در شورای برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد
محمد بهرامی: حقوق مردم استان کهگیلویه و بویراحمد سالها مغفول مانده است / ۱۴ هزار درخواست شغل در دفترم ثبت شده است /بانکهای استان نیمه سال دیگر نمیتوانند وام بدهند، منابع مالی استان محدود است /حقوق مردم کهگیلویه و بویراحمد از منابع نفتی سالها مغفول مانده است؛ نفت هیچ حاصلی برای مردم ما نداشته است
25 دی 1403 ساعت 16:06
محمد بهرامی، نایب رئیس کمیسیون انرژی، در جلسه شورای برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد که صبح امروز با حضور سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، به بیان دغدغهها و چالشهای اقتصادی و اجتماعی استان پرداخت. وی با اشاره به ضرورت برنامهریزیهای بلندمدت و کوتاهمدت، خواستار توجه به حقوق مردم و حل مشکلات موجود در استان شد.
نایب رئیس کمیسیون انرژی در جلسه شورای برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد که عصر امروز با حضور سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، به بیان نظرات و دغدغههای خود در خصوص وضعیت اقتصادی و اجتماعی استان پرداخت.
به گزارش کبنا، محمد بهرامی، در ابتدای سخنان خود با اشاره به اهمیت حضور بالاترین مقام برنامهریزی کشور در استان، گفت: «امروز بالاترین مقام برنامهریزی کشور در این استان حضور دارند.»
او با تأکید بر ضرورت برنامهریزیهای بلندمدت و کوتاهمدت، افزود: «بسیاری از کشورهای توسعهیافته بر اساس برنامههای یکساله کشورشان را اداره میکنند و ما نیز نیازمند یک برنامه متوازن بر اساس نیازهای مردم هستیم.»
وی با انتقاد از وضعیت کنونی و چالشهای موجود در استان، تصریح کرد: «آقای پورمحمدی تازه آمده و در یک ماه و دو ماه مشکلات حل نمیشود. بسیاری از گلایهها و نارضایتیها مربوط به مدیریتهای قبلی است. امیدوارم بر اساس اولویتهایی که داریم، مشکلات موجود حل شود.»
بهرامی همچنین به حقوق و مطالبات مردم استان اشاره کرد و گفت: «آقای پورمحمدی، بر اساس شاخصها و اعداد و ارقام سازمان خودتان قضاوت کنید که آیا این مردم حق دارند گلایه داشته باشند یا نه. حقوق این مردم سالها مغفول مانده و شما باید کمک کنید تا این حقوق به آنها بازگردانده شود.»
او در ادامه به موضوع ظرفیتها و اقتصادی استان پرداخت و اظهار داشت: «نفت، گاز و آب استان کهگیلویه و بویراحمد از این استان خارج میشود. اگر جوانان این استان بخواهند در استان دیگری کار کنند، به عنوان غیربومی شناخته میشوند. ارزش افزوده و رونق اقتصادی این سرمایهها، متعلق به ما نیست و سهمی از مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت نیز به متعلق به این استان نیست.»
بهرامی با انتقاد از وضعیت بانکها و کمبود منابع مالی در استان افزود: «بانکهای ما در نیمههای سال میگویند نمیتوانیم وام بدهیم و حق هم دارند، زیرا منابع مالی کافی ندارند. مسئولیت اجتماعی شرکتی ۳۵۰۰ میلیارد تومان است، در حالی که اعتبارات تملک دارایی این استان حدود ۳ هزار میلیارد تومان است. متأسفانه سرمایهگذاری در استان ما به حداقل رسیده و از کجا باید به این مردم کمک کنیم؟»
وی همچنین به درخواستهای شغلی که به دفترش رسیده اشاره کرد و گفت: «۱۴ هزار درخواست شغل به دفتر من داده شده است و از طرفی از تسهیلات هم خبری نیست. این مسائل باید در برنامهریزیهای آینده مورد توجه قرار گیرد.»
بهرامی در ادامه به پتانسیلهای استان اشاره کرد و گفت: «درصد نفت حق این استان بهطور کامل پرداخت نمیشود و حق آلایندگی استان نیز نادیده گرفته شده است. در رابطه با این پتانسیلها، کارشناسان زیادی در سازمان برنامه و بودجه داریم که میتوانند به حل مشکلات کمک کنند، نفت هیچ حاصلی برای مردم ما نداشته است.»
او همچنین بر اهمیت پروژههای عمرانی تأکید کرد و خواستار حمایت از پروژه اتصال یاسوج به آزادراه استان اصفهان – فارس شد و گفت: «با یک برنامه مناسب میتوانیم این پروژه را افتتاح کنیم و در اختیار مردم قرار دهیم. همچنین، سامانه انتقال سد تنگ سرخ نیاز به تکمیل دارد تا مشکل تنش آبی یاسوج و روستاهای اطراف رفع شود. این سد سال آینده آماده آبگیری است و به مساعدت سازمان برنامه و بودجه نیاز داریم.»
کد مطلب: 494959