در نشست فعالان اقتصادی خوزستان:
پزشکیان: ناترازی آب و برق را من ایجاد نکردهام، وارث آن بودیم
3 بهمن 1403 ساعت 19:36
رئیسجمهور که به استان خوزستان سفر کرده است، در جمع فعالان اقتصادی گفت که آمدهایم تا مشکلات را تا جایی که از دست مان بر میآید حل کنیم.
مسعود پزشکیان چهارشنبهشب؛ ۳ بهمن ۱۴۰۳ در نشست با فعالان اقتصادی استان خوزستان، اظهار کرد: در جلسه مردمی، مردم گلایه میکردند و شما فعالان اقتصادی هم گلایههایی دارید که قابل حل است. آمدهایم تا مشکلات را تا جایی که از دست مان بر میآید حل کنیم.
به گزارش کبنا، وی ادامه داد: ما وارث این ساختار هستیم و این ساختار را ما نساختهایم. آنچه از دستمان برمیآمد در بکارگیری نیروهای انسانی از قومیتها و جنسیتها در حد امکان عمل کردیم.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: بحث دیگر اختیارات استانی و مشارکتهای خصوصی و دولتی است که در استان باید تصمیم گیری شود. تصورم از مشکلات شما این که مشکلات قابل حل است و چرا باید در تهران مطرح شود؟
رئیس جمهور افزود: با مدیران باید جلسه گذاشته و نحوه واگذاری اختیارات و نظارت را بررسی کرده و جمع بندی کنیم.
پزشکیان همچنین گفت: برای خودم جواب پیدا نکردم که چرا این مشکلات در خوزستان وجود دارد. آب، زمین، همسایگی، دریا و نعمت زیاد در استان وجود دارد، ولی گرفتاری وجود دارد و این قابل قبول نیست.
رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: نمیشود قبول کرد که امکانات و فرصت وجود داشته باشد، ولی مشکلات عدیده هم وجود داشته باشد.
وی افزود: آمدهایم با هم همفکری کرده و راه حل پیدا کنیم. ناترازی در گاز و برق را من ایجاد نکردهام، بلکه وارث آن بودیم، ولی در حال تلاش برای حل این مشکل هستیم و قطعا این مشکل را حل خواهیم کرد و اجازه نمیدهیم این روند برای زمان طولانی ادامه یابد. البته همه باید کمک کرده و درست مصرف کنیم. در دولت گفتند که دیگر در آبان نمیتوانیم برق و گاز را تامین کنیم. در این زمینه چالشی ایجاد شده بود، ولی با تصمیماتی که گرفته شد و کمکهای مردم و صرفه جویی و مقداری تعطیلی و یک مقدار فشار به صنعت و تولید که منصفانه هم نبود، مسیر را پیش بردیم. اگر این کار را نمیکردیم، مجبور بودیم گاز و برق خانگی را قطع کنیم، ولی مگر میشد در زمستان این کار را کرد؟
رئیس جمهور با بیان اینکه تحلیل اروپاییها و آمریکاییها این است که ایران در ضعیفترین شرایط خود قرار دارد، گفت: مردم، ما و شما فعالان اقتصادی اجازه نمیدهید، ایران دچار ضعف شود. آنها ایران ضعیف را در خواب خواهند دید. با کمک مردم ناترازیهای اجتناعی، انسانی و منابع طبیعی را حل میکنیم.
وی با اشاره به اینکه بحث من این است که کشور متعلق به یک گروه، دسته و جناح نیست، تصریح کرد: تقوا یعنی حرکت بدون خطا. یک پزشک وقتی متقی است که بدون عارضه بیمار را عمل کند. صنعت گر وقتی متقی است که کالای بدون ایراد تولید کرده و سر مصرف کننده کلاه نگذارد.
کد مطلب: 495214