دی 1403 ساعت 2:18
با روی کار آمدن استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد، امیدها برای توسعه و پیشرفت پایتخت طبیعت دوباره زنده شده است. اقدامات اخیر آقای یدالله رحمانی، استاندار استان، از جمله پیگیری ساماندهی زمینهای طلایی وسط شهر یاسوج و ساماندهی ساحل رودخانه بشار، نوید بخش تحولاتی بزرگ در این شهر و ارتقای جایگاه استان در عرصه گردشگری و توسعه پایدار است. این اقدامات، که در تاریخ استان کمنظیر به نظر میرسند، میتوانند نقطه عطفی در روند توسعه یاسوج و کهگیلویه و بویراحمد به شمار روند.
یادداشت ارسالی - با روی کار آمدن استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد، امیدها برای توسعه و پیشرفت پایتخت طبیعت دوباره زنده شده است. اقدامات اخیر آقای یدالله رحمانی، استاندار استان، از جمله پیگیری ساماندهی زمینهای طلایی وسط شهر یاسوج و ساماندهی ساحل رودخانه بشار، نوید بخش تحولاتی بزرگ در این شهر و ارتقای جایگاه استان در عرصه گردشگری و توسعه پایدار است. این اقدامات، که در تاریخ استان کمنظیر به نظر میرسند، میتوانند نقطه عطفی در روند توسعه یاسوج و کهگیلویه و بویراحمد به شمار روند.
پس از پایان دوره استانداری مهندس اکبر نیکزاد در سال ۱۳۹۱، باید پذیرفت که شهر یاسوج از لحاظ ساختار و توسعه در ابعاد مختلف، نتوانسته است تحولی اساسی در راستای رشد و پیشرفت تجربه کند و همچنان در یک سراشیبی با روند نزولی محسوس قرار داشته است. این امر نشاندهنده آن است که باوجود ظرفیتهای بالقوه فراوان، یاسوج نتوانسته است از این ظرفیتها به طور کامل بهرهبرداری کند. مهندس نیکزاد با جسارت و شجاعتی که از خود نشان داد، توانست تپه استانداری را از چنگ افرادی نجات دهد که قصد داشتند این ظرفیت عظیم را برای منافع شخصی خود تحت عنوان مسکن مهر اشغال کنند و مردم را از این فضای خدادادی محروم سازند. او با ایجاد پارک زیبا و دلانگیز غدیر، هدیهای بزرگ نهتنها به مردم یاسوج بلکه به مردم ایران برای نسلهای آینده تقدیم کرد. علاوه بر این، اثرات مثبت مهندس نیکزاد بر توسعه پارک آبشار یاسوج بر هیچکس پوشیده نیست و این تغییرات هنوز هم در ذهن مردم استان باقیمانده است.
شخصیت دیگری که در جایگاه استانداری با نگاه ویژه به توسعه یاسوج و بهویژه در عرصه گردشگری، نام نیکویی از خود به یادگار گذاشت، مهندس اسماعیل دوستی بود. وی نیز با همراهی دو فرد مسئول بومی دلسوز و خیرخواه در استان (معاونت وقت امور عمرانی استاندار و رئیس وقت شورای شهر یاسوج) برای اولینبار اقدام به ایجاد پارک ساحلی بشار و پارک جنگلی بام ایران یاسوج در سالهای ۱۳۸۲ الی ۱۳۸۴ کرد. این اقدامات، امروزه بر همه آشکار است و تأثیرات آن بر توسعه شهر یاسوج و استان کهگیلویه و بویراحمد غیرقابلانکار است.
حال، پس از سالها، به نظر میرسد استاندار جدیدی که سکان استان را به دست گرفته است، بارقهای از امید را در دل شهروندان یاسوجی روشن کرده است. جناب آقای مهندس یدالله رحمانی که با نشان محمد بهمن بیگی، مدیرکل افسانهای تعلیمات عشایر ایران شناخته میشود، در هفته گذشته دو اقدام مهم را از طریق رسانهها به اطلاع مردم رساند که باعث شادمانی دلسوزان توسعه استان و شهر یاسوج شده است. یکی از این اقدامات، پیگیری و تعیین تکلیف زمین طلایی وسط شهر یاسوج از طریق سازمان تأمین اجتماعی و دیگری پیگیری ساماندهی ساحل رودخانه بشار با محوریت شرکت آب منطقهای استان بود.
این دو پروژه، هرچند که یاسوج و حومه آن پتانسیلهای زیادی در زمینه گردشگری و کارآفرینی دارند، بهویژه از اهمیت زیادی برخوردار هستند. درصورتیکه در وسط شهر یاسوج یک بنای بزرگ با معماری اسلامی ایرانی و امکانات مختلف تجاری، رفاهی، فرهنگی و پارکینگ ساخته شود، این اقدام قدم بزرگی در راستای توسعه پایتخت طبیعت خواهد بود. این کار به طور قابلتوجهی وزن این شهر و استان را افزایش خواهد داد و به توسعه پایدار آن کمک خواهد کرد. علاوه بر این، استفاده بهینه از ظرفیتهای رودخانه بشار، بهویژه در زمینه گردشگری و اشتغالزایی، مشابه ساحل زایندهرود، میتواند جایگاه یاسوج و کهگیلویه و بویراحمد را در سطح ملی ارتقا دهد.
امید است که جناب آقای استاندار با این نیت خیرخواهانهای که شروع کردهاند، این دو پروژه را با مدیریت صحیح به سرانجام نیک برسانند و در این فرصت کوتاه، رضایت خالق و مخلوق را جلب کرده و باقیاتصالحاتی برای خود بهجا بگذارند.
با احترام
محسن دهرابپور
مشاور فرماندار بویراحمد در امور جوانان
کد مطلب: 494338